Përmbledhje e 'Sister Wives': Kody Brown ndihet i tradhtuar nga Christine për prishjen e martesës së tyre dhe kthimin e tij kundër tij!

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown ndihet i tradhtuar nga Christine për prishjen e martesës së tyre dhe kthimin e tij kundër tij!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown ndihet i tradhtuar nga Christine për prishjen e martesës së tyre dhe kthimin e tij kundër tij!

Premiera e sezonit 18 të Gratë Motra merr me Kody Brown duke mbështjellë gruan e tij të tretë, e Christine Brown shkëputur nga kthetrat e poligamisë. Tifozët e dinë këtë Kristina majtas Kodi në pluhurin e Arizonës për të shkuar të jetojë jetën e saj më të mirë në Utah, pasi shpalli divorcin e saj të rremë në botë. Kody, Meri, Janelle dhe Robyn Brown ka reaguar ndaj e Kristinës largimi me një përzierje tronditjeje, lotësh dhe admirimi.

Christine Collier

Patriarku e përshkruan atmosferën aktuale të familjes si një “luftë civile”, një vit pas Kristina duke e çuar në bordurë. Ai vrapon poshtë i rrahur marrëdhëniet me dy bashkëshortet e tij shpirtërore të mbetura përpara se të ndajnë se pushimet do të jenë një sfidë, për shkak të urrejtjes së përgjithshme midis të gjithë të përfshirëve.

Kody Brown

Ne e kapim hapin Janelle, e cila u kujton fansave qëllimin e saj për të ndërtuar një shtëpi në Coyote Pass. Ajo ndihet si një e dështuar sepse ajo është duke marrë me qira një apartament të vogël Robin jeton në një pallat. Janelle kthen prapa e Kodit përgjigje katastrofike Covid, e cila çoi në një largim mes tij, djemve të tyre dhe e Kodit gruaja e preferuar.

Gratë Motra

Shfaqja kalon në e Kristinës jastëk i ri beqarie, në Utah. Ajo praktikisht shkon në vendin e saj të intervistës, duke shpjeguar e emocionuar se u largua nga Flagstaff dy muaj më parë. Ajo shton se gjërat ndihen të paqarta, por mjaft të mrekullueshme.

Christine Brown

Kodi ndan zhgënjimin e tij që Janelle i pëlqen më shumë ish-i i tij se ai, dhe Janelle pranon se aventura e saj e ngathët në kamping e largoi çiftin edhe më shumë. Kodi dhe e Janelës marrëdhënia është qartësisht në gurë dhe tensionet po rriten.

Christine, i cili është kthyer në Flagstaff për një vizitë, bashkohet Janelle për të ndihmuar në montimin e një rafti librash në apartamentin e saj të shkretë. Janelle dhe Kristina reflektojnë prapa dhe Janelle tregon kamerave se fillimisht ajo besoi se ishte mbërthyer me një “princeshë” më pas Kristina iu bashkua familjes, por gjërat u përmirësuan pasi ajo kuptoi se ende mund ta drejtonte atë. Kristina thekson se ato mund të ishin gra më të mira motra false dhe më të afërta pa Kodi në mënyrë të.

Christine Brown

Zonjat diskutojnë e Janelës kërkim i pafund për të ndërtuar një shtëpi në tokën familjare. Janelle është krenare që ka një rrugë dhe një plan shtëpie, por të dyja gratë e dinë këtë Robin dhe Kodi mos u interesoni për ta bërë realitet ëndrrën e saj prej 1200 metrash katrorë. Kodi u kujton shikuesve se pagesa e tokës është “shumë e vështirë”, veçanërisht nga poshtë të Robinit hipotekë e rëndë. Janelle është padyshim e vetëdijshme se nevojat e saj nuk janë prioritet dhe se rasti i saj modest me një rrugë me makinë mund të mos materializohet kurrë. Kristina është i trullosur mbi raft librash të pamontuar por humori ndryshon kur Janelle tregon se fëmijët e saj nuk janë të interesuar t’i kalojnë pushimet me të Kodi dhe Robin. e Janelës Djemtë nuk do të kërkojnë falje për inatet e tyre pandemike dhe Kodi nuk dëshiron që “marrëzia” e tyre t’i prishë festën. Kristina shpërthimet Kodi si hipokrit dhe Janelle përsërit se ajo do të zgjidhte djemtë e saj mbi burrin e saj çdo ditë.

Janelle Brown

Meri hyn për një vizitë me Robin, duke u treguar kamerave se marrëdhënia e saj me Kodi përbëhet vetëm nga kontakti i rastësishëm me sy. Dyshja ndan një qeshje Kodizmbrapsja e tij ndaj gruas së tij të parë para se të ulej për të kaluar pushimet. Ata pranojnë të kalojnë së bashku Ditën e Falënderimeve dhe ndajnë një shkëmbim të vështirë të Robinit aftësi superiore për pjekjen e gjelit të detit. Robin deklaron në mënyrë të përsëritur se ajo është “duke luftuar” dhe Meri hedh një sy anash me majë si shoqja e saj pyet veten nëse ajo mund të kishte humbur një rrymë të mundshme nëntokësore Kafe mosfunksionim familjar përpara se të nënshkruani për një kohë të gjatë.

Gratë Motra

Një takim surprizë mes Kristina dhe Kodi i lëkundet gjërat më pas. Kristina kërkoi seancën për të diskutuar Vërtet dhe për të vërtetuar se ata mund të bëjë një divorc të dashur pretendues. Ajo shpreson të mbajë linjat e komunikimit të hapura. “Unë do të doja të kisha një divorc të këndshëm dhe të jem në gjendje të flas me të për gjëra.” Kristina shpjegohet. “Unë mendoj se është mirë t’i mbajmë gjërat sa më të lehta dhe të rastësishme sa më shumë që të jetë e mundur.”

Gratë Motra

KodiMegjithatë, duket i befasuar nga argëtimi i ish-it bollëk. “Nuk po ndihem sikur jam në një vend të mrekullueshëm,” pranoi ai. “Ndihem sikur nuk dua ta shoh më kurrë. Unë dua të kaloj pak kohë duke e urryer atë.”

Ata përshëndesin njëri-tjetrin me një përqafim tentativë, por Kodi pranon para kamerave se gjithçka që ndjen është tradhtia dhe urrejtja. Ata bisedojnë për pushimet, dhe Kodi paraqet protokollin e tij zyrtar të testimit Covid.

Kody Brown

Kristina përpiqet të mos qeshë histerikisht mbi pamjen e Kodi duke duruar Covid-in në një pozicion fetusi të lagur, përpara tij e informon se ai nuk kishte qeshur me asgjë prej muajsh.

“Nuk po qesh. Nuk po qesh këtu”, tha ai në një rrëfim. “Nuk kam qeshur me largimin e saj. Nuk kam qeshur kurre me kete gje. Ajo më kërkoi të ndaloja së qëndruari në shtëpinë e saj… atëherë nuk qeshte. Ajo i lëvizi gjërat e mia në garazh…nuk po qeshte atëherë. Ajo u largua me Truely…nuk po qeshte atëherë.”

Kristina më vonë shpërndahet në më shumë qeshje, duke pranuar se është shumë e lumtur që lirohet nga ish-i i saj…..por në një mënyrë të dashur.

Christine Brown

Ndërkohë, Meri u thotë kamerave se megjithëse nuk ishin perfekte, familja ishte “me të vërtetë e mirë”, më parë Robin zvarritur Kodi në monogami. e Kodit Histeria Covid dhe e Kristinës u bë arratisje surprizë Robin “Vendosni” në “realitetin” e saj. Fillon të gdhihet Robin se gjykimi i saj mund të ketë qenë i turbullt në mes të miqësisë së saj të rëndë me të Kodi. Ajo nuk e kupton “çfarë ka ndodhur”, sepse Browns u shfaqën funksionale në kohën e tyre të lulëzimit.

Robyn Brown

Kodi deklaron se grupi ishte një rrëmujë e nxehtë që nga fillimi, por gjithmonë qëndronte pas shpresës se mund ta bindnin veten se nuk ishin. Janelle konfirmon se dinamika gjysmë pozitive e familjes është zhvendosur me të Robinit mbërritjes. Kristina lëshon një bombë kur ajo ha me të cilat mbledhjet familjare dhe traditat “ndaluan së ndodhuri”. e Kodit gruaja e katërt në përzierje. Meri deklaron se ndihet e refuzuar, si zakonisht.

Robyn Brown

Robin pohon se ajo do të zgjidhte familjen edhe nëse përfundimisht do të refuzonte bindjet e saj, duke injoruar në dukje faktin se disa nga Browns nuk do ta kthente favorin.

Meri informon shikuesit se ata janë ende një familje, edhe nëse e braktisin fenë e tyre. Robin vëren se e Kodit mendja ka qenë më e çuditshme se zakonisht, përpara se të përlotur të sugjeronte që zonjat të mblidheshin së bashku për të hequr barrën nga supet e tij. Meri pajtohet, por shton se është një pyetje e vështirë për t’u marrë parasysh Kodi vetëm gëlltit në praninë e saj.

Meri Brown

Episodi premierë përfundon me Meri duke u thënë fansave se sezoni i ardhshëm i “Gratë motra” do të përfshijë shumë “guxoj të them…dramë”.

Gratë Motra transmetohet të dielave në orën 22:00, ET, në TLC.