Sister Wives

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Janelle ka mbaruar me Kody, por ai po lutet për një tjetër goditje!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Janelle ka mbaruar me Kody, por ai po lutet për një tjetër goditje!

Episodi i së dielës, 8 tetor i Gratë Motra, Kodi feston e Janelës ditëlindjen dhe sugjerime për një fillim të ri. Ndërkohë, Meri tregon Kodi ajo po zhvendos biznesin e saj të veshjeve në Utah pa i dhënë fund lidhjes së tyre, por përgjigja e tij është më negative se sa pritej.

Kody nuk i intereson se çfarë bën Meri

Episodi nis me Kodi dhe Robyn Brownduke u ulur me Meri Brown për të sqaruar situatën e saj aktuale të jetesës. Meri zbulon se ajo është vendosur në lokalin e saj të shtratit dhe mëngjesit në Jutah, duke u larguar Kodi i befasuar nga rregullimi i papritur i jetesës.

Meri Brown

e Kodit nuk jam i sigurt pse do të përdorja një nga dhomat që do të jepnim me qira. Pse i intereson ai?” Meri pyet në një rrëfim. “Dua të them, atij nuk i intereson se në çfarë dhome flej për dekadën e fundit, kështu që nuk e di pse do t’i interesonte tani.”

Meri Brown

Gjatë bisedës, Meri shprehu pasiguri për pronën e saj në Flagstaff, Arizona. “Unë nuk dua të jetoj atje,” rrëfeu ajo, duke shtuar, “Unë nuk dua që ajo të jetë shtëpia ime.”

Meri i sigurt Kodi se zhvendosja nuk nënkupton “largimin” e saj nga bashkimi i tyre shpirtëror. Rrëfimi i saj për “ankthin” që ndjeu në lidhje me biznesin e saj i la të dyja Kodi dhe Robin në humbje për fjalë.

“Unë me të vërtetë shpresoja se ai do të kujdesej pak më shumë.” Meri shpjegon në një rrëfim. “Nuk kishte vërtet asgjë specifike që doja që ai të thoshte apo të bënte. Unë thjesht doja që ai të kishte një ndjenjë përkujdesjeje, dhe kjo thjesht nuk ishte aty.”

Robyn Brown

Meri vazhdoi, “Pikërisht, biseda si kjo në thelb më thoni, ‘Vazhdo, Meri, dhe thjesht jetoni jetën tuaj ashtu siç keni bërë.’ Sepse asgjë tjetër nuk do të ndryshojë.”

Duke parë Meri e pushtuar nga emocionet e saj, Robin ndërhyri, duke u përpjekur ta ndihmonte të shprehte synimet e saj. Megjithatë, kjo ndërhyrje u bë Kodi i shqetësuar, pasi ai pranoi se pjesëmarrja e Robyn i dha atij një pauzë.

“Ajo që po shoh këtu është që Robyn është një avokate e meje dhe Meri dhe pajtimi ynë … dhe ata po më bëjnë të ndihem shumë në siklet,” tha patriarku Brown para kamerave. “Kam një grua me të cilën kam një marrëdhënie të shkëlqyer dhe kam frikë nëse i braktis këto gra, se ajo do të humbasë respektin për mua.”

Kody Brown

Robin të theksuara e Merit merak, duke vënë në dukje se Meri frikësuar Kodi mund ta keqinterpretojë lëvizjen e saj në Utah si largim nga angazhimi i saj ndaj tij dhe familjes, kur në fakt, zhvendosja e saj ishte rreptësisht për arsye biznesi.

Meri sqaron se ajo planifikon të zhvendoset në një dhomë në shtratin dhe mëngjesin e saj në Utah. “e Kodit nuk jam i sigurt pse do të përdorja një nga dhomat që do të jepnim me qira. Pse i intereson ai?” Meri thotë, “Dua të them, atij nuk i intereson se në çfarë dhome fle për dekadën e fundit, kështu që nuk e di pse do t’i interesonte tani.”

Gratë Motra

Meri shprehet se pasi familja u zhvendos nga Utah në Las Vegas gati dhjetë vjet më parë, ajo nuk kishte ndërmend të kthehej. “Nuk dua të jetoj atje. Nuk dua të jetë shtëpia ime,” shtoi ajo. “Nuk dua që ju të mendoni se po largohem. Sepse, më fal, kam ende shpresë.”

Kodi mbetet i paprekur dhe lufton për të kuptuar pse Meri do të donte ta ndante kohën e saj midis rezidencave në Utah dhe Flagstaff, veçanërisht kur as ai dhe as Robyn nuk shohin ndonjë qëllim që ajo ta bëjë këtë.

“Unë me të vërtetë shpresoja se ai do të kujdesej pak më shumë.” Meri ka thënë para kamerave. “Nuk kishte vërtet asgjë specifike që doja që ai të thoshte apo të bënte. Unë thjesht doja që ai të kishte një atmosferë përkujdesjeje, dhe kjo thjesht nuk ishte aty. Biseda si kjo në thelb më thoni: ‘Vazhdo, Meri, dhe thjesht jeto vetë jetën tënde ashtu siç e ke bërë.’ Sepse asgjë tjetër nuk do të ndryshojë.”

Kody Brown

Në rrëfimin e tij, Kodi deklaroi, “Ajo që po shoh këtu është Robin duke avokuar për pajtimin ndërmjet Meri dhe mua në martesën tonë dhe po më bën të ndihem shumë në siklet.”

Kodi beson Meri nuk e di se çfarë dëshiron të bëjë ajo, kështu që ai vjen me një ide në dukje të ndritshme. Ai propozon ndërtimin e një barndominiumi në Coyote Pass, me Meri banon në papafingo, së bashku me të gjitha mbeturinat e tij të ruajtura. Megjithatë, Meri ndihet thellësisht i shpërfillur nga e Kodit sugjerimi i saj për të jetuar në atë që duket si një hapësirë ​​ruajtëse e mbushur me sendet e tij të hedhura.

Kody Brown

Në esencë, Kodi nuk mund të kujdesej për të e Merit marrëveshjet e jetesës dhe madje mund të preferojnë largimin e saj, duke e lejuar atë dhe Robin lirinë për të shprehur dashurinë e tyre pa u ndjerë në siklet.

Garnizoni blen një shtëpi

Garnizoni ka blerë shtëpinë e tij në Flagstaff (20 minuta nga Kodi), dhe po mendon të ketë vëllezërit e motrat e tij, Gwen dhe Gabrielilëvizni me të si shokë dhome. Gwen, Gabrieli, Janelle dhe Christine Brown ejani për të vizituar vendin e tij të ri. Sapo mblidhen në dhomën e ndenjes, biseda kalon te pushimet familjare dhe se si ka ndryshuar dinamika e familjes që atëherë Kristina u zhvendos në Utah. Ata vendosin unanimisht se festat e ardhshme do t’i festojnë veçmas Kodi, Robindhe Merisidomos duke pasur parasysh se Kodi neglizhohet të lidhet me disa prej e Janelës dhe e Kristinës fëmijët gjatë Krishtlindjeve të kaluara.

Kody merr Janelle në një takim

Kody Brown mund të jetë në pritje të gjatë nëse pret dashuri nga gruaja e tij e largët, Janelle. Edhe siç trajton Janelle në një datë ditëlindjeje në episodin e ardhshëm të Sister Wives, bëhet e qartë se ai mund të mos e kuptojë thellësinë e përçarjes në marrëdhënien e tyre, të paktën nga e Janelës Prespektive.

Janelle Brown

Kur Kodi merr Janelle në restorantin më të pasur të Arizonës (çuditërisht, një largim nga nyja e zakonshme meksikane që familja frekuenton këtë sezon), e Janelës sjellja mbetet e përzemërt. Megjithatë, nën mirësjelljen e saj, ka një tregues të qartë se ajo e sheh martesën e tyre si një kapitull të mbyllur.

“Unë thjesht nuk mendoj se ka shumë rrugë përpara Kodi dhe unë. Ne jemi njerëz të ndryshëm tani, ” Janelle shpjegon. “Ai mendon ndryshe. Ai është shumë, shumë i lidhur me fëmijët në shtëpinë e Robyn. Robyn dhe ai mendojnë shumë njësoj. Ata duan të jetojnë të njëjtin lloj jete. Dhe me të vërtetë jam duke kërkuar për një marrëdhënie ku të konsiderohem njësoj.”

Janelle Brown

Derisa Kodi rrëfen hapur dëshirën e tij gjatë takimit, madje duke menduar për mundësinë e një puthjeje për natën e mirë, atmosfera sugjeron se ai mund të mbetet në pritje dhe dëshirë.

“Në një moment rrëshqita dorën time në të pa zakon dhe mendova, ‘Kjo ndihet vërtet e çuditshme’ dhe ia hoqa dorën nga dora. Janelle aksionet. “Thjesht nuk ndihej më mirë.”

Kody Brown

Kodi e gjen veten krejtësisht të hutuar nga e Janelës mosinteresimi i dukshëm për të rindezur shkëndijën në marrëdhënien e tyre.

“Nuk e di pse nuk mund të pajtohemi,” thotë ai. “Pra, ne patëm një luftë të keqe. Kemi pasur më keq. Pra jemi ndarë. Kemi pasur ndarje të tjera.”

Janelle Brown

Janelle mban qëndrimin e saj në një rrëfim me kokë që flet, duke pohuar, “E dini, thjesht nuk ka asgjë më atje. Thjesht nuk ka. Marrëdhënia jonë është zbërthyer prej vitesh.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.