Jennifer Fessler

Klea

PËRMBLEDHJE ‘RHONJ’: Danielle mohon të ketë vjedhur nga bamirësia, Rachel i bën presion Jenn Fessler-it të ndizet Teresa Giudice

PËRMBLEDHJE ‘RHONJ’: Danielle mohon të ketë vjedhur nga bamirësia, Rachel i bën presion Jenn Fessler-it të ndizet Teresa Giudice

Episodi i 30 qershorit të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit fillon pas festës së mbushur me ngjarje Tulum të Terezës, Jennifer Aydin dhe Danielle Cabral ofrojnë tregime të kundërta të ngjarjeve të mbrëmjes. Margaret Josephs shpreh shqetësimin për Joe pas rezultateve shqetësuese të testeve mjekësore. Në festën e rinisjes për Boujie Kidz të organizuar nga Danielletensionet përshkallëzohen mes Rachel Fuda dhe Jen Fesslerme e Rakelës frustrimet që arrijnë një pikë vlimi për shkak të Jen’s sjellje e vazhdueshme e kalimit të kufirit.

Teresa Giudice dhe Luis po përballen me një pasojë të madhe pas mbledhjes së tyre të egër Tulum që shkaktoi kaos në Nju Xhersi. Ndërkohë, Tereza kujton pak nga konfrontimi fizik mes dy miqve të saj.

Diku tjetër në qytet, Margaret është gjithnjë e më shumë në ankth ndërsa metrikat shëndetësore të Joe B rriten, duke çuar në teste për kancerin e prostatës. Pavarësisht e Margaretës shqetësohet, Joe mbetet e palëkundur, duke refuzuar ta lërë atë të shqetësohet shumë.

Margaret Josephs

e Danielle vendbanimi, zemërimi i zjarrtë vazhdon pas përplasjes së saj të nxehtë me Jennifer. Sipas Danielle, e Xheniferit veprimet ishin llogaritur për ta minuar atë, duke e shtyrë Danielle në atë që ajo e përshkruan si një qëndrim mbrojtës.

Danielle Cabral

Ndjeheni i tradhtuar, Danielle beson Jennifer nuk e vlerëson më marrëdhënien e tyre që nga ajo kohë Danielle ka zgjedhur të përmbahet nga lojërat e pista. Rrjedhimisht, Jennifer tani është i paftuar nga e Danielle festa e ardhshme.

Burri i Danielle Cabral

Ndërkohë, Dolores Katania po fillon një sipërmarrje të re me Paulie, megjithëse ajo pranon se ndihet e lodhur emocionalisht. Ajo pyet nëse thashethemet për sherrin kanë arritur tek mysafirët e paftuar. Pikërisht në shenjë, Rachel thirrjet, pasi kanë dëgjuar lajmet përmes bisedave të blogerëve. Pavarësisht dramës, Rachel mbetet e fokusuar në punën e saj vullnetare me një grup të artritit të të miturve, duke ofruar mbështetje dhe mentorim për fëmijët që përballen me sfida për shkak të problemeve të tyre të përbashkëta.

e Xheniferit shtëpi, Tereza dhe Jenn Fessler vizitë për të ofruar mbështetje pas sherrit. Jenn kontrollon me Jennifer për mënyrën se si ajo po mban, duke e shtyrë Jennifer të tregojë se si Danielle u përball me të në mënyrë agresive dhe i theu një pije në kokë. Terezae befasuar dhe duke pretenduar se e kishte humbur incidentin, pyet Jennifer për ta rikrijuar atë. Jennifer tregon se si ajo shtynte Danielle larg në vetëmbrojtje, duke theksuar e Danielle duhet të respektohet hapësira personale.

Jennifer Fessler

Jennifer pastaj diskuton në lidhje me ndërveprimet ndërmjet Danielle dhe parukierja e saj, e cila rezonon me Tereza. Ndjehet e ndarë mes besnikërisë së saj ndaj të dyve Danielle dhe Jennifer, Tereza tregon qëllimin e saj për të marrë pjesë e Danielle festa e ardhshme, shumë për të e Xheniferit zhgënjim.

Teresa Giudice

Jennifer shpreh qëndrimin e saj për të mos u shoqëruar me ata që dëmtojnë miqtë e saj, duke ia bërë të qarta ndjenjat e saj Tereza.

Jennifer Aydin

Margaret kontaktet Joe’s mjeku për të pyetur për rezultatet e testit të tij. Mjeku këshillon një MRI sepse rezultatet ishin jonormale, duke ngritur shqetësime për kancer të mundshëm të prostatës. Joe mbetet optimiste, qetësuese Margaret se nëse është kancer, është i hershëm dhe i menaxhueshëm. Margareti pushtuar nga ankthi, shpërthen në lot.

Burri i Margaret Josephs Joe

“Kanceri dhe unë kemi qenë gjithmonë në mosmarrëveshje” Margaret ndan emocionalisht. “Duke dërguar ju përqafime, Marge dhe Joe.” Pavarësisht rrugëtimit të vështirë, çifti ka qenë proaktiv në sensibilizimin. Margaret nxit meshkujt që të kenë përparësi kontrollet e rregullta, duke theksuar se kanceri nuk diskriminon.

Si e Danielle Rinisja e Boujie Kidz shpaloset, tensionet arrijnë një pikë vlimi. Jenn reletë e Xheniferit versioni i sherrit të tyre me Daniellee cila nuk pajtohet me forcë, duke këmbëngulur se ajo ishte “e futur në zgjedhë” dhe nuk ishte në gjendje të hakmerrej sepse mbante një pije.

Jennifer Fessler

Ndërkohë, Jenn përpjekjet për të ndërmjetësuar ndërmjet Tereza dhe Gia Giudice, duke sqaruar se Gjoni nuk kishte ndërmend të provokonte Gian. Megjithatë, përpjekja për paqe dështon kur Jenn rrëfen bisedën me të tjerët, duke çuar në një shkëmbim të nxehtë me Rachel kush akuzon Jenn të investuarit tepër. Në rrëfimin e saj, Rachel shpreh i zhgënjyer, duke theksuar kërkesat e saj të përsëritura për Jenn për të qëndruar jashtë çështjeve të saj martesore.

Teresa Giudice dhe Gia Giudice

Margaret ndërhyn, duke e këshilluar Jenn që të ndalojë së avokuari për Rachelderisa Melisa pyetje Jenn’s përfshirja në diskutime të ndjeshme. Konfuzioni mbretëron si Doloresi kapur në mes, përpiqet t’i japë kuptim dramës në përshkallëzim.

Danielle Cabral

Ndërsa tensionet përshkallëzohen, Jenn mbrohet fuqishëm, duke këmbëngulur se ajo vetëm përsëriti atë që u tha. Melisa dhe Rachel rriten gjithnjë e më të zemëruar, me Rachel duke sugjeruar Jenn përafrohet tepër me Tereza. Në rrëfimin e saj, Jenn tallet e Rakelës reagime, duke i shtuar benzinë ​​situatës tashmë intensive.

Rachel Fuda dhe Jennifer Fessler

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit transmetohet çdo të diel, në Bravo, në orën 20:00 ET. Merrni kokoshkat tuaja, njerëz, sepse kjo është një udhëtim me rul që nuk do të dëshironit ta humbisni.