Përmbledhje e sezonit 8 të Episodit 14 të Mesdheut Below Deck

Klea

Përmbledhje e sezonit 8 të Episodit 14 të Mesdheut Below Deck

Kapiteni Sandy u bë Kapiten Clueless në Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8, Episodi 14. Ndërsa qëllimet e saj nuk ishin të prishte situatën e lulëzuar të Lukës me Xhesikën, kjo është pikërisht ajo që ajo (pothuajse) bëri në edicionin e fundit të shfaqjes. Ndërkohë, qëndrimi i keq i Maksit vazhdon dhe sëmundja që përhapet rreth jahtit merr një tjetër viktimë. E gjithë kjo dhe më shumë në përmbledhjen e kësaj jave për Sezonin 8 të Below Deck Med, Episodi 14: “Caught Read Handed”.

Maksi po luan me zjarrin

Tani, në fakt nuk mendoj se Max e “gënjente” kapitenin Sandy gjatë ankimit të tij për ushqimin. Ishin thjesht disa tela të kryqëzuar. Thënë kjo, nëse kapiteni juaj ju thotë të kërkoni falje që jeni bërë si foshnjë, ju e bëni atë. Ju nuk pengoheni dhe prisni që ata të vijnë t’ju ndjekin. Në mënyrë të pashpjegueshme, kjo është pikërisht ajo që bën Sandy. Ajo mundëson sjelljen e keqe të Maksit duke i dhënë atij justifikime dhe më pas duke siguruar që ai të ketë shumë ushqim që ai e konsideron mjaft të mirë për të ngrënë.

Pra, më vonë në episod, kur Max ankohet për mungesën e pushimit të mjaftueshëm, nuk është e habitshme. Qëndrimi i tij i kalbur i ka shërbyer mirë deri tani. Ai nuk mori as një paralajmërim zyrtar nga kapiteni Sandy.

Mos më keqkuptoni, mendoj se Max është i mrekullueshëm për shfaqjen. Ai është në fakt një nga njerëzit më qesharak që ka pasur Below Deck Med. Por nuk ka shumë shtesa kur bëhet fjalë për trajtimin e tij nga Sandy dhe trajtimin e saj ndaj të tjerëve në të kaluarën. Ndoshta ajo thjesht ka frikë se mos humbasë edhe një dorë tjetër…

Luka dhe Xhesika kanë përfunduar!

Përmbledhje e sezonit 8, Episodi 14, Below Deck Mediterranean

Epo, për gjysmë dite. Kur Luka merr një mesazh nga alumja e Below Deck Katie Flood, ai buzëqesh i gjithë. Ai gjithashtu ndodh që të jetë ulur pranë kapitenit Sandy kur vjen puna. Pasi e kupton se është një shoqe e vjetër, ajo merr një bletë në mbulesën e saj që tregon se të dy janë të dashuruar me yje. “Ti e pëlqen atë, mund ta them.”

Më vonë, në rrëmujën e ekuipazhit, Sandy pyet Lukën nëse po i dërgon mesazhe “të dashurës” së tij, pikërisht përpara anëtarëve të tjerë të ekuipazhit – përfshirë Xhesin! Kjo e dërgon Xhesin në një spirale; veçanërisht pasi Sandy thotë se mund të thotë se Luka është “i goditur” vetëm duke e parë atë.

Ndërsa Luka përpiqet t’i shpjegojë keqkomunikimin Xhesit, ajo nuk e ka. Ata komunikojnë vetëm me mesazhe dhe kur dita të mbyllet, ajo i dërgon mesazh për t’i thënë se do të shkojë në shtrat sepse nuk ka “energji” për t’u përballur. Është jashtëzakonisht e sikletshme kur ajo ecën drejt e pranë tij për të fjetur pak.

Diten tjeter? Gjithçka është e falur. Ata puthen në zyrën e kapitenit dhe bëjnë më shumë se ai post-charter, pas një nate pa drama. Por Luka ende po i dërgon mesazhe një shoqeje tjetër të vjetër – Natalya.

“Më mungon”, i thotë ai. “Më mungon më shumë,” vjen përgjigja e Natalya.

Ushqimi i Xhekut më në fund u bën përshtypje të ftuarve

Below Deck Mediterranean Sezoni 8, Episodi 14

Pas një fillimi të vështirë, Jack më në fund arrin tek të ftuarit. Mjafton që t’u lidhin sytë dhe t’u thuhet se si të hanë nga Tumi. “Ky do të jetë një provë e aftësive të mia të komunikimit,” thotë shefi i gatimit për përvojën e kërkuar të “ngrënjes në errësirë”. Fatmirësisht, ajo e nxjerr nga çanta. Dhe çdo kurs i impresionon darkuesit e uritur.

Megjithëse u mungonte Kyle, në ditën e tyre të fundit të kartës, ai bën një paraqitje. Ai po ndihet shumë më mirë – pikërisht në kohën e duhur për të mbledhur pjesën e tij nga bakshishi më i madh i sezonit deri më tani! Fakti që brendësia ishte mirë pa të thotë shumë…

Të ftuarit lënë pak kritika për Jack, por një notë në përgjithësi pozitive. Me 32,000 dollarë të mbetura për ekuipazhin, është e vështirë të debatosh me kritikat e tyre.

Lara po dërgohet te mjeku

Përmbledhje e sezonit 8, Episodi 14, Below Deck Mediterranean

Pasi ndihet i sëmurë në fund të kartës, Lara qëndron brenda gjatë natës së ekuipazhit. Max gjithashtu vendos të pushojë, në vend që të bashkohet me pjesën tjetër të ekuipazhit. Pas një darke “të civilizuar”, ku Lily lavdërohet për përmirësime të mëdha, grupi shkon në një bar. Ata duket se janë të vetmit njerëz atje, por ata ende e bëjnë festën. Më e mira nga të gjitha? Të gjithë shkojnë mirë! “Ky është kaosi që po kërkoja,” thotë Tumi.

Por të nesërmen, është Lara ajo që po ndihet më keq për veshjen. Ajo i thotë kapitenit Sandy se është “shumë e butë” dhe ka “të dridhura në trup”. Kapiteni është dëgjuar mjaftueshëm dhe dëshiron që ajo të largohet nga barka përpara se të përhapet një infeksion i mundshëm. Duke i dërguar mesazhe Haleigh, e cila dëshiron të telefonojë dhe të bisedojë, ajo mund të shikojë se statuti i tetë nuk lejohet të largohet nga bankën e të akuzuarve. Dhe çfarë shfaqjeje sh*t do të ishte.

Below Deck Mediterranean vazhdon të hënën në 9/8c në Bravo.