Captain Kerry Titheradge

Klea

PËRMBLEDHJE: Kapiteni “Poshtë Deck” Kerry vazhdon zbavitjen e tij të pushkatimit dhe eliminon një anëtar tjetër të ekuipazhit!

PËRMBLEDHJE: Kapiteni “Poshtë Deck” Kerry vazhdon zbavitjen e tij të pushkatimit dhe eliminon një anëtar tjetër të ekuipazhit!

Në episodin e fundit të Poshtë kuvertës, Kapiteni Kerry Titheradge vazhdon zbavitjen e tij të pushkatimit ndërsa eliminon një tjetër anëtar të ekuipazhit nga ekipi.

Në episodin krejt të ri të së hënës Poshtë kuvertëstensionet u rritën ndërsa ekuipazhi u përball me pasojat nga një kartë zhgënjyese.

Kapiteni Kerry Titheradge bëri një thirrje të vështirë, duke vendosur të ndahej me shefin Anthony Iracane për shkak të ankesave të shumta nga të ftuarit për performancën e tij.

Shefi Anthony Iracane

Shefi Anthony Iracane u përball me kritika për disa mangësi gjatë kartës. Ai nuk arriti të rishikonte plotësisht fletët e preferencave, duke çuar në anashkalime në përshtatjen e kufizimeve dietike të mysafirit kryesor.

Shefi Anthony Iracane

Për më tepër, vonesat në përgatitjen e vakteve rezultuan në një piknik plazhi të shtyrë, duke zhgënjyer të ftuarit. Për më tepër, Antoni neglizhoi për të ofruar vaktet e premtuara, duke e përkeqësuar më tej pakënaqësinë midis të ftuarve të charter-it.

“Për të bërë ushqim të mrekullueshëm, duhet të jem shumë i lumtur dhe i trishtuar.” Antoni pranuar në një rrëfim në fillim të episodit. “Pra, ushqimi im është i mjerueshëm.”

Shefi Anthony Iracane

Përpara se të mbaronte statuti, Fraser Olender u rrit dukshëm i frustruar me mënyrën se si e Anthony gabimet po preknin ekuipazhin e brendshëm.

“Kjo nuk po ndikon vetëm në ekipin tim. Po ndikon në varkë dhe unë thjesht e di që kjo këshillë do të jetë e gabuar, ” Fraser ka thënë para kamerave. “Pjesën më të madhe të kohës sime për momentin e kaloj me shefin e kuzhinës, duke i lutur që të bëjë punën e tij në mënyrë korrekte dhe duke e mbajtur në radhë. Thjesht nuk kam hapësirë ​​që të kujdesem për të aq sa jam unë. Nuk kam kohë për këtë.”

Fraser Olender

Fraser u shpreh i zhgënjyer për bakshishin e vogël të lënë nga të ftuarit, duke e cilësuar si “të turpshme” dhe duke ia atribuar cilësisë së ushqimit. Ai i ka përcjellë Kerri se e Anthony Mospërfillja e preferencave dhe mospërmbushja e standardeve të super jahteve kishte komprometuar përvojën e ngrënies.

Shefi Anthony Iracane

Më vonë, Kerri ia dha lajmin Antoniduke shpjeguar se pavarësisht ofrimit të udhëzimeve çdo ditë, Antoni nuk kishte treguar përmirësim. Kerri theksoi domosdoshmërinë që të gjithë të vrapojnë me të njëjtën shpejtësi, duke çuar përfundimisht në e Anthony nisja. Pavarësisht rrethanave, Kerri synonte të ndahej me Antoni në një notë pozitive.

“Unë mendoj se ju jeni një kuzhinier i jashtëzakonshëm. Ushqimi juaj është absolutisht i mahnitshëm. Por ju po filloni të mërziteni,” vuri në dukje kapiteni. “Nuk e shihni se ku po shkojnë gjërat keq me shërbimin? Si fillim, ushqimi i ekuipazhit nuk ishte prioritet. Ushqimi ka qenë vonë. Po bëni gabime dhe nuk jeni të përgatitur. Unë po shoh që mysafirët nuk janë të kënaqur me atë që po bëni. Ky nuk është mjedisi për ju. Ju nuk jeni duke lulëzuar.”

Shefi Anthony Iracane

Antoni mbrojti performancën e tij, duke thënë: “Nuk e di për çfarë po flisni. E di që kam bërë një gabim të vogël, por jam njeri.” Ai përmendi komplimente që mori nga të tjerët për të qenë një kuzhinier i mrekullueshëm si dëshmi e kompetencës së tij. Kerrimegjithatë, theksoi e Anthony mangësi në aspekte të tjera të punës së tij.

Kapiteni Kerry Titheradge

“Ka më shumë për të qenë një kuzhinier në një super jaht – me presionet që kemi në këtë varkë – sesa të jesh një kuzhinier i mrekullueshëm.” Kerri tha. “Nëse të mbaj më gjatë, do të të vendos në fatkeqësi. Unë po ju bëj një nder. Unë kam shumë respekt për ju.”

Kerri shtoi: “Është zemërthyese. Nuk më pëlqen fare kjo. Ekuipazhi filloi të vinte re se kuzhinieri po na dështonte. Nëse do ta vazhdoja këtë më gjatë, morali do të ishte i tmerrshëm dhe nuk mund ta kem atë.”

Shefi Anthony Iracane

Antoni mbeti i vendosur për ta parë shkarkimin e tij të parë si një mundësi mësimi.

“I dua të gjithë dhe do të më mungojnë shumë. E vetmja gjë që më duhet është të gatuaj për njerëzit. Është e vetmja gjë që më bën të lumtur”, tha ai. “Do të kthehem si një nënë e çmendur. Me siguri do të rikthehem në lojë.”

Shefi Anthony Iracane

e Anthony nisja shënon daljen e anëtarit të tretë të ekuipazhit Shën Davidnë vijim Jared Woodin dhe Cat Baugh. Para premierës së sezonit 11 në Bravo, Kapiten Kerri la të kuptohet për disa largime të aktorëve, duke sugjeruar një numër rekord shkarkimesh këtë sezon. Fraser gjithashtu ngacmoi atë që fansat mund të parashikojnë nga kasti i mbetur, duke vënë në dukje prezantimin e personazheve të rinj dhe një përzierje të larmishme individësh nga prejardhje të ndryshme në sezonin 11.

Poshtë kuvertës Sezoni 11 transmetohet të hënën në mbrëmje, në orën 21:00 ET, në Bravo dhe episodet transmetohen të nesërmen në Peacock.