Christine Brown

Klea

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Christine Brown nuk ‘i beson’ Robyn dhe refuzon miqësinë me të!

Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Christine Brown nuk ‘i beson’ Robyn dhe refuzon miqësinë me të!

Episodi i së dielës, 17 shtator të Gratë Motra, Browns diskutojnë përvojat e tyre komplekse të Krishtlindjeve. Ndërkohë, Robin dhe Meri do të përpiqet të kuptojë rrënjën e përkeqësimit të marrëdhënieve të të gjithëve me Kodi. Në një mënyrë të ngjashme, Janelle i pranon Christine se ajo ka dyshime për të ardhmen e martesës së saj me Kodi.

Kody Neglizhon Savanah

Episodi nis me Kristina duke vizituar Janelle Brown në Flagstaff – duke sjellë me vete një qese me fasule si dhuratë. Janelle diskuton marrëdhënien e tyre të trazuar më parë të gruas së motrës, duke ia atribuar atë kryesisht xhelozisë, por thekson se ata e kanë kaluar atë, veçanërisht pas e Kristinës divorci nga Kodi dhe zhvendosja e saj në Utah.

Janelle Brown

Gjatë vizitës, Kristina sjell një propozim: fqinji i saj në Utah po planifikon të lëvizë, duke paraqitur Janelle me një moment të përshtatshëm për të siguruar shtëpinë e qytetit që do të jetë së shpejti në dispozicion. Pavarësisht ofertës joshëse, Janelle shfaq ngurrim, të bazuar në lidhjen e saj të thellë me Flagstaff dhe çështjet e pazgjidhura me Kodi. Ajo është ende e kufizuar për të Kodi nga besimi i saj dhe thotë se teknikisht ata janë ende të martuar.

Janelle Brown

Duke elaboruar më tej marrëdhënien e saj të tensionuar me Kodi, Janelle ndan me Kristina një pikë e fundit e thyerjes së zemrës – mungesa e komunikimit ndërmjet Kodi dhe vajza e tyre, Savana. Kodi nuk bleu një dhuratë për Krishtlindje dhe as uroi Savana urime ditëlindjen, që nga mosmarrëveshja e tyre e madhe para festave të fundvitit.

Kody Brown

“Jam i zemëruar kryesisht me të. Dhe isha shumë i trishtuar, sepse, e dini, ky është babai im. Por tani jam vetëm i zemëruar me të. Asnjë dhuratë, pa asgjë” Savana thotë.

Savanah Brown

“Nuk më intereson nëse ai është i çmendur. Kur je baba, je baba dhe rritesh.” Kristina shton.

Christine Brown

Janelle e gjen veten në një gjendje pasigurie në lidhje me statusin e saj martesor me Kodiduke njohur një nevojë urgjente për ndryshim për shkak të çekuilibrit të vazhdueshëm në marrëdhënien e tyre, e karakterizuar nga e Kodit preferencë e dukshme për Robin. Edhe pse po kalonte një periudhë të trazuar në martesën e saj, Janelle ruan një gatishmëri për t’u angazhuar potencialisht në një martesë pluraliste poshtë linjës.

Janelle Brown

Christine nuk i beson Robyn

Robin bie nga e Merit oborrin e shtëpisë mes të ftohtit të dimrit për të kapur dhe reflektuar për festën e fundit të Krishtlindjeve. Gjatë bisedës së tyre, Meri mëson se Isabel dhe Mykelti vizituar Robin dhe Kodi gjatë festës – një zbulim që thumbon pasi përforcon ndjenjat e saj ekzistuese të përjashtimit nga familja.

Meri Brown

Kamerat prenë në Kristina në një rrëfim koke që flet, “Unë nuk do t’i besoj dikujt që thotë se duan familje dhe megjithatë ata janë mirë me Kodi vetëm duke qenë në shtëpinë e tyre. Kjo nuk është një familje. Kjo është monogami”, Kristina thotë të Robin.

Christine Brown

Por Robin thekson se vazhdimisht është përpjekur të mbajë një lidhje me Kristina, duke thënë: “Unë i zgjata vazhdimisht një degë ulliri Christine-s, vazhdimisht doja lidhjen, vazhdimisht përpiqesha ta pyesja atë: ‘Çfarë mund të bëj?’ Gjithçka që ajo më tha ndonjëherë ishte ‘Thjesht jam xheloze për ty’.

Robyn Brown

Kristina përcjell se pavarësisht nga Robin duke u afruar, ajo ende do të kishte refuzuar të krijonte çdo lloj marrëdhënieje me të, “Unë do ta kisha refuzuar miqësinë e saj gjithsesi për të qenë plotësisht e sinqertë me ty … sepse nuk mund t’i besoja asaj.” Kristina thotë.

Christine Brown

Robin pohon se ajo dhe fëmijët e saj u përballën me të njëjtat beteja si gratë e tjera, duke kërkuar më shumë kohë me të Kodi.

“Fëmijët e mi luftuan si një ndjenjë e çmendur Kodi nuk ishte aty pranë,” Robin tregon Meri. “Ata kanë folur për këtë gjatë gjithë kohës. Ata folën sesi ai ishte kaq i zënë me të gjithë fëmijët më të mëdhenj.”

Meri Brown

Një e përlotur Robin shpreh shqetësim në rritje mbi Kristina dhe e Janelës vendimet për të kaluar pushimet veç saj dhe Kodiduke zgjedhur në vend të kësaj një shtëpi me qira për pushime me fëmijët e tyre.

“Nuk më intereson se çfarë po bën dikush tjetër. Ky është thjesht një version i lirë i asaj që ishte familja jonë,” Robin thotë mes lotëve të zemëruar. “Nuk më intereson kush do të mblidhet. Nuk më intereson sa dhurata jepni dhe nuk më intereson sa ushqime të veçanta bëni ose sa shtëpi të bukura merrni me qira ose diçka të tillë. Është një version i lirë. Është një version i prishur. Dhe këta fëmijë, ata e dinë këtë.”

Robyn Brown

Kristina rrëfen se, ndërsa kishte pasur shpresa se familja do të mund të bashkohej për pushime dhe takime të tjera, ajo nuk beson më se kjo është e realizueshme.

“Edhe me largimin tim, ndjeva se mund të ishim mjaftueshëm të pjekur dhe mjaftueshëm të rritur për t’u bashkuar, por për momentin nuk e shoh se është e mundur… ka kaq shumë gjëra që janë thyer tani. Ne thjesht nuk jemi më një familje.” Kristina thotë, me Kodi duke rënë dakord, duke shtuar, “Shumë linja janë kaluar”.

Robin pohon se ajo është prekur thellësisht nga vdekja, “Më duhet një arsye pse familja ime u shkatërrua në çanta,” i thotë ajo kamerës.

Robyn dhe Meri ndjekin kohën e Kody-t

Ndërsa ata vazhdojnë zemrën e tyre, Meri përmend se ajo ka diçka personale për të rrëfyer – ajo përdor për të gjurmuar sa kohë Kodi kaluan me të gjatë martesës së tyre.

“Më kujtohet se ishte një kohë kur nuk ishte aq mirë [between us],” Meri tregon Robin. Dhe ai vazhdoi të më thoshte, ‘Ti po merr gjithë këtë kohë shtesë. Unë jam me ju gjatë gjithë kohës dhe jam me ju më shumë se sa jam Janelle apo Kristina, blah blah blah.’ Dhe unë jam si, “Unë nuk e shoh atë.” Pra, fjalë për fjalë fillova të mbaj gjurmët, jo se ku ishte, por kur ai ishte me mua, dhe unë isha më pak se një e treta.”

Robin vëren se është “vërtet qesharake” ta mësosh këtë Meri kishte një zakon të ngjashëm, duke vënë në dukje se edhe ajo bëri të njëjtën gjë. “Ishte, për shembull, një ose dy muaj në Vegas ku Kristina po thoshte se nuk po kalonte kurrë kohë në shtëpinë e saj,” Robin kujton. “Dhe më kujtohet se si shkova: “Kjo është vërtet e çuditshme. Ndjehem sikur ai thjesht nuk ka qenë këtu.’ Dhe kështu fillova ta gjurmoja, dhe po, gjeta të njëjtën gjë, se ai nuk ishte aq shumë me mua.”

Meri Brown

Në një rrëfim, Kodi pranon se ka qenë një kohë kur ai i kushtoi rreth një muaj ekskluzivisht Kristina. “Kisha tre gra të tjera që ankoheshin”, kujton ai. “Por [Christine] pushova së ankuari dhe thashë: “Unë thjesht po testoj diçka, por dua të shoh nëse ky person do të jetë i lumtur”. Dhe funksionoi, por ishte, si fjalë për fjalë, gratë e tjera kishin një ditë, dy ditë në muaj. Ishte qesharake.”

Kristina vërteton se ka pasur vërtet një periudhë ku ajo gëzonte më shumë vëmendje nga bashkëshorti i saj i atëhershëm, por pranon se faza e lumtur ishte jetëshkurtër.

“Më kujtohet se mendoja, ‘Oh, zot, ai më në fund do të balancojë programin e tij. Kjo do të jetë super e mrekullueshme’” Kristina tregon kamera. “Dhe pastaj u kthye menjëherë atje ku ne me të vërtetë nuk e shihnim aq shpesh dhe ishte vetëm në mbrëmje. Ai thjesht preferoi të ishte në shtëpinë e Robyn pjesën tjetër të kohës. Për një muaj e mora aq sa Robin e mori pjesën tjetër të kohës – pjesën tjetër të 59 muajve. Sepse ai nuk ishte në e Janelës edhe në shtëpi, dhe ne të gjithë e dimë se ai nuk ishte aty e Merit shtëpi.”

Gratë Motra

Kur Kristina hyri në një martesë shpirtërore me Kodi në vitin 1994, ai ishte tashmë në një martesë ligjore me Meri dhe gjithashtu i martuar shpirtërisht me Janellei cili tani është 54. Robin u bë pjesë e familjes në vitin 2010. Në një ndryshim të rëndësishëm në vitin 2014, Kodi përfundoi ligjërisht martesën e tij me Meri të martohesh Robin zyrtarisht, duke lehtësuar birësimin e fëmijëve të saj nga një marrëdhënie e mëparshme.

Meri thotë lamtumirë

Meri është e lodhur duke qenë e vetme në Flagstaff dhe po ndërmerr hapa thelbësorë për të riorganizuar jetën e saj duke zhvendosur biznesin e saj të veshjeve në Jutën jugore, ku ajo gjithashtu menaxhon një B&B. Tranzicioni, i cili përfshin konsolidimin e operacioneve të saj të biznesit aktualisht të përhapura midis Arizonës dhe Utah-s, sjell një përzierje pritjeje dhe ankthi. Ndërsa është e etur për të përmirësuar sipërmarrjet e saj, Meri ndihet i shqetësuar për të diskutuar këtë ndryshim me Robini cili i është lutur që të qëndrojë pranë saj në Arizona.

Gratë Motra

Meri po luan letrat e saj afër gjoksit, duke ndarë planet e saj madhështore të zhvendosjes me askënd përveç shoqes së saj më të mirë të besueshme. Ndërsa ajo pret Robin për të fshirë ujësjellësin ose të paktën t’i ofrojë një vesh dashamirës kur ajo derdh fasulet, mendon ajo Kodi mezi do të mbledhë supet.

Ndërkohë, në një rrëfim të sinqertë, Janelle nuk i thyen fjalët e Kodit trajtimi i dobët i Meriduke vënë në dukje neglizhencën e tij dhe mungesën e mbështetjes që i jep ndaj saj.

Nuk ka ftesë për Kody, Robyn dhe Meri

Jeta po lulëzon po aq gjallërisht sa një kopsht me trëndafila Kristina në Juta, teksa zhytet në shoqërinë e gëzueshme të vajzave të saj më të mëdha dhe nipërve të adhurueshëm.

“Më pëlqen të jetoj kaq afër vajzave të mia, ne e bëjmë këtë gjatë gjithë kohës, rrimë gjatë gjithë kohës sa më shumë që të jetë e mundur.” Kristina tregon kamera.

e Kristinës vajzat, Aspyn dhe Mykeltisë bashku me mbesën e saj, Avalon, po bëjnë një bisedë të rastësishme rreth tavolinës së ngrënies. Ata fokusohen me shpejtësi në planet për e Kristinës ditëlindjen e ardhshme të 50-të. Mykelti është plot emocione ndërsa ajo sugjeron një festë me temë të viteve 50 për të përkujtuar momentin historik të veçantë, një propozim që përmbushet me e Kristinës marrëveshje të etur.

Christine Brown

Ndërsa diskutimi kthehet në listën e të ftuarve, është e qartë se Janelle do të ketë një vend të veçantë në festë, duke simbolizuar lidhjen e ngushtë ajo dhe Kristina kanë falsifikuar, veçanërisht në vijim e Kristinës largim dramatik nga Kafe klani dhe ajo largohen nga Flagstaff.

Në një përpjekje për t’i mbajtur festat të gëzueshme dhe harmonike, Kristina ka zgjedhur të largohet Kodi, Robindhe Meri jashtë listës së të ftuarve. E njëjta gjë vlen edhe për fëmijët e tyre, me të cilët Kristina nuk ka një marrëdhënie të ngushtë.

“Shumë nga mbledhjet tona familjare ishin të tensionuara,” Kristina kujton, “Nuk më dukej sikur isha vërtet grua, thjesht ndihesha si qytetare e rendit të dytë shumë herë.

“Kështu që unë me të vërtetë do të ftoj vetëm njerëz me të cilët dua të shoqërohem me të vërtetë dhe që do të jetë e lehtë dhe relaksuese dhe pa dramë.” shton ajo.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.