Sister Wives

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody dëshiron ta puthë Janellën në buzë, por ajo e dërgon atë në shtëpinë e qenve!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody dëshiron ta puthë Janellën në buzë, por ajo e dërgon atë në shtëpinë e qenve!

Episodi i së dielës, 24 shtator të Gratë Motra, e Kristinës spicing gjërat me një mblesëri, ndërsa e Merit duke u përgatitur për një lëvizje biznesi – por është Robin gati për këtë? Ndërkohë, tensioni është i dukshëm si Janelle dhe Kodi takohen pas-përplasjes, me një pyetje djegëse: Është Kodi ende gjithëpërfshirës në lojën e martesës në shumësi?

Kristina është gati për takim

Episodi fillon në e Christine Brown shtëpi, ajo po organizon një festë me bojë me vajzat e saj të rritura – Aspyn Thompson dhe Mykleti Padron bashkuar nga burrat e tyre – Toni dhe Mitch. Ata po pikturojnë fotografitë e ditës së Shën Valentinit. e Kristinës duke u përgatitur për një fillim të ri në lojën e takimeve dhe ajo po prek një mbles për një asistim.

Christine Brown

Pas ndarjes nga Kody Brown, Kristina rrëfen për disa shqetësime rreth rihyrjes në skenën e vetme, veçanërisht që vjen nga ai kapitull poligamik më pak se yjor në jetën e saj. Ajo i admiron dhe lavdëron martesat e vajzave të saj. Kristina reflekton që dita e Shën Valentinit nuk është një festë shumë miqësore me familjen.

“Jam super nervoz për takimet, super nervoz për takimet. Dhe nuk jam gati.” Kristina tregon kamerat. “Unë nuk kam pasur fare një martesë të madhe intime dhe kështu kam idenë për ta vënë veten përsëri atje, thjesht jo. Jo, nuk jam gati.”

Christine Brown

Kristina i hedh një hije të madhe patriarkut Brown, duke lënë të kuptohet se djali i saj i ëndrrave është pothuajse anti-Kodi.

“Unë jam vetëm duke kërkuar për diçka që Kodi nuk ka qenë kurrë sepse dua vetëm dikë që është partner, komunikues i mirë, dikë qesharak. Do të doja një sens humori”, thotë ajo.

Christine Brown

Kristina nxjerr lajmin e rekrutimit të një guru takimesh.

“Kështu që unë patjetër do të shkoj për një (marrëdhënie) monogame këtë herë. Kam mbaruar me çështjen e poligamisë”, shton ajo.

Mykelti tingëllon – “Mirë, veçanërisht sepse ndihem si me poligaminë sapo ta provosh një herë, me të vërtetë cili është qëllimi pas kësaj?”

Toni pyet – “A keni arritur në përfundimin se (poligamia) nuk funksionon?”

Christine Brown

Kristina përgjigjet – “Jo për mua. U bë, nuk do të them se nuk ndodhi sepse nuk do të pendohem ku jam. E dini? Të gjithë ju jeni për shkak të poligamisë, kështu që nuk pendohem fare për këtë.”

Kristina derdhjet që ajo e mbajti atë reale me mbles, duke qenë plotësisht e hapur për historinë e saj.

“I thashë mblesit tim gjithçka – nga të qenit publik në të qenit poligamist e deri te largimi (Kodi), për fëmijët e mi. Ata gjithashtu mund të dinë gjithçka. Ata gjithashtu mund të dhe pastaj ata mund të zgjedhin dhe të zgjedhin atë që (ata) mendojnë se do të ishte një gjë e mirë për të filluar, “shpjegon ajo.

Duke reflektuar mbi bashkimin e saj shpirtëror, Kristina harton rrugën e saj për të ardhmen, e etur për të kthyer faqen.

“Më mori shumë kohë për t’u larguar,” pranon ajo. “Më u deshën vite që të largohesha. Kështu, duke lënë kishën tonë, do ta bëja me klas. Duke lënë martesën time, do ta bëja atë me klas. Dhe do ta bëja pa hidhërim. Kjo nuk do të thotë që ndonjëherë jam i frustruar, ndonjëherë i zemëruar dhe nganjëherë jam i zhgënjyer dhe nuk më pëlqen i gjithë kontrolli që ndodh. Unë ende do të jem sa më klas të jetë e mundur.”

e Kristinës Lista kontrolluese e njeriut të ëndrrave përfshin, “Dua tullac, tatuazhe dhe ngarje një motoçikletë,” zbulon ylli i realitetit në pamjen paraprake. “Tatuazhet do të ishin fantastike vetëm sepse janë pak a shumë e Kodit e kundërt. Jo me qëllim, por ndoshta.”

Meri ende do Kody

Ndërsa ishte në Utah për të mbikëqyrur Bed & Breakfastin e saj, Meri takon shoqen e saj të besuar dhe operatorin e biznesit, Jenn Sullivan. Meri tregon Jenn një jastëk i përzemërt i dhuruar nga një mysafir, me një foto të dashur të nënës së saj të ndjerë. Kërkon një shëtitje nëpër korsinë e kujtesës, ku Meri kujton mirësinë dhe pasionin e nënës së saj për B&B.

Gratë Motra

Me nervozizëm, Meri i beson Jenn në lidhje me planet e saj ende të pazbuluara për të zhvendosur biznesin e saj të veshjeve në Utah – një vendim që mund të bie ndesh me Robyn Brown synimet që ajo të mbetet në Flagstaff.

“Më duhet të lejoj Robin e di sepse ndihem sikur ajo është e vetmja që me të vërtetë do të kujdeset dhe sinqerisht do të ketë një lloj problemi me të.” Meri i thotë shoku i saj, i cili kishte vrapuar e Merit B&B në muajt që nga vdekja e nënës së saj.

Meri Brown

Meri pranon se marrja e vendimit të saj ka qenë një burim “ankthi” për të. Megjithatë, Jenn ka besim se Robin do të jetë mirëkuptim.

Lidhja ndërmjet Jenn dhe Meri është padiskutim i fortë, i rrënjosur në një miqësi dhjetëvjeçare. Jenn qëndroi pranë Meri gjatë sprovës së saj famëkeqe të mustakëve, duke qëndruar ngushtë dhe duke mos derdhur kurrë asnjë nga detajet e tij të trazuara.

Gratë Motra

Meri dëshirat për një romancë të rindezur me Kodi. Megjithatë, ajo ka frikë se njoftimi i lëvizjes së saj në Utah mund të keqinterpretohet nga Kodi ndërsa ajo heq dorë nga rindezja e pasionit të tyre. Në kundërshtim me këtë besim, ajo me të vërtetë shpreson që marrëdhënia e tyre dikur e gjallë të ringjallet në mënyrë romantike.

“Do të doja marrëdhënien time me Kodi për të arritur në një vend ku kemi një marrëdhënie të mirë martesore, por nuk është aty ku është tani.” Meri pranon. “Dhe ndihem sikur kur i them se do ta çoj biznesin tim në B&B, ai do ta interpretojë këtë pasi kam mbaruar me këtë marrëdhënie dhe nuk është këtu ku jam.”

Janelle vendos Kody në Time Out

Në takimin e tyre të parë ballë për ballë që nga një përplasje para Krishtlindjeve, Janelle dhe Kodi takim në një restorant lokal. Kodi, duke luftuar me pendimin, e përcjell hapur turpin e tij për shpërthimin. Ai vëren me sinqeritet se si disponimi i tij e bëri atë të vështirë Janelle për të biseduar pa u shqetësuar. Për të shtuar, ai pranon dhimbjen e tij nga ndarja Kristina është shndërruar në tërbim të pajustifikuar. Synimi fillestar? Janelle thjesht donte të diskutonte festimet e veçanta të Krishtlindjeve, por ajo u shndërrua në një shkëmbim të nxehtë dhe të paqëndrueshëm.

Janelle Brown

Kodi i zbulon Janelle se ndarja e tij me Kristina e ka goditur fort duke e lënë në një fitil të shkurtër. Megjithatë, Janelleduke ruajtur terrenin e saj, nxit Kodi për të ndarë trazirat e tij lidhur me Christine dhe për të mos lejuar që ajo të depërtojë në marrëdhënien e tyre.

Kody Brown

Kodi befasohet kur Janellee heshtur për javë të tëra pas shpërthimit të tyre, rrëfeu se donte “të qëndronte e ndarë”.

“Unë jam me të vërtetë, me të vërtetë e gatshme të bëj disa këshilla nëse mund të gjejmë dikë,” tha ajo. “Thjesht e di që duhet të jem i ndarë tani, e kupton? Dua të them, kam ende shumë dashuri për ty. Po, ndoshta një këshillim është një ide e mirë.”

Kody Brown

Kodi dhe Janelle ripërsërite argumentin e Kodit refuzimi për të pranuar distancën e tij në rritje nga fëmijët e tyre të rritur. e Janelës frustrimi shpërtheu, duke vënë në dyshim mundësinë e një pajtimi. Ajo pranon se ndjenjat e saj janë luhatur mes rindezjes së lidhjes së tyre dhe dëshirës për të mos kaluar më.

e Janelës jo i dashuruar me mua,” Kodi tregon kamerave. “Unë mendoj se ajo mendon se jam i nxehtë. Unë kam peca të bukura dhe një bark të mrekullueshëm me gjashtë pako, por kjo është gjithçka që ajo i intereson.”

Kody Brown

Në një rrëfim me kokë që flet, Janelle vëren se Kodi nuk po e kupton tablonë e plotë siç është, “më shumë për një martesë sesa thjesht tërheqje fizike.” Ajo gjithashtu sugjeroi se ata janë aktualisht në “rrezik të madh”.

“Une nuk e di, Kodi. Unë thjesht – nuk e di se si do të kthehemi nga kjo, ” Janelle i thotë Kodi. “Dua të them, a dëshiron vërtet të kesh ende një familje pluraliste? Ndonjëherë nuk mund ta them.”

Në një rrëfim me kokë që flet, Janelle ndan, “Unë nuk jam vërtet i prirur të qëndroj në këtë marrëdhënie Kodi. Nuk më duket sikur po marr atë që meritoj prej tij.”

“Dëgjo, unë jam mjaft i pavarur. Nuk kam nevojë për shumë prej tij,” vazhdoi ajo. “Por kur vjen puna tek vendi ku ai bën, krejt papritur nuk dëshiron të jetë baba për fëmijët e mi sepse ata nuk pajtohen me të. Ky lloj ndryshon ekuacionin kosto-përfitim për mua në këtë martesë.”

Janelle Brown

Kodi lë të kuptohet për kamerat se e Janelës, “vetëm i shqetësuar se si jam unë në vendin tuaj, atëherë ju jeni një monogamist.” Ai shton, “Mos u përpoq të sillesh sikur kam bërë diçka të gabuar për 20 vjet.”

Kody Brown

Kodi shpreh nevojën për të “kuptuar monogaminë plurale”, duke theksuar se ata nuk janë vërtet duke mishëruar një martesë pluraliste. Sidomos duke pasur parasysh Janelle dhe Robin — dy marrëdhëniet e tij të vetme aktive aktualisht, si lidhja e tij me Meri ka evoluar në një miqësi më të largët. Janelle pranoi sfidat, duke pranuar dyshimet e saj për shpëtimin e bashkimit të tyre, por u pajtua se një qasje transformuese ndaj marrëdhënies së tyre është vendimtare.

“Unë nuk po largohem. Unë nuk po e hedh në peshqir”, Janelle shton. “Unë thjesht duhet të jem i ndarë derisa ta kuptojmë këtë.”

Janelle Brown

Duke menduar mbi “vlerën” e largimit të tyre, Kodi më pas u mendua në një rrëfim rreth e Janelës dëshirat për të ardhmen. “Nuk e kuptoj. Dënimi duket shumë përtej krimit. Ndoshta kjo është vetëm një thirrje zgjimi për mua. Ndoshta ajo nuk është aspak e interesuar për këtë. Ndoshta ajo ka atë që i duhej dhe po ecën përpara”, tha ai.

Kody Brown

Në një rrëfim, Janelle pranoi dobësinë e saj financiare nëse ndahej Kodi. Ndërkohë, Kodi në mënyrë introspektive i pyeti kamerat nëse ai ka ndonjë “vlerë” përtej sigurimit të thjeshtë financiar. Ai vazhdoi të përballej me nocionin e të qenit thjesht një “aset” monetar për gruan e tij të dytë.

Janelle Brown

Më pas, Janelle pranon thellësinë e dëshirës së saj për “mjaltin” e saj, Kodi. Megjithatë, ajo mbeti e kujdesshme ndaj modelit të tyre të kthimit në dinamikën e vjetër pa zgjidhje të vërtetë, duke nënkuptuar nevojën për një qasje të re në kapitullin e ardhshëm të marrëdhënies së tyre.

“Këtu është gjëja. Ju dhe unë mund të jemi të thjeshtë. Është gjithçka tjetër që është e ndërlikuar.” Kodi tha Janelle pasi tha se i mungonte dhe donte ta “puthte” në buzë.

Kody Brown

Fillimisht, patriarku ishte i bindur se do të gjenin pajtimin aty për aty. Por ndërkohë, ai u zotua me zjarr se kurrë nuk do ta linte veten të provokohej apo të shfaqte zemërim ndaj Janelle siç pati gjatë sherrit të tyre. Megjithatë, ky angazhim ende u largua Janelle me dyshime të konsiderueshme për rrugën e tyre të përbashkët përpara.

“Këtu është gjëja. Nëse ai donte, unë mund. Ndoshta. Ndoshta do të përpiqesha të punoja për të.” Janelle tha për përpjekjen për të rregulluar martesën e tyre përmes këshillimit. “Por nëse ai nuk e dëshiron, unë nuk do të ulem këtu dhe do të bëj të gjitha përpjekjet për ta krijuar këtë, sepse mendoj se ka diçka më të mirë për mua.”

Gratë Motra

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.