Sister Wives

Klea

PËRMBLEDHJE: ‘Gratë Motra: Një për Një’ Robyn Brown kërkon bekime nga ish-gratë motra për të vërtetuar martesën e saj me Kody

PËRMBLEDHJE:’Gratë Motra: Një për NjëRobyn Brown kërkon bekime nga ish-gratë motra për të vërtetuar martesën e saj me Kody

Episodi i së dielës, 17 dhjetor të Gratë Motra: Një për Një, Kody Brown braktis poligaminë për të qenë monogam me gruan e tij të fundit të mbetur, Robyn Brown. Gjithashtu, Robin kërkon bekime nga ish-bashkëshortet e saj motra.

Gratë Motra: Një-në-Një

Robyn Brown tregon se ajo ka nevojë për bekimin e ish-gruas së motrës së saj në mënyrë që të ecë përpara në martesën e saj për të Kody Brown.

Gratë Motra

Robin shpjegon se ajo mendon se është “mosrespekt” për të të jetë e lumtur në martesën e saj monogame, në një klip paraprak të së dielës Gratë Motra: Një për Një e veçantë.

“Ata duan që ju të jeni të lumtur Kodi. Të gjithë u ulën këtu dhe thanë: ‘Duam Robin dhe Kodi të jesh i lumtur. Ata kanë një marrëdhënie të veçantë’, tregon prezantuesja, Sukanya Krishnan Robin.

Robyn Brown

Ajo shton – “Kristina e ka ndarë me mua. Meri e ka ndarë atë me mua, dhe gjithashtu Janelle e ka ndarë me mua.”

Meri Brown

Robin këmbëngul – “Ata nuk e kanë ndarë me mua jashtë kameras.”

e Kodit Gruaja e katërt dhe e fundit në këmbë ndan se ajo ka nevojë për një bisedë private me të Meri, Janelle dhe Christine Brown për të ecur përpara Kodi.

Gratë Motra

Robin thotë — “Më duhet një jashtë kamerës, në fytyrë, se nuk e di si. Ndjehet sikur është mungesë respekti për fëmijët e tij. Ndihet si mungesë respekti për angazhimet që kam marrë.”

Christine Brown

Nëna e pesë fëmijëve shton se ajo ende ndjen një “angazhim” të vazhdueshëm për të Meri, Janelle dhe Kristina.

“Angazhimi im ndaj tyre, ndaj fëmijëve të tyre, ndaj Kodi për këtë familje nuk është prishur dhe nuk di si ta prish”, thotë ajo. “Unë nuk e di se si të veproj me të.”

Gratë Motra

Christine Brown ishte e para që njoftoi se po ndahej nga patriarku i TLC, në nëntor 2021. Janelle konfirmoi ndarjen e saj nga Kodi në dhjetor 2022. Meri dhe Kodi njoftuan se zyrtarisht po i ndërpresin lidhjet një muaj më vonë, pas gati një dekade largimi.

Christine Brown

Sezoni 18 i Gratë Motra dokumentoi rënien e familjes në vazhdën e kolapsit të martesës pluraliste.

Muajin e kaluar, Kristina dhe Janelle ndanë mendimet e tyre për Kodi dhe të Robinit martesa në një intervistë me ET.

“Ata janë njësoj të përputhura dhe të barabarta. Ata e meritojnë njëri-tjetrin. Tingëlloi keq? A dukej e çuditshme?” Kristina tha për median. “Ata e meritojnë plotësisht njëri-tjetrin dhe unë dua që ata të kenë jetën më të mirë të mundshme. Ata e gjetën njëri-tjetrin dhe unë e di se si është të gjesh personin tënd. Unë e di se çfarë kam me Davidi dhe tani mund të kuptoj se çfarë kanë ata me njëri-tjetrin. Dhe unë jam si, “Oh po, ju lutemi keni një jetë të mirë.”

Gratë Motra

Kodi zbuloi se Robyn Brown ishte gruaja e vetme që ka dashur ndonjëherë gjatë një episodi të mëparshëm “Një për një”.

“Kam rënë në dashuri me RobinUnë kurrë nuk kam rënë në dashuri me dikë tjetër,” Kodi rrëfeu. “Unë thjesht po zgjodha të isha në atë besëlidhje dashurie me ta.”

“Kjo nuk ka të bëjë me të qenit si ‘të dashuruar’, kjo ka të bëjë me rritjen e një familjeje së bashku, ne e duam njëri-tjetrin, ne jemi të kërkuar,” vazhdoi 54-vjeçari. “Ungjilli kërkon që ne ta duam njëri-tjetrin, por unë kurrë në të vërtetë nuk kam vuajtur nga një pasion i përshtatshëm në këtë vend.”

Kody Brown

Kodi shtoi se marrëdhëniet do t’i qasen ndryshe sot.

“Fajin e ka vetëm një gjë dhe vetëm një gjë, nëse do të martohesh përjetësisht, duhet të fillosh me dashuri. Mendova se ishte e pranueshme, mendova se mund të bëja diferencën,” shpjegoi ai.

Gratë Motra: Një për Një special përfundon të dielën në 22:00 ET në TLC.