Sister Wives

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Meri Brown e poshtëruar dhe hedhur poshtë nga Kody ishte një thirrje zgjimi

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Meri Brown e poshtëruar dhe hedhur poshtë nga Kody ishte një thirrje zgjimi

Episodi i së dielës, 29 tetor i Gratë Motra, Kristina është shumë i gëzuar kur mëson nga Mykelti se ajo do të ketë binjakë. Ndërkohë, një zbulim domethënës vjen nga Merikush e ndan atë Kodi, gjatë përvjetorit të tyre, ka rrëfyer se nuk dëshiron më të mbajë një lidhje me të. Ky rrëfim forcat Meri për të menduar mundësinë e përfundimit përfundimtar të martesës së saj.

Kody Brown

Normalisht, do t’ju kënaqja me një përmbledhje të përpiktë të episodit, duke përqafuar çdo absurditet dhe moment melodramatik. Por sot, le t’i kushtojmë vëmendjen tonë të pandarë Meri dhe e Kody Brown cirk i mrekullueshëm dashurie, një slitë e vërtetë emocionesh, që na ofron ulëse në rreshtin e parë në një teatër të mrekullueshëm të absurdit.

Meri Brown

Gjatë episodit, një tendosje e prekshme ishte e dukshme në Kodi dhe Meri Brown martesë, që kulmoi me një zbulim gjatë festimit të 32-vjetorit të çiftit. Gjatë gjithë ditës, Meri mbeti duke pritur për një telefonatë ose mesazh që nuk erdhi kurrë, duke e shtyrë atë të kontaktonte Kodi veten e saj. “Ai nuk më telefonoi apo nuk më dërgoi mesazhe. Në mes të ditës, mendova se ndoshta duhej ta telefonoja. Dhe kështu bëra,” Meri të përbashkëta.

Meri Brown

Shkëmbimi që pasoi zbuloi shtrirjen e përçarjes mes tyre. Pavarësisht se përfundimisht ranë dakord për të shkuar në darkë, Kodi shprehu rezerva, duke pranuar në një rrëfim: “Unë thjesht nuk mendova se ishte gjëja e duhur për mua dhe duhej të mendoja për këtë.”

Kody Brown

Gjatë darkës së tyre, u shpalos një moment prekës teksa çifti u ndesh me vërtetësinë e marrëdhënies së tyre. Meri rrëfente e Kodit fjalët.

“Nuk kam dëshirë, Meri, për të pasur një marrëdhënie me ju.’ Kody tha: “A nuk e kuptoni, Meri? Kjo nuk do të ndodhë kurrë. Jeta juaj nuk është ajo në të cilën unë dua të fus veten.’

Meri Brown

Kjo qartësi dukej se ishte një pikë kthese për Meriduke shënuar një “realizim të madh”, të e Kodit ndjenjat ndaj marrëdhënies së tyre. Ajo kishte qenë më parë nën përshtypjen e një përpjekjeje të ndërsjellë për të përmirësuar marrëdhënien e tyre, një përpjekje që Kodi mendova se kishte qenë e kotë, pavarësisht nga vite të tëra këshillimi dhe këshillash.

Me zhvillimin e episodit, realiteti i ndarjes së tyre u bë më i theksuar, duke ngritur pikëpyetje për të ardhmen. Meri theksoi të drejtën e saj për të ndarë këndvështrimin e saj për statusin e marrëdhënies së tyre, duke thënë: “Kjo është gjithashtu historia ime, dhe unë kam të drejtë të tregoj historinë time”.

Gratë Motra

Duke reflektuar mbi opsionet e saj duke ecur përpara, Meri peshuan mundësinë për të vazhduar siç kanë qenë ose për të ndërmarrë hapa vendimtarë drejt përfundimit të martesës. Pavarësisht nga pasiguria e asaj që pret përpara, Meri shprehu një konflikt me vlerat e saj për përfundimin e martesës, duke theksuar seriozitetin e besëlidhjes së tyre të përjetshme.

Gratë Motra

“Kjo është gjithashtu historia ime, dhe unë kam të drejtë të tregoj historinë time,” tha ajo, duke përmbledhur vendosmërinë e saj për të jetuar hapur dhe autentikisht, pavarësisht nga rezultati.

Oh, çfarë spektakli tronditës që shpalosi episodi i fundit, duke na dhuruar me një operë madhështore dhe pikëlluese të Meri dhe e Kody Brown “histori dashurie. Një simfoni madhështore lajthitjeje ku Meri luan violinën gjithnjë besnike, disi të dhimbshme, duke bërtitur pandërprerë për e Kodit vëmendje. Virtuoz, Kodindërkohë, drejton orkestrën me një lëvizje mosinteresimi, duke rezervuar kreshendot e tij më pasionante ekskluzivisht për të dashurin e tij. Robin.

Meri Brown

Dikush mund të mendojë, me një habi të mahnitur, se si Meri grumbullon qëndresën për të kaluar nëpër këtë balet tragjik, duke u kapur me guxim mbi avujt e një dashurie të zhdukur prej kohësh. Teatri i madh i martesës së tyre i bën jehonë refreneve rrëqethëse të dashurisë së pashpërblyer dhe hijes së vetmuar të një dashurie të njëanshme. Dhe kështu, ne dëshmojmë e Merit Odisea heroike – një sagë epike e shpresës së palëkundur në shkretëtirat shterpe të e Kodit dashuri. Sa marrëzi e admirueshme, mund të mendohet dikush, të kultivosh kopshte shprese në terrenet e pafalshme të një bashkimi pa dashuri.

Meri Brown

Por mos kini frikë, sepse finalja e madhe kumbon me shkëlqimin bombastik të e Kodit përkushtim pa mëdyshje – mjerisht, i drejtuar vetëm ndaj interpretuesit të tij yll, Robin. Dhe kështu, perdja zbret në një akt tjetër të trazuar të kësaj drame martesore mahnitëse që të lë pa frymë.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.