Nicole and Mahmoud Sherbiny

Klea

PËRMBLEDHJE: Mahmoud i '90 ditë i fejuari' në lot pasi Nicole e sulmon përsëri!

PËRMBLEDHJE: Mahmoud i '90 ditë i fejuari' në lot pasi Nicole e sulmon përsëri!

Në episodin tërheqës të kësaj jave të I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?gjërat arritën në nivelin më të ulët historik për Nicole dhe Mahmud Sherbiny.

Nicole dhe Mahmoud Sherbiny

Drama arriti pikën e vlimit si Nicole kërkoi furishëm rrugët e Los Anxhelosit për Mahmud pasi ai u largua gjatë një debati të ashpër. Me Mahmud në lot dhe tension të lartë, Nicole e bindi atë të kthehej në banesën e saj – por drama nuk kishte përfunduar.

Nicole dhe Mahmoud Sherbiny

Ky sezon ka qenë një slitë për çiftin që nga shpërngulja e Mahmoud në SHBA. Sikleti i tij në mjedisin e tij të ri, i shoqëruar me mosmiratimin e tij e Nikollës stili i jetesës, ka çuar në konfrontime shpërthyese njëra pas tjetrës. Episodi i së dielës pa Mahmoud duke refuzuar të komunikojë, duke shprehur dëshirën për divorc dhe duke u larguar, duke u larguar Nicole në gjendje paniku.

e Nikollës vendosmërinë për të gjetur Mahmud, pavarësisht marrëdhënies së tyre të trazuar, tregoi përkushtimin e saj ndaj martesës së tyre. “Ai është ende burri im dhe unë jam përgjegjës për të,” rrëfeu ajo. “Nëse tavolinat do të ktheheshin, ai do të krehte rrugët duke më kërkuar mua.”

Sugjeroni muzikën dramatike si Nicole gjendet përfundimisht Mahmud, valixhe në tërheqje, duke u endur rrugëve. Debati i tyre ka vazhduar në makinë, me Mahmud duke shprehur konfuzion mbi e Nikollës ndryshim i papritur i zemrës pasi tentoi ta dëbonte më herët.

Me tensionet që ende ziejnë, është e qartë se udhëtimi i këtij çifti nuk ka përfunduar. Akordohuni javën e ardhshme për më shumë dramë, lot dhe kthesa të papritura I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?

Nicole dhe Mahmoud Sherbiny

Mes lotëve dhe dhimbjeve të zemrës, Mahmoud foli për ndjenjat e tij konfliktuale, duke pranuar:

“Ajo thjesht më tregoi, se ajo ende kujdeset për mua dhe unë habitem shumë për këtë.” Duke u përballur me emocionet e tij, ai rrëfeu: “Nëse qëndroj, jam i lënduar, si i trishtuar, por sigurisht që e dua akoma. Kjo është arsyeja pse unë dua t'i jap vetes kohë dhe të mendoj qartë.”

Nicole dhe Mahmoud Sherbiny

Në një moment të tensionuar në parking, Nicole u përball me Mahmud, duke i kërkuar atij që të përballet me prirjen e tij për të ikur dhe të sqarojë qëllimet e tij. I tronditur, Mahmoud u prish, duke zbuluar:

“Ditët e fundit u ndjeva sikur isha shumë i lodhur dhe u ndjeva i lënduar.” Pavarësisht trazirave, ai e pranoi mbështetjen e Nicole, duke thënë: “Nicole sillet si një person kaq i ndryshëm këtu në Amerikë, por ajo është ende aty për mua dhe unë jam ende aty për të. Pra, nuk e di se çfarë do të bëj.”

Nicole dhe Mahmoud Sherbiny

Për Nicole, të Mahmudit zbulimi emocional ofroi një fije shprese mes kaosit. Teksa reflektoi për momentin, e pa atë si një pikë kthese pozitive në marrëdhënien e tyre të trazuar.

Si të Mahmudit emocionet e derdhura, Nicole pa një fije shprese mes marrëdhënies së tyre të stuhishme. “Kur Mahmoud fillon të prishet, ndihem sikur ai po tregohet më i sinqertë me ndjenjat e tij për herë të parë që kur ka ardhur këtu,” ndau ajo me kamerat. “Dhe ndihem sikur mund ta arrij atë në një nivel emocional në këtë pikë. Dhe ndihem sikur këto lotë sugjerojnë se ai është i aftë të ndryshojë dhe të ecë përpara.”

Nicole dhe Mahmoud Sherbiny

Pavarësisht sfidave me të cilat u përballën, Nicole nuk ishte gati të hiqte dorë nga marrëdhënia e tyre. “E dini, unë ende kujdesem për të dhe nuk jam gati të lë të shkojë ose të them lamtumirë,” pohoi ajo.

Në fund të fundit, Mahmud ranë dakord të qëndrojnë brenda e Nicole apartament, megjithëse me disa kufij të qartë të vendosur nga Nicole. Ndërsa ajo e mirëpriti atë, ajo e bëri të qartë se ai nuk do të ndante shtratin e saj dhe organizoi një hapësirë ​​të veçantë për të në dhomën e ndenjjes. Për më tepër, ajo theksoi rëndësinë e respektimit të stilit të saj të jetesës amerikane, ndërkohë që e inkurajoi atë të ruajë besimet e tij myslimane në Shtetet e Bashkuara.

Nicole dhe Mahmoud Sherbiny

“Vetëm sepse nuk merr pjesë në të, nuk do të thotë se nuk ekziston,” i kujtoi Nicole, duke theksuar dallimet kulturore që u duheshin për të lundruar së bashku.

Mes shkëmbimit të tyre të trazuar, Mahmoud zbuloi para kamerave se ai i perceptonte veprimet e Nicole si një lojë pushteti, një ndryshim i roleve nga koha kur ajo ishte në Egjipt. Duke u ndjerë pa dashuri dhe respekt, Mahmoud shprehu pasigurinë e tij për të ardhmen e tyre së bashku. Si përgjigje, Nicole e siguroi atë se do t'i jepte hapësirën që i nevojitej për të marrë vendimin e tij, nëse do të qëndronte me të në SHBA ose do të kthehej në Egjipt.

“Unë nuk do të përpiqem t'ju shqetësoj ndërsa jam këtu,” Mahmud e siguroi atë, duke treguar nevojën e tij për vetmi për të menduar për hapat e tij të ardhshëm.

Pavarësisht nga pasiguria, Mahmoud pranoi se Nicole kishte një vend të rëndësishëm në zemrën e tij. “Ajo është, si, katër vjet të jetës sime,” reflektoi ai. “Unë ende e dua Nicole. Nuk dua të marr vendime të shpejta kur jam i zemëruar, sepse nëse largohem, nuk do të kthehem kurrë.”