Sister Wives

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown akuzon Janelle dhe Christine për komplot për rënien e tij!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown akuzon Janelle dhe Christine për komplot për rënien e tij!

Episodi i së dielës, 3 shtator, i Gratë Motrapërqendrohet rreth trazirave të e Kody Brown divorci. Ai i derdh zhgënjimet e tij te miqtë e ngushtë. Përçarja mes tij dhe e Janelës bijtë mbetet, duke sugjeruar se një festë tjetër mund të kalohet veçmas. Bisedat rreth festimeve të Krishtlindjeve përshkallëzohen papritur, duke rezultuar në debatin më intensiv Janelle dhe Kodi kanë përjetuar ndonjëherë.

Kody bëhet i sinqertë me miqtë e tij

Kody Brown thellë në bisedë me miqtë e tij të ngushtë meshkuj. Grupi po merr pjesë në një seancë terapie, duke diskutuar dinamikën dhe ndërlikimet e marrëdhënieve të tyre përkatëse gjatë festës së tyre javore të gjumit.

“Poligamia, fjalë për fjalë, mund të jetë një dhuratë ku zbeh personalitetet.” Kodi shpjegon. te shokët e tij. “Por nëse jam i martuar me këtë grua dhe ajo është me të vërtetë e çuditshme dhe nuk më pëlqen – por nuk mund të largohem – do të ishte mirë të kisha një grua tjetër, sepse atëherë mund të largohem prej saj për pak pak.”

Gratë Motra

Kody Brown pohon përfitimet e ndërsjella të një organizimi të martesës në plural, “Nëse unë jam ai që është i guximshëm, ajo po mendon, ‘Do të ishte mirë nëse do të kishe një grua tjetër që të mund të marr një pushim prej teje'”, thotë ai.

Në një rrëfim me kokë që flet, Janelle Brown i jep kokën fjalëve të ish-it, duke e pranuar këtë Kodi “e gozhdoi.” Ne anen tjeter, Meri Brown duket më pak i bindur nga vëzhgimi i tij.

“Ky lloj komenti thjesht më bën të dëshiroj të vjella,” Meri Brown tregon kamera. “Ndoshta duhet të shikoni të gjithë pamjen e përgjithshme atëherë në një situatë të tillë dhe të kuptoni se si mund të punoni së bashku dhe të jeni së bashku në vend që të përdorni dikë tjetër si shpëtim. Po tallesh me mua?”

Janelle Brown

Kodi u beson miqve të tij për shqetësimin ose xhelozinë e mundshme që mund të përjetojë nëse Christine Brown vazhdon me dikë tjetër. Më vonë, në një rrëfim më introspektiv, ai pranon: “Ndihem i tradhtuar, pa dyshim. Por unë jam gjithashtu si “Jetë të mbarë”. Domethënë, çfarë mund të bëj? Nuk do të shqetësohem kur një djalë tjetër është në jetën e saj… nuk mendoj.”

Gratë Motra

Kodi ndan sinqerisht një moment të rëndësishëm nga martesa e tij me Kristinaduke pranuar se ai, “e kuptoi [his] gabimi më i madh.” Ai kujton një kohë kur Kristina ndihej veçanërisht e largët dhe shprehte përbuzjen e saj të thellë për poligaminë. Kodi pranon se nuk reagoi në mënyrë mbështetëse ndaj ndjenjave të saj.

“Gabimi im ishte kur ajo thoshte, ‘E urrej poligaminë’, unë po shkoja, ‘Çfarë dreqin? Nuk do të kishit familje, nuk do të më kishit mua, nuk do të kishit fëmijët tanë.’ Në vend që të thuash, ‘E di që është e vështirë, zemër, më fal. Të dua dhe do të doja të mos më lëndonte.” Kodi thotë.

Gratë Motra

Janelle i thotë Kody ‘F-ck You’ në luftë EKSPOZIVE

Tensioni ndërmjet Kodi dhe Janelle u përshkallëzua në një debat të ashpër, duke treguar më tej përkeqësimin e marrëdhënies së tyre. Dyshja u thellua në e Kodit marrëdhënie të tensionuara me gjashtë fëmijët e tyre, me një theks të veçantë te dy djemtë e tyre, Garnizoni24, dhe Gabe21. Shikuesit për një kohë të gjatë mund të kujtojnë momentin e diskutueshëm kur Kodi shprehu dëshirën e tij për Gabe të dëbohet nga shtëpia e nënës së tij gjatë pandemisë. Kjo ishte kryesisht për shkak të Gabe’s rezistencë ndaj udhëzimeve të rrepta të të atit Covid.

“Unë shoh shkrimin në mur. E gjithë kjo ndodhi me Christine [Brown],” Në një rrëfim, Kodi tërhoqi një paralele midis marrëdhënieve të tij të përkeqësuara me Janelle dhe divorci i tij nga Kristina. “Nuk dua të jem në atë vend me Janelle. Duket sikur Janelle ka qenë krejtësisht e pandjeshme ndaj kësaj.”

Kody Brown

Janelle i shpjegon Kodi planet e saj për të kaluar Krishtlindjet me gjashtë fëmijët e tyre – Logan, 29, Madison, 27, Hunter, 26, Garrison, 25, Gabriel, 21 dhe Savanah, 18. Ky vendim erdhi pasi Kodi këmbënguli që djemtë e tyre, Garrison dhe Gabe, mund të merrnin pjesë në mbledhjen e madhe familjare vetëm nëse kërkonin falje për vrazhdësinë e tyre të supozuar ndaj gruas së tij të preferuar, Robyn Brown.

Kody Brown

Kodi më vonë sqaron pozicionin e tij për kushtet e pushimeve, duke thënë se ai thjesht donte një bisedë me djemtë e tyre për mospërfilljen e perceptuar të udhëzimeve të tij për COVID-19, në vend që të kërkonte falje drejtuar Robin.

“Gjithçka që dua të bëj është të flas me ta,” tha Kody, përpara se të godiste Janelle për gjoja shtrembërimin e fjalëve të tij. “E korrigjova plotësisht. Ju nuk po përfaqësoni shumë mirë për mua. Ndaloni së përfaqësuari për mua.”

Kody Brown

Janelle u përgjigj ashpër duke akuzuar Kodi të qenit i paqëndrueshëm dhe duke i thënë atij se ai “gjithmonë po më kthen përsëri”.

“Të takon ty” Kodi replikon, duke theksuar se e Janelës mungesa e mbështetjes për qëndrimin e tij ndaj COVID-it i lejoi djemtë e tyre të anashkalonin rregullat e tij. Ai e theksoi atë Gabe dhe Garnizonit vendimi për t’u shoqëruar me miqtë gjatë pandemisë e bëri atë të shmangte vizitën e tyre dhe vëllezërit e motrat e tyre në mënyrë që të qëndronte i mbrojtur nga ekspozimi i mundshëm ndaj virusit.

“Unë duhet të zgjedh midis jush dhe fëmijëve tanë?” Janelle pyet Kodimë pas u kthye për t’iu drejtuar kamerave, duke thënë: “Tani po akuzohem për atë që ai sapo akuzoi Christine dhe për shumë nga ato që ai akuzoi Meri. [Brown] të.”

Janelle Brown

Kodi qëndron i vendosur në qëndrimin e tij dhe paralajmëron Janelle“mos më hidhni poshtë autobusit” dhe pretendon Janelle “Nuk do të marrë përgjegjësi për [her] veprimet.” Por Janelle vetëm i përgjigjet kërkesës, “Unë bëra atë që duhej të bëja, por nuk ishte kurrë aq e mirë për ty,” thotë Janelle. “Ti doje që unë t’i dëboja djemtë. Ju silleni sikur kjo nuk është faji juaj.”

Janelle Brown

Janelle thekson se ajo iu përmba udhëzimeve të dhëna nga CDC, sesa kërkesave strikte Kodi të imponuara, gjë që përfundimisht i tensionoi dhe dëmtoi marrëdhëniet e tij me djemtë e tyre.

“Unë nuk do t’i largoja djemtë e mi në mes të një pandemie.” Janelle thotë.

Janelle Brown

Janelle tregon Kodi se ai i bëri presion asaj për një vendim të vështirë, duke e detyruar atë të zgjedhë midis respektimit të udhëzimeve të tij të rrepta ose kalimit të kohës me fëmijët e tyre. Ndërsa debati përparonte, asaj iu bë e qartë se rrënja e mosmarrëveshjeve të tyre shtrihej përtej shqetësimeve të menjëhershme, duke lënë të kuptohet për çështje më të thella themelore në marrëdhënien e tyre.

“Unë mendoj se keni vendosur që nuk dëshironi të jeni më një burrë plural.” Janelle bërtet në Kodi. “Tani po më shtyn nga dera.”

Janelle Brown

Kodi pastaj akuzon Janelle për të mos e mbështetur atë gjatë gjithë rrjedhës së martesës së tyre, “Kam parë se çfarë ke bërë. Ti më talleshe me djemtë”, tha ai, duke pyetur: “A ke qenë ndonjëherë skuadër me mua? Ju jeni bashkëparë me Kristina.

Janelle Brown

Si Kodi bën një goditje të shpejtë për derën, Janelle i lutet të qëndrojë dhe të përfundojë debatin, por ai refuzon dhe del me furtunë, por jo më parë Janelle bërtet, “F-ck You!” Më pas ajo i rrëfehet kamerës, duke shprehur habinë e saj për përshkallëzimin e shpejtë të mosmarrëveshjes së tyre. “Ndihet sikur unë dhe Kody nuk do të jemi më çift. Ishte kaq dramatike,” tha ajo, duke zbuluar se më pak se një orë më vonë ajo e thirri Kody-n që të “vijë të merrte gjërat e tij”, duke vënë në dukje se ajo nuk “donte ta shihte”.

Gratë Motra

Duke u përballur me peshën e gjendjes së saj financiare, Janelle është i pushtuar nga shqetësimi. Duke iu drejtuar kamerës, ajo thërret: “Jam 50 vjeçe dhe nuk kam çfarë të tregoj për këtë!”

Kody akuzon Janelle dhe Christine për bashkëpunim

Mes tendosjes së familjes në rritje, Kodi dhe Robin mblidhen në e Merit shtëpi për ta mbushur atë në konfrontimin shpërthyes me të cilin pati Janelle. Kodi drejton me gishta Janelle dhe Kristina — duke pretenduar se po komplotojnë rrëzimin e tij dhe po punojnë si ekip për të dalë kundër tij.

“Unë mendoj se ata po përpiqen të më mbyllin mua sepse janë të zemëruar me mua.” Kodi thotë, duke nënvizuar se dy ish-bashkëshortet e tij kanë në plan të kalojnë sezonin festiv së bashku.

Kody Brown

Kodi ndan detajet me Robin dhe Meri në lidhje me shkëmbimin intensiv me të cilin ka pasur kohët e fundit Janelle. “Ne i bërtitëm njëri-tjetrit,” tha ai. “Ne hodhëm gurë në shtëpitë e xhamit. … Unë as nuk e di se çfarë po bërtisja [about].

Si Kodi rrëfen detajet e mosmarrëveshjes, të dyja Robin dhe Meri mbante shprehje të shqetësimit të dukshëm, “Është loja e fajit të madh se kush është përgjegjës për ndarjen e familjes sonë për shkak të COVID,” shpjegoi ai.

Robyn Brown

Gjatë pandemisë, Kodi kokat e prera me Gabe dhe Garnizoni. Kodi mbrojti masat rigoroze të karantinës për familjen, por disa nga fëmijët e tij hezitonin të ndalonin aktivitetet e tyre sociale.

“Djemtë nuk po flasin me mua,” Kodi aksionet. “Unë kam kontaktuar në thelb të gjithë të përfshirë. Ata po krijojnë histori në mendjen e tyre ‘sepse nuk po flasin me mua, kështu që të gjithë kanë një lloj historie se si [I’m] një djalë i keq.”

Kodi pohon se anëtarët e familjes së tij po sajojnë tregime për të, “Ata po flasin me njëri-tjetrin për këtë, por nuk po flasin me mua për këtë,” pohon ai. “Dhe tani ata janë të gjithë të zemëruar me mua. … Christine dhe Janelle po bëjnë gjithçka që munden që të mos ia dalin, kështu që unë të mos jem kreu i familjes, gjë që është mirë.”

Kody Brown

Megjithatë, Kristina pretendon se ajo “u bë kreu i familjes sime dhe të fëmijëve të mi nga nevoja” pas ndarjes së saj në 2021 nga Kody. “Unë isha ai që fëmijët e mi do të dëgjonin dhe isha ai me të cilin fëmijët e mi flisnin,” tha ajo para kamerave. “Dhe nëse ata kishin nevojë të ndjenin dashuri, siguri ose pranim, ata e morën atë nga unë.”

Meri i beson Kodi dhe Robin për ndjenjat e saj për t’u kapur nga situata përçarëse e familjes. “Ke Christine, e cila u largua. Ju keni Janelën, me të cilën jeni në kundërshtim”, thotë ajo. “Unë jam si rrota e tretë sepse jam këtu. Nuk di çfarë të bëj.”

Gratë Motra

Kodi kupton se ku Meri nga vinte, veçanërisht me lemzën e vogël të ndarjes së tyre në fillim të këtij viti. Dhe ndërsa ai me aq guxim pranoi se ai dhe Janelle mund të ketë “kaluar vijën”, në mosmarrëveshjen e tyre, ai rrëfeu me fisnikëri se “ka kaluar kufirin” dhe refuzon t’i telefonojë asaj dhe të qetësojë gjërat. Nuk është çudi Janelle dhe Kristina janë gjithmonë kaq të etur për t’u mbledhur rreth tij!

“Unë thjesht dua të iki nga të gjithë ata që nuk ishin aq të qetë për atë që jam përpjekur të bëj për të mbrojtur familjen,” shton ai. “Dhe ata të gjithë thonë: “Epo, ju nuk po përpiqeshit të na mbroni.”

Në një rrëfim me kokë që flet, Kodi thotë: “Askush nuk ndihet i sigurt. Askush nuk ndihet sikur mund të jetë me një person tjetër pa u nxitur vazhdimisht. … Ekziston kjo ndjenjë se të gjithëve na kanë bërë gabim.”

Kody Brown

Gjithashtu në episod, Garrison Brown i shtrin dorën Kristina nëpërmjet Facetime në një moment prekës. Ai po kërkon udhëzime për të riprodhuar rrotullat e saj të njohura të darkës për t’i bërë përshtypje të dashurës së tij. Ky gjest lëviz Kristina thellësisht, veçanërisht duke pasur parasysh largimin e saj të fundit nga familja. Ajo shërben si një testament për lidhjen e qëndrueshme familjare me të cilën ajo mban e Janelës fëmijët. Momenti tregon shumë për Kristinaduke i kujtuar asaj lidhjet e pathyeshme me të cilat mban Janelle dhe fëmijët e saj.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.