Gwendlyn Brown

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Robyn drejton gishtat nga Christine për Spiralën Downward’s Kody: Pretendohet se ajo i ka ngatërruar kokën!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Robyn drejton gishtat nga Christine për Spiralën Downward’s Kody: Pretendohet se ajo i ka ngatërruar kokën!

Episodi i së dielës, 1 tetor i Gratë Motra, Janelle i beson Kristina për dëshirën e saj për t’i dhënë fund martesës së saj. Ndërkohë një i shqetësuar Meri informon Robin e planeve të saj për të zhvendosur biznesin e saj të veshjeve në Parowan, Utah, duke e ditur se ajo është një rrotë e tretë në Kodi dhe të Robinit martesë.

Janelle u mbarua

Pas kthimit në Flagstaff, Christine Brown rilidhet me Janelle. Të dy kanë shumë për të diskutuar, veçanërisht në vijim e Janelës bisedë e sinqertë me Kodi ku ajo shprehu hezitimin e saj për kthimin e tij në shtëpinë e tyre.

Gratë Motra

Gjatë Janelle dhe e Kodit bisedë ulur javën e kaluar, Janelle përcolli dëshirën e saj për të qëndruar “të ndarë” prej tij edhe për një kohë. Megjithatë, ndjenjat e saj të qëndrueshme për të e bënë atë të konsideronte opsionin për të shkuar në këshillim.

“Oh ne rregull. Pra, ju nuk jeni ende atje, ” Kristina thotë dhe pyet nëse në fakt është ndarë nga ajo Kodi. Janelle përgjigjet: “Po. Oh, me siguri.”

Christine Brown

Janelle ndan se ajo ka parë terapistin e familjes, Nancy, dhe ka vendosur që ajo po rritet dhe nuk “dëshron të martohet më”. Ju mund të shihni Christine duke kërcyer nga gëzimi në kokën e saj, por e mban atë së bashku nga jashtë.

Janelle Brown

Janelle i beson Kristina se ajo është konsultuar me terapistin e familjes, Nancy, dhe ka arritur në përfundimin se nuk dëshiron të mbetet më e martuar. Edhe pse Kristina duket e ngazëllyer së brendshmi, ajo arrin të ruajë një pamje të jashtme të kompozuar.

Gratë Motra

Duke diskutuar me Janelle, Kristina komenton se Kodi duket se thjesht i lidh ato, duke nënkuptuar se ai nuk i vlerëson vërtet marrëdhëniet e tij me gratë e tjera.

Christine Brown

Kristina pyetjet nëse Janelle mund të heqë dorë me të vërtetë nga marrëdhënia, duke thënë: “Unë nuk mendoj se ajo ka mbaruar ende. Ajo ka ende dashuri për të. Dhe ajo sapo është ndarë, shumë e ndarë.”

Gratë Motra

Janelle më pas shton në një rrëfim: “Mendoj Kristina është ndjerë sikur po merrja fundin e parë të kësaj marrëveshjeje për një kohë të gjatë. Dhe ajo ndërmori veprime dhe tani ajo ndjen se ndoshta unë meritoj diçka më të mirë.”

Janelle tregon Kristina se ajo ndihet paksa e konfliktuar sepse besimi i saj përcakton se martesa është një besëlidhje që shkon përtej vdekjes, por ajo nuk dëshiron të martohet më.

Janelle Brown

Në një klip tjetër, Kodi pretendon ai telefonon Janelle shpesh për të parë nëse mund t’i zgjidhin gjërat, por Janelle ka zero interes për t’u pajtuar me Robin dhe ai në thelb nuk mund të kujdesej më pak për marrëdhënien e saj me të Meri.

Kristina pastaj pyetje Janelle nëse ka ndonjë situatë ku ajo mund të mendojë për pajtimin me të Kodiduke pyetur: “Nëse Kody do të ndryshonte, a do të dëshironit përsëri një martesë të plotë me të?”

“Po, por unë mendoj se është joreale,” Janelle thotë. “Unë mendoj se ai ka qenë gjithmonë kështu.”

Gratë Motra

Kristinamegjithatë, beson Kodi ka ndryshuar ndjeshëm, duke komentuar: “Ai nuk është i njëjti person. Nuk mund të dashurohesha me atë që është tani.”

Kristina ndjen se ish-partneri i saj ishte dikur më aventurier, ndërsa Janelle përshkruan e Kodit transformimi si “kaq i çuditshëm”.

“Unë nuk e di kush është ai,” Kristina thotë ndërsa Janelle shton, “Ndoshta kjo është ajo që ka ndryshuar. Sepse krejt papritur, thjesht nuk funksionon më për mua.”

“Por, unë nuk jam aq i tërhequr nga dikush i tillë,” Kristina tregon Janelle.

Gratë Motra

Në rrëfimet e tyre të veçanta, të dyja gratë diskutojnë e Kodit transformimi. Janelle komenton sjelljen e tij të kaluar, duke vënë në dukje se ai “dikur ishte kaq dinamik dhe kaq i guximshëm”.

“Dhe të gjithë donin të ishin pranë tij, sepse ai thjesht ishte gjithmonë i mërzitur për të kaluar një kohë të mirë, por ai nuk i lejonte njerëzit e tjerë ta kontrollonin atë.” Kristina kujton. “Ai ishte personi i tij.”

Janelle shton, “Ai dëshiron një grua që të jetë partnere me të dhe jo e pavarur dhe, dhe unë jam i tillë, nuk do të jem kurrë unë. Ai me të vërtetë po mbron patriarkalitetin dhe unë nuk jam ai person.”

Meri Hedh Në Peshqir

Meri Brown thirrjet Robin shkon në vendin e saj për të dhënë lajmin për lëvizjen e saj të afërt në Jutah, që do të thotë Robin nuk do të ketë më një shoqe për të xhiruar skena për reality show-n e tyre. Pa rrahur rreth shkurret, Meri ndan lodhjen e saj nga udhëtimi i vazhdueshëm në B&B të saj me bazë në Utah dhe ka vendosur të zhvendoset nga Flagstaff. Si të Robinit fytyra pasqyron shqetësimin, Meri mendon të ardhmen e lidhjes së saj me të dy Robin dhe fëmijët e saj.

Gratë Motra

Robin pranon se ndihet “i paqëndrueshëm”, mes tensionit të vazhdueshëm midis Kodi dhe Janelle.

“Unë nuk ndihem shumë e qëndrueshme as me të,” shpjegoi ajo, duke vënë në dukje se si ai po sillet “ndryshe” pasi gratë e tij planifikojnë të shkojnë në rrugët e tyre të ndara. “Por Meri dhe gjithmonë kam pasur qëndrueshmëri mes nesh të dyve.”

Robyn Brown

Robin vazhdoi, “Nëpërmjet gjithçkaje që ka ndodhur, është sikur të paktën mund të shkoja tek ajo dhe ta shikoja në sy dhe t’i them: ‘Ne jemi këtu për njëri-tjetrin, apo jo? Ne do ta ndalojmë këtë, apo jo? Të mos dorëzohemi mirë?’”

Ndërsa e pasigurt për “çfarë i pret asaj”, Robyn shprehu mirënjohje për këtë Meri ishte “këmbëngulës”. Megjithatë, Robin gjithashtu pranoi se ndihej “i përqendruar te vetja” për të dëshiruar Meri do të qëndronin në bashkimin e tyre poligam, duke pasur parasysh tensionin e gjatë midis Meri dhe Kodi.

“E gjithë kjo përvojë e të qenit këtu dhe e pritjes për të parë nëse diçka mund të ndodhë mes saj dhe Kody duhet të jetë e vështirë,” tha Robyn prerazi para kamerave. “Unë thjesht dua që ajo të jetë e lumtur.”

“Unë jam gjithmonë i shqetësuar mes vetëm shikimit të saj dhe të thënit shko gjeje lumturinë tënde dhe të them të lutem kuptoje me ne këtu.” Robin shtoi përmes lotëve.

“Kam një jetë vërtet të mirë. Kam shumë gjëra që po ndodhin” Meri iu drejtua gruas së motrës. “Kam shumë gjëra në pjatën time dhe thjesht duhet të vazhdoj të bëj ato pjesë të jetës sime me njerëzit që duan të përfshihen në të. Kështu që kjo është ajo që duhet të bëj.”

Meri Brown

Robin rrëfeu se ajo “nuk kishte dashur kurrë të jetonte në monogami”. Edhe pse ajo e do Kodi“Ndjehet sikur gjithnjë e më shumë se ku po shkon.”

“Dhe ndihem i zemëruar. Unë jam vërtet i zemëruar. Doja të jetoja një martesë pluraliste,” vazhdoi ajo. “Dhe po filloj të ndihem i mashtruar apo diçka tjetër. Ose sikur njerëzit të marrin vendime për jetën time që nuk i kam zgjedhur unë, kjo më bën shumë të zemëruar dhe shumë të dëshpëruar.”

Meri Brown

Lidhur me diskutimet për fëmijët e tyre dhe shqetësime të tjera familjare, Meri premtuar Robin se ajo do të kthehej gjithmonë nëse do të ishte e nevojshme. Megjithatë, Meri e pranon se Robin rrallëherë i afrohet asaj përmes telefonatave ose mesazheve. Ne pergjigje, Robin ia atribuon mungesën e komunikimit të saj tensioneve të vazhdueshme familjare, duke thënë se ajo priret të tërhiqet gjatë periudhave të tilla.

“Mirë, duhet të komunikosh me mua, duhet të më telefonosh herë pas here,” tha ajo. “Duhet të më dërgosh një mesazh.”

Meri vazhdoi me kamerat, “Dy vitet e fundit gjatë kësaj pandemie, kryesisht vetëm. Robyn nuk ka arritur shumë. Nëse ajo më dëshiron atje për diçka, ajo do të duhet të më njoftojë se ka diçka të veçantë për të cilën duhet të kthehem në shtëpi.”

Robyn fajëson Christine

Biseda më pas përqendrohet teksa gratë gërmojnë në zemërimin e kohëve të fundit të Kody dhe arsyet e mundshme pas tij. Si Robyn ashtu edhe Meri vëzhgoi sjelljen e fundit “të zemëruar” të Kody, duke thënë se ai nuk ishte më njeriu që ata e donin dikur. Duke u përpjekur të përcaktojë arsyen e këtij ndryshimi, Robyn fajëson Christine Brown për këndvështrimin e ndryshuar emocional të Kody.

“Çfarë Kristina ka bërë është ngatërruar atë,” Robin tregon Meri. “Ai nuk dëshiron ta pranojë, por është e vërteta. Christine thjesht shkatërroi të kaluarën e tij. Si, ajo që ai mendonte ishte një situatë funksionale. Ajo në thelb tha se ishte e tmerrshme”

“Çdo minutë e çdo lloji të ditës”, vazhdoi ajo. “Tregime mbi histori të të gjitha gjërave që ajo po kalonte dhe jo për ju dhe Janelle po aq sa ai.”

Gratë Motra

Megjithatë, Meri nuk ishte plotësisht dakord me këtë këndvështrim. Ajo më vonë ndau në një rrëfim: “Nuk e besoj këtë Kristina tha se çdo pjesë e jetës sonë ishte ferr.”

“Unë besoj se ajo kishte zhgënjime,” pranoi ajo, “dhe nëse kjo është ajo që Kodi e interpretoi si dhe ia transmetoi Robin si e tillë, nuk mendoj se është e drejtë.”

Gratë Motra

Në rrëfimin e saj, Kristina kishte një qëndrim të ndryshëm, duke deklaruar, “Unë nuk do të jem përgjegjës për e Kodit duke humbur fenë e tij. Kjo është qesharake. Të më vësh mua si kokë turku për humbjen e besimit? Unë kurrë nuk kam pasur kaq shumë pushtet Kodi.

Derisa Robin drejtuar gishtat në Kristinatë dyja Kristina dhe Janelle54 vjeç, e ridrejtoi fajin tek Robinduke përmendur ndikimin e saj përçarës kur ajo iu bashkua familjes.

Gratë Motra

Kristina vëren se Robin e tejkaloi kur, “ajo vendosi të merrte një dado”, sepse për të, “të jesh grua motër do të thotë dikush që është aty për të të ndihmuar me fëmijët e tu”.

Robin luan këtë kartë vërtet të çuditshme ku harron ose nuk e di pse, dhe kjo është një MO tipike për të.” Janelle tha në një rrëfim. “Nuk mund të tregoj asgjë me Kody për Robyn sepse ajo është e përsosur. Ajo është mbështetëse, është e vetmja që ka qenë besnike. Si, ai thjesht e mbyll atë. Nuk ka komunikim.”

Christine Brown

Megjithatë, Robin mendon se “nuk kishte vërtet probleme të mëdha” me gratë e motrave të saj dhe se “dëshironte marrëdhënie me to”.

“E gjithë kjo histori rreth asaj që unë e ktheva kundër tyre është qesharake dhe fals,” shtoi ajo. “Ata thjesht nuk po merren me çështjet e tyre. Ata duhet të ndalojnë së foluri për mua.”

Gratë Motra

Lidhur me hapat e ardhshëm të familjes, Janelle komentoi, “do të duhej një forcë vërtet e madhe unifikuese për të sjellë çdo lloj ndryshimi ose për të sjellë njerëzit në tryezë, madje.”

“Nuk e di nëse ekziston vullneti apo dëshira. Kjo është diçka që kemi bërë së bashku. Gabimet që kemi bërë, i kemi bërë së bashku”, shtoi ajo. “Ndaloni duke treguar gishtat.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.