PËRMBLEDHJE 'RHOSLC': Monica Garcia shpërthen në Lisa Barlow për dyshimin e abuzimit të saj në fëmijëri!

Klea

PËRMBLEDHJE ‘RHOSLC’: Monica Garcia shpërthen në Lisa Barlow për dyshimin e abuzimit të saj në fëmijëri!

PËRMBLEDHJE ‘RHOSLC’: Monica Garcia shpërthen ndaj Lisa Barlow për dyshimin e abuzimit të saj në fëmijëri!

Në episodin e fundit të Amvisat e vërteta të Solt Lake City, Angie Katsanevas dhe Monica Garcia rregulloni gjërat, por së shpejti Angie gjen veten mes përplasjes së vazhdueshme mes Lisa Barlow dhe Monika. Ndërkohë, Whitney përballon sfidat e dyfishta të festimit të ditëlindjes së vajzës së saj dhe një ngjarje pune. Mes gjithë festave, miqësitë vihen në provë ndërsa mosmarrëveshjet shpërthejnë. Heather përpjekjet për të kapërcyer hendekun me Lisa. Ndërsa Meredith riintegrohet me zonjat, Lisa hedh një sy kritik ndaj veprimeve të saj të fundit.

Monica Garcia

Episodi nis me Monika dhe Angie takim në një furrë buke, një takim i nënvizuar nga Angie’s ofertë e zhytur në mendime – një libër për Monika dhe vajzat e saj të cilat Angie e përshkruan si “një libër vërtet të ëmbël për të dashuruar veten” dhe këshillon për rëndësinë e “kërkimit të ndihmës kur të nevojitet”.

Monica Garcia

Angie shprehu gjithashtu pendim për e Monikës largimi nga mëngjesi i Pashkëve, duke pranuar shqetësimin e dukshëm të Monikës që rrjedh nga çështjet e saj të nënës. Monika tregoi mirënjohje si për gjestin ashtu edhe për qëllimin që qëndron pas tij.

Monica Garcia

Gjatë diskutimit të tyre, Monika u ankua për rezultatin negativ të takimit të tyre të mëparshëm, duke e parë hapjen e saj si një akt miqësie. Kjo çoi në Angie duke zbuluar se Lisa kishte akuzuar Monika e përkeqësimit të thashethemeve për aftësitë e dikujt në çështjet intime. Monika e hodhi poshtë këtë pretendim, duke u ankuar për natyrën e dëmshme të e Lizës akuzat dhe pohimi se ajo kurrë nuk kishte për qëllim të shkaktonte ndonjë lëndim.

“U ndjeva tmerrësisht nga mënyra se si u largove [Easter brunch]”, vazhdon ajo. Ajo e kuptoi se Monika ishte shumë e trishtuar dhe se gjërat nuk ishin mirë me mamanë e saj. Monika e vlerëson dhuratën, si dhe qëllimin e mirë që qëndron pas saj.

“E urrej që shkoi aq keq,” Monika thotë. “Për mua, të të tregoja atë që thuhej ishte mënyra ime për të qenë mik.”

Angie Katsanevas

Angie pastaj thotë, “e Lizës duke më thënë se po dyfishohesh duke thënë [you’ve heard people say] “Ai është i mirë në shtrat.”

Angieduke kërkuar mbylljen, deklaroi se ishte gati të vazhdonte më tej, dhe kështu miqësia u ndreq. Angie më pas zbuloi traumën e saj të fëmijërisë – nëna e saj luftoi me alkoolizmin dhe vdiq kur Angie ishte vetëm tetë vjeç, duke zbuluar jetën e tyre paralele të tejkalimit të marrëdhënieve të vështira të nënës dhe përpjekjes për të qenë prindër më të mirë.

Skena u zhvendos në Whitney Rose përgatitjet për ditëlindjen e trembëdhjetë të vajzës së saj Bobbie në një shesh patinazhi. Para ngjarjes, Whitney dhe Lisa të angazhuar në një bisedë ku Whitney të zbuluara e Monikës rrethanat abuzive me nënën e saj. Lisa iu përgjigj skeptik kësaj, duke kritikuar në mënyrë cinike nocionin e komoditetit në abuzim dhe duke nënkuptuar se Monika mund të jetë edhe dhunuesi. e Lizës Qëndrimi shpërfillës zbuloi mungesën e ndjeshmërisë dhe mungesën e vullnetit për të besuar sinqeritetin e Monikës.

Lisa Barlow

Vetë festa në shesh patinazhi nuk ishte pa dramë. Heather komunikuar e Lizës mosbesimi në e Monikës rrëfim për nënën e saj, të cilën Lisa e konsideroi si tepër të dramatizuar për simpati. Monika iu përgjigj Heatherduke kritikuar e Lizës prirje e hidhur dhe duke i thënë Lizës në mënyrë jo të sigurt.

Monica Garcia

“Lisa nuk di asgjë për mua,” përgjigjet Monika. “Ndihem sikur Lisa është e fiksuar pas meje”, gjë që shkakton Heather për të qeshur në mënyrë të pakontrolluar.

“Dua të them, nuk mund ta imagjinoj të jem në moshë të mesme dhe [being] kaq e hidhur”, shton ajo. Oh, kjo është e keqe, Monika, por përshkrimi përshtatet. “F*** off, Lisa. Nëse jeta jote është kaq e përsosur, shko ta jetosh… Pse të intereson marrëdhënia ime me nënën time?”

Heather Barlow

e Lizës Hyrja në patina ishte në kohën e duhur, megjithëse ardhja e saj vetëm sa e ndezi më tej tensionin pasi Monika vuri në dyshim fiksimin e Lizës në jetën e saj personale.

Të nesërmen, në Whitney’s Prism Pop-Up Shop, sfondi i produkteve të shndritshme shtron skenën për më shumë konflikte. Whitney dhe të tjerët e gjetën veten të paaftë për të lëkundur e Lizës perceptimet negative të Monika. Lisashpërfillës i e Monikës rrethanat, tërhoqi një paralele ndërmjet Monika dhe një vampir i nxitur nga negativiteti, një përshkrim që mund të zbatohet pa dyshim Lisa veten e saj.

Monica Garcia

Tensioni ka ardhur deri në fund gjatë banjës së zërit, ku e Lizës muhabeti i pandërprerë prishi ngjarjen e qetë. Pavarësisht mjedisit paqësor, grindjet mes Monikës dhe Lisa u përshkallëzua, duke çuar në një përballje publike ku Lisa kërkoi heshtje nga Monikanjë lutje e mbushur me ironi duke dhënë refuzimin e saj për t’u shkëputur.

Lisa Barlow

Përleshja arriti kulmin me një shkëmbim të nxehtë, me të dyja gratë që deklaruan mërzinë me tjetrën dhe Monica urdhëroi me guxim Lisa për të mos diktuar veprimet e saj.

“Jam mërzitur me ty,” Lisa thotë.

“Është e pamundur të komunikosh me të” Lisa i thotë asaj.

“Epo, atëherë ne jemi i njëjti person,” Monika gjuan prapa.

“Jam mërzitur me ty,” Lisa tregon Monika.

“Atëherë ndaloni së foluri për mua … kurvë,” Monika thotë.

Ndërsa konfrontimi vazhdoi, të dy shkëmbyen akuzat se ishin të vështirë për t’u komunikuar, duke e parë njëri-tjetrin si një pasqyrë përsa i përket kokëfortësisë.

Amvisat e vërteta të Solt Lake City transmetohet në Bravo, çdo të martë, në orën 20:00 ET.