Sister Wives

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown fajëson famën për shkatërrimin e familjes dhe Robyn bëhet EMOCIONALE për shkak të dramës së shkëmbimit të dhuratave të fëmijëve!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown fajëson famën për shkatërrimin e familjes dhe Robyn bëhet EMOCIONALE për shkak të dramës së shkëmbimit të dhuratave të fëmijëve!

Episodi i së dielës, 27 gusht, i Gratë Motramerr me Kody Brown dhe e Christine Brown ulje të nxehtë në një restorant meksikan. Kodi pranon se ndjen një vitriol të rrënjosur thellë ndaj Kristina që kur vendosi të largohej nga familja.

Gratë Motra

Kodi e përshkruan atë si “makiaveliste” dhe pohon se ai e urren plotësisht guximin e saj dhe mezi duron të jetë në të njëjtën dhomë me Kristina.

“Unë mendoj se ajo është makiaveliste, ajo luan mirë ndërsa më godet me thikë pas shpine.” Kodi pretendimet.

Kody Brown

Kody Brown propozon idenë e këshillimit pas ndarjes, sepse ai po përballet me shumë emocione dhe sfida. Në këtë takim të pakëndshëm, Kodi rrëfen se po lufton me “çështjet e zemërimit” dhe shpreh sinqerisht: “Nuk dua të jem këtu. Nuk dua të jem këtu me të.”

Kristina ajo vetë, fytyra e saj, nuk më shqetëson. Kjo është ajo që ajo po bën me fëmijët tanë, duke folur pas shpinës sime për arsyen që u largua.” Kodi pretendimet në një rrëfim.

Kody Brown

Kristinae cila u nda me Kody në vitin 2021, e kundërshton ashpër këtë akuzë, duke pohuar se ajo kurrë nuk ka tentuar të lëkundet e Kodit fëmijët kundër tij.

Kodi mund të zemërohet me mua për shumë gjëra. Ai mund të më thërrasë, kjo është mirë”, thotë Christine. “Por kur ai ulet aty dhe më thotë në fytyrë se po i vë fëmijët e tij kundër tij, jo, jo, kjo nuk është e vërtetë. Unë jam tabela e tyre tingëlluese. Ata flasin me mua për gjëra që janë të vështira dhe unë dëgjoj.”

Christine Brown

Banori i sapo-pavarur në Juta qesh me të e Kodit supozohet se ajo e ka mbyllur telefonin për ndarjen e tyre, duke iu përgjigjur: “Unë me të vërtetë mendoj për të më pak se sa ai mendon se unë mendoj për të.”

Kristina percepton e Kodit veprimet si një përpjekje për të zhvendosur përgjegjësinë e prishjes së familjes së tyre mbi supet e saj, duke besuar me vendosmëri se veprat e tij ishin shkaku kryesor. Sa i përket propozimit të tij për këshillim pas ndarjes, ajo thjesht qesh dhe e hedh poshtë idenë.

e Kodit duke edukuar të shkoj në këshillim dhe terapi prej vitesh,” Kristina thotë për babain e gjashtë fëmijëve të saj. “Nuk do ta bëjmë. Unë thjesht do t’ju them. Ai nuk do ta bëjë.”

Ajo shton: “Jam shumë mirënjohëse që nuk jam më e martuar me të. O Zot i madh. Është shumë. Ai është thjesht kaq intensiv.”

Christine Brown

Familja kalon një tjetër ndarje të Falënderimeve – me Kodi, Robinfëmijët e tyre dhe Meri duke u mbledhur në të Robinit shtëpi, ndërsa pjesa tjetër e klanit është e shpërndarë në të gjithë kombin – Kristina i karakterizon rrethanat si një “pikë kthese”.

Gratë Motra

Si zakonisht, Kodi mbetet këmbëngulës që të Robinit Hyrja në familje vite më parë nuk ishte katalizator për çështjet dhe fragmentimin e saj të mëvonshëm. Ai thekson se faktorë të tjerë kanë qenë në lojë dhe refuzon të vendosë sfidat me shtimin e saj.

“Shkundja e madhe nuk u shkaktua nga Robinu shkaktua nga pasojat e daljes në publik dhe ai vendim u mor nga familja jonë përpara se të takoheshim Robin,” Kodi thotë për vendimin për t’u paraqitur në Gratë Motrae cila u shfaq premierë në vitin 2010.

Robyn Brown

Kodi dhe e Kristinës djali, Paedon, ndan një zemër për zemër me nënën e tij në lidhje me distancën në rritje midis babait të tij dhe vëllezërve e motrave më të mëdhenj. Ai sfidon hapur versionin e ngjarjeve të babait të tij, duke hedhur dritë mbi një perspektivë të ndryshme nga ajo Kodi ka portretizuar.

“Qëllimi i daljes në publik ishte të thuash, ‘Poligamia funksionon’. Nuk mendoj se poligamia funksionon më në familjen time.” Paedon thotë, duke shtuar: “Fëmijët e mamasë sime dhe e Janelës Të gjithë fëmijët kanë zgjedhur një anë dhe me sa di unë, të gjithë ne zgjodhëm nënën time.”

Paedon Brown

Janelle beson se Kodi duhet të marrë iniciativën për të trajtuar dramën e vazhdueshme familjare. Perspektiva e saj nënvizohet nga e Kodit deklaratën e tij të dëshirës për të rivendosur një “patriarki” brenda familjes së tij.

“Ai duhet të bëjë diçka këtu. Ai është kreu i familjes. Ai dëshiron të jetë patriarku, kjo është pjesë e atij roli. Janelle thotë.

Janelle Brown

Vëllezërit e motrat planifikuan një shkëmbim dhuratash për Krishtlindje, por tensionet shpërthyen kur Robin propozoi kryerjen e tij mbi Zoom. Sugjerimi shkaktoi mosmarrëveshje mes të Robinit fëmijët dhe fëmijët e tjerë që drejtojnë Robin për të bërë supozime të nxituara, sipas Kristina. Në kohën kur pluhuri u qetësua, të Robinit fëmijët kanë zgjedhur të mos marrin pjesë.

Një i dëshpëruar Robin ndihet e mundur kur përpiqet të koordinojë thirrjen me Zoom Kafe ranë vëllezërit e motrat.

“Unë isha duke nxitur për bisedën me video për hir të fëmijëve.” Robin shpjegoi në një rrëfim, duke pretenduar se ajo u përball me “të gjithë këtë shtyrje” dhe ndjeu dëshirën për të hequr dorë. “Sapo më në fund shkova, ‘Pse po përpiqem këtu?’ … Këtu është, vetëm një ripohim i të gjitha mesazheve që po marrim se ne jemi të huajt dhe jemi në anën tjetër [of the family].”

Robyn Brown

Kristina shprehu para kamerave besimin e saj se situata aktuale ishte ekzagjeruar, duke përmendur “ndjenjat e lënduara” të grumbulluara gjatë viteve të fundit. Janellenga ana tjetër dhe në moshën 54-vjeçare, e bëri të qartë se ndërsa fëmijët e saj nuk ishin kundër thirrjes me video, oraret e tyre të mbushura e bënë atë sfiduese.

“Të gjithë po përpiqeshin të devijonin, por ajo thjesht vazhdoi të lëvizte,” Janelle shtuar.

“Të gjithë po përpiqeshin të devijonin, por ajo vazhdoi të lëvizte. Me disa nga gjërat që u thanë dhe u shprehën, nuk e di nëse do të kthehemi ndonjëherë prej saj.” Janelle pranon dramën jashtë kamerave.

Christine Brown

Kodi peshoi mbi dramën që po shpaloset, duke deklaruar se ai nuk ishte i prirur të “zgjidhte palët në një mënyrë ose në tjetrën”. Ndërkohë një emocional Robin iu afrua të derdhte lot, duke e përshkruar atë si një “ditë të tmerrshme”.

“Është vetëm një shembull tjetër që ata nuk duan të jenë një familje me ne,” pohoi ajo. “Kështu ka qenë që në fillim. Në kohën kur e gjithë puna mbaroi, fëmijët e mi më të mëdhenj … nuk ndiheshin më rehat duke u përfshirë në shkëmbimin e dhuratave.”

Fiasko e shkëmbimit të dhuratave i mërzitur thellësisht Robin dhe fëmijët e saj. Duke mbajtur lotët, ajo pohoi vendosmërinë e tyre, duke thënë se ata “refuzojnë të jenë” të margjinalizuar brenda njësisë më të madhe familjare.

Gratë Motra

Kur Robin filloi lidhjen e saj me Kodi në vitin 2010, ajo tashmë ishte nënë për të Dejton, Breanadhe Aurora. Në një lëvizje të rëndësishme në vitin 2014, Kodi zgjidhi martesën e tij ligjore me Meri Brown për të lidhur ligjërisht nyjën me të Robin dhe të marrë fëmijët e saj nën krahun e tij nëpërmjet birësimit. Më pas çifti zgjeroi familjen e tyre, me lindjen e djalit të tyre, Solomonidhe vajza, Ariella.

Kody Brown

Derisa Kodi mbajti një lidhje shpirtërore me Merivetëm në fillim të këtij viti ata shpallën zyrtarisht përfundimin e bashkimit të tyre. Kristina dhe Janelle bënë publike largimet e tyre nga Kodipërkatësisht në nëntor 2021 dhe dhjetor 2022.

Gjate viteve, e Kodit Ish-partnerët dhe madje disa nga fëmijët e tij kanë diskutuar hapur për ndryshimet në dinamikën e familjes më pas të Robinit hyrje. Në episod, Janelle aludoi për mundësinë që tensionet mes bashkëshorteve mund të kenë qenë të para Robin, duke sugjeruar “ndoshta ka pasur gjithmonë të çara.” Ne anen tjeter, Robin ndjeu se nuk iu dha një lëkundje e drejtë në fillim të marrëdhënies së saj me Kodi.

“Kishte disa njerëz që ishin të gatshëm të bënin rregullimet dhe ishin mirëpritur, dhe më pas kishte shumë që nuk ishin.” Robin i supozuar.

Gratë Motra

Në të njëjtin episod, Kodi tregon anën e tij të dashur, atërore ndërsa e shoqëron Aurora për t’i shpuar veshët. Duke e shijuar qartë rolin e një babai krenar, Kodi shpreh mirënjohjen e tij për respektin dhe admirimin që merr Aurora. Dalja e mbush me gëzim dhe ai përmend se sa shumë argëtohej gjatë procesit.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.