Sister Wives - Kody and Janelle Brown

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Janelle e braktis Kody pasi u lodh duke qenë ‘miqtë e tij me përfitime’ THIRRJE!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Janelle e braktis Kody pasi u lodh duke qenë ‘miqtë e tij me përfitime’ THIRRJE!

Episodi i së dielës, 22 tetor i Gratë Motra, Kristina mezi pret të festojë Pashkët e saj të parë pas divorcit nga Kodi me entuziazëm. Janelle shpreh se jeta është përmirësuar që nga ndarja Kodi, por mbetet e hapur ndaj idesë për të përqafuar sërish poligaminë në të ardhmen. Të mësosh për interesin e Aurorës për një djalë nxit Meri të kujtojë martesën e saj të hershme.

Christine dhe Janelle shijojnë Pashkët

Ky episod i Gratë Motra fillon me reflektimet individuale nga Kristina, Janelle, Kodidhe Robyn Brown në festimet e kaluara familjare të Pashkëve kur ata ishin të bashkuar nën një çati. Christine ndau njohuri mbi kremtimet fetare të familjes, duke zbuluar se Kody, përpara se Robyn të bashkohej me familjen, e kishte etiketuar Pashkën si një festë pagane. Në vend të kësaj, ai e kishte udhëhequr familjen drejt festimit të Pashkës, duke besuar se kjo do ta përafronte familjen më afër me qëllimet hyjnore.

Gratë Motra

Në frymën e çlirimit të ri, Christine Brown përqafon mundësinë për të festuar Pashkët sipas preferencave të saj. Ajo orkestron një festë të gëzueshme, të mbushur me një shumëllojshmëri ushqimesh festive dhe një gjueti vezësh të Pashkëve. Mbledhja, e organizuar nga Kristinasheh Janelle dhe fëmijët e saj duke u bashkuar, duke u angazhuar në traditën e lezetshme të ngjyrosjes së vezëve dhe duke nisur një gjueti entuziaste të vezëve të Pashkëve, duke mbushur atmosferën me buzëqeshje dhe kënaqësi pa tensionin e Kodi dhe Robin për të përbaltur rastin.

Gratë Motra

Kody Brownduke ndarë praktikat e tij aktuale, përmend se ai dhe Robin kanë zgjedhur të kremtojnë “E Dielën e Ringjalljes të Dielën e Pashkëve”, në vend të festimeve tradicionale të Pashkëve. Kristina zbuloi se pas e Robinit integrimin në familje, Kodi ndryshoi qëndrim dhe iu rikthye festimit të Pashkëve, për të qetësuar Robin.

Kody Brown

Robinduke shprehur përvojën e saj emocionale, tregoi se planifikimi i ngjarjeve të festave familjare shpesh dëmtohet nga një ndjenjë pikëllimi për shkak të gjendjes së fragmentuar të familjes.

e Merit Megjithatë, Pashkët u shënuan nga vetmia në Flagstaff. Ajo tregoi se nuk i është bërë as ftesë dhe as telefonatë Robin dhe Kodiduke rezultuar në një festë mjaft të vetmuar.

Kody fajëson Christine që Janelle e ka hedhur atë

Disa javë pas Pashkëve, Kristina viziton Flagstaff dhe po pret një darkë në shtëpinë e saj me qira në AirBnB. Ajo mezi pret ardhjen e Gabe dhe Garnizonitë cilët nuk mundën të merrnin pjesë në festën e Pashkëve. Janelle ka vendosur që lidhja e saj me Kodi ka përfunduar, duke mos parashikuar asnjë festë në të ardhmen me të.

Janelle Brown

Diskutimet ndërmjet Kristina dhe Janelle janë duke u zhvilluar, duke menduar si grup planet e Ditës së Falënderimeve. Familja është në diskutim, duke u përpjekur të përcaktojë një vend grumbullimi për festën që përjashton Kodi dhe Robin. Garnizoni ndan se ai i propozoi babait të tij të priste Ditën e Falënderimeve për familjen në shtëpinë e tij të re (një terren neutral), një ide që Kodi refuzuar menjëherë.

Kodi po tregon gishtat Kristina – ai e fajëson atë për forcimin e mëtejshëm të ndarjes së tij nga Janelle. Duke reflektuar për marrëdhënien e tij me Robin, ai thotë me dashuri se është “i martuar me dashurinë e jetës sime”. Megjithatë, Kodi gjen lidhjet e tjera bashkëshortore, përfshirë atë me Kristina për t’u mbushur me kompleksitete.

Gratë Motra

“Unë i kam këto situata të tjera në nivele të ndryshme mosmarrëveshjeje,” Kodi tregon kamera. Ai thekson ndjenjën e përhapur të “ankthit në jetën tonë”, duke pikturuar një pamje të dinamikës së tensionuar dhe betejave të vazhdueshme brenda marrëdhënieve të tjera.

Duke folur për gruan e tij të parë, Meri Brownai e përshkruan marrëdhënien e tyre aktuale si “të dashur”, por “të largët”. Kodi shpreh pasigurinë dhe hutimin e tij në drejtimin e një martese që “supozohet të jetë e përjetshme, por nuk ka zjarr”.

Kody Brown

Duke diskutuar lidhjen e tij me Janelle, Kodi zbulon një dinamikë sfiduese, duke thënë: “Ajo nuk dëshiron të pajtohet.” Ai shtjellon, “Ne shihemi herë pas here. Ne flasim herë pas here në telefon.” Kodiduke mbajtur shpresën, beson se pajtimi është i mundur, por mendon se do të kërkonte një ndryshim Kristina dhe e Janelës marrëdhënie. Ai thote, “Kristina ka kaq shumë ndikim mbi Janellethjesht mendoj se është patetike.”

Kody Brown

Megjithatë, ai ndihet i përmbajtur dhe i pakëndshëm duke i shprehur shqetësimet e tij drejtpërdrejt Janelle për shkak të frikës nga pasojat dhe përfshirja e mundshme e fëmijëve të tyre. Kody shfaqet i hutuar dhe i lënduar, duke pyetur “pse Janelle nuk mund të martohet me mua.” Ai mendoi për të kaluarën e tyre, duke menduar ndryshimin në dinamikën e marrëdhënies së tyre.

Janelle, nga ana e saj, ishte gjithashtu e zëshme për ndjenjat dhe perspektivat e saj në zhvillim. Në një bisedë të përzemërt me Kristina, Janelle foli për njohjen e nevojave të saj për “diçka të ndryshme nga një marrëdhënie”, duke sinjalizuar një mospërputhje midis dinamikës së marrëdhënies së saj aktuale me Kodi dhe nevojat dhe pritjet e saj në zhvillim. Reflektimet e saj e sollën atë në realizimin e një marrëdhënieje që dukej më shumë si “miq me përfitime për vite me radhë”, një ndjenjë e jehonë nga Kristinai cili vërejti se ajo nuk përbën një “martesë”.

Janelle Brown

Janelle ndan reflektime për datën e ditëlindjes së saj me Kodiduke përcjellë tek Kristina se dalja dukej më shumë si një mbledhje miqësore sesa një mbrëmje romantike mes burrit dhe gruas. Pas datës, Kodi u kthye menjëherë Janelle në banesën e saj përpara se të kthehej shpejt Robin.

Janelle Brown

Janelle mban një qëndrim të vendosur, duke u shprehur se kërkon më shumë konsideratë dhe vlerë prej saj Kodi. Ajo është e vendosur, e gatshme për të ndërmarrë hapa të rëndësishëm sepse beson se meriton një nivel më të lartë përkushtimi dhe respekti nga i shoqi.

Pavarësisht e Kristinës sjellje empatike, e cila dukej se i bënte jehonë ndjenjave të keqardhjes ndaj e Janelës situatë, Janelle mbetet e palëkundur në besimin e saj se ajo ka të drejtë për trajtim më të mirë.

Christine Brown

Në bisedën e tyre, gratë mendojnë idenë e një bashkimi vjetor familjar. Ata shprehin vullnetin e ndërsjellë për të marrë pjesë në tubime të tilla. Megjithatë, kjo ndjenjë duket e pandërprerë nga Kodii cili shfaq një ngurrim të fortë, duke shprehur një mosgatishmëri për të pasur ndonjë takim në të ardhmen me Kristina.

Gratë Motra

Janelle, pavarësisht ndryshimeve, u shpreh i hapur ndaj idesë së martesës pluraliste, duke pohuar: “Më pëlqen martesa në plural”. Ajo dukej e gatshme të rishikonte marrëdhënien e saj me të Kodi nëse do të bëheshin disa ndryshime, duke specifikuar se ai do të duhet “të angazhohej plotësisht me mua si partner martese përsëri”. Kristina është i hutuar dhe shikon Janelle sikur ajo të ishte bedelja më e madhe në planet.

Christine Brown

Kody’s Monogamous Tani

Zonjat pajtohen me këtë e Kodit jeta përqendrohet përreth Robin dhe fëmijët e saj, duke e lënë atë tani në një marrëdhënie monogame me Robin.

“Unë mendoj se ai është thjesht një monogamist tani,” Kristina thotë të Kodi te Janelle.

Robyn Brown

Janelle përgjigjet, thjesht, “Po”.

“Ndjehet me të vërtetë sikur ai rrëshqiti në rolin e monogamisë, dhe mendoj se ndoshta ai e bëri këtë pak kohë më parë dhe thjesht po përpiqej të mbante përgjegjësitë e tij me familjen e tij pluraliste.” Janelle thotë në rrëfimin e saj. “Nëse do të më interesonte, do të më shqetësonte. Por nuk më intereson. Unë me të vërtetë nuk e bëj.”

Janelle ndan ndjenjat e saj për Kodi dhe të Robinit marrëdhënie, duke thënë shkurtimisht, “Ata mund të kenë njëri-tjetrin.”

Kristina shpreh akuzat e kaluara të Kodi duke treguar një qëndrim preferencial ndaj Robin dhe vazhdon të ndajë ndjenjat e saj. “Ajo ka një burrë të mrekullueshëm për mua, duke kërkuar brenda. Është gjithçka që kam dashur ndonjëherë nga një burrë,” zbulon ajo. Megjithatë, Kristina gjithashtu pranon se nuk është në gjendje të artikulojë plotësisht ndjenjat e saj për shkak se është “aq e neveritshme”, “e zhgënjyer” dhe “e tmerruar” nga sjellja e ish-bashkëshortit të saj.

Meri’s Flying Solo

Meri është përshtatur mirë në Utah në BnB-në e saj. Me ndihmën dhe mbështetjen e shoqes së saj më të mirë, Jenn, ajo ka organizuar kasollen e saj të magazinimit, duke zhvendosur aty inventarin e biznesit të veshjeve. Pavarësisht ndryshimeve, Meri vazhdon të mendojë për një të ardhme të mundshme me Kodi.

Meri Brown

Kodinga ana tjetër, tregon se nuk ndjen absolutisht asgjë për të Meripavarësisht Robin duke e inkurajuar atë të riparojë dhe rinovojë marrëdhëniet e tij me të dyja Meri dhe Janelle.

Meri Brown

Kodi i përcjell ndjenjat e tij në një rrëfim koke që flet: “Më pëlqen Meri dhe kam pasur një marrëdhënie mjaft miqësore.” Ai e pranon një distancë mes tyre, duke shtuar: “Është e largët, nuk e shoh shumë shpesh. Nuk di çfarë të bëj me një martesë që supozohet të jetë e përjetshme, por që nuk ka zjarr.” Këto fjalë përmbledhin dinamikën sfiduese dhe të tendosur që karakterizon aktualisht lidhjen e tyre martesore.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.