Përmbledhje e Ribashkimit të Sezonit 2 të Tradhtarëve: "Low-Down Son of AB*tch"

Klea

Përmbledhje e Ribashkimit të Sezonit 2 të Tradhtarëve: “Low-Down Son of AB*tch”

Tradhtarët Finalja e sezonit 2 ishte goxha epike, por ribashkimi ishte jashtë listave. 21 nga 22 anëtarët e kastit iu bashkuan Andy Cohen për takimin e vitit, duke iu përgjigjur pyetjeve të zjarrta në lidhje me grindjet, lëvizjet më të mëdha të sezonit dhe ato 20 minutat e fundit të televizionit me zemër. Edhe pse kishte shumë për të diskutuar, nga marrëdhënia e supozuar e Peter me Ekin-Su tek Johnny Bananas që ishte çizma e parë, kasti u fut në të, dhe ishte gjithçka tjetër përveç pjeshkës dhe kremit. Vazhdoni të lexoni për të parë se çfarë ndodhi gjatë ribashkimit të Sezonit 2 të Tradhtarëve.

MJ ende ndihet në njëfarë mënyre

Siç e ngacmoi prezantuesi Andy në fillim të javës, ribashkimi i The Traitors shfaqi anëtarët e kastit që reagonin ndaj 20 minutave të fundit të finales së Sezonit 2. Në rast se e humbisnit, Kate ishte Tradhtari i fundit i dëbuar nga loja, duke lënë CT, Trishelle dhe MJ. Ata mund ta përfundonin lojën, ose mund të vazhdonin derisa të mbetën vetëm dy lojtarë. MJ votoi për të përfunduar, por Trishelle dhe CT votuan për të vazhduar lojën. Përfundimisht, MJ ishte Besniku i fundit i dëbuar dhe u largua nga Skocia me ZERO dollarë.

Kur katër lojtarët e mbetur hynë në fazën e ribashkimit, MJ nuk humbi kohë duke u futur në të me alumin e sfidës. “Ata të gjithë e dinin se ne ishim të gjithë besnikë,” i tha MJ Andit. Ajo madje tha se ata japin “energji mëkatare”. Mirëpo. Ora, MJ!

Më vonë, gjatë ribashkimit, ajo ndau më shumë nga mendimet e saj dhe madje zbuloi se e bllokoi çiftin në Instagram. “Nga e dyta që [I got my phone back], ju bllokova menjehere te dyve. Pse nuk do ta bëja?” Ajo vazhdoi: “Nuk pendohem për zgjedhjet e mia; Më vjen keq për zgjedhjet e tyre që shajnë veten.”

Gjoni, politikani me erë të gjatë, hyri dhe i tha MJ-së se ajo nuk duhet të jetë e hidhur për fundin, për të cilin ajo tha: “Në fakt, tradhtarët u eliminuan. Dhe njerëzit lakmitarë vendosën ta bëjnë atë një lojë ndryshe.”

Fedra vazhdon të lexojë Dan për fëlliqësi

Përmbledhje e Ribashkimit të Sezonit 2 të Tradhtarëve

Tradhtarët luajtën një lojë interesante këtë sezon. Kishte një përzierje të yjeve të Bravo dhe CBS në përzierje, dhe gjërat filluan të prisheshin sapo Dan hodhi një goditje në të tijën. Nuk përfundoi mirë për të. Jam i habitur që ai nuk e mori aludimin dy ditë përpara dëbimit të tij, kur Fedra i tha PAR-VA-TI-së të mos bënte “gjënë e amvisave”. Krenaria vjen gjithmonë para rënies.

Ajo e hëngri atë në mënyrë të egër në tryezën e rrumbullakët, duke thënë se bën “shumë shumë, sepse ti bën shumë pak”. Gjatë takimit të tyre me Andin, Phaedra e “copëtoi” atë edhe një herë. Kur e pyetën se cili ishte reagimi i saj ndaj Danit që “ju shiti jashtë”, alumi i Real Housewives of Atlanta tha se Dan ishte “një bir kurve”. Ajo shtoi: “Dhe që ju ta tërhiqni atë, thjesht mendova se ai ishte një mut.”

Dan tha se pjesa më e vështirë e lojës ishte se ai i pëlqente të gjithë dhe asnjë nga lëvizjet e tij nuk kishte për qëllim të dëmtonte qëllimisht Phaedrën. “Unë kurrë nuk do të dorëzohem,” tha ai. “Në Big Brother, shpina ime është pas murit – do të bëj një goditje të madhe dhe ata gjithmonë godasin. Kjo është hera e parë që nuk goditet dhe nuk është personale.”

Kur Andi e pyeti nëse i vinte keq që e ndoqi Phaedrën gjatë tryezës së tij të fundit, ai tha se nuk e bëri. “Mendova se ajo ishte aq e mirë.” Por Phaedra nuk po e blinte. “Kur shikova prapa, ai kishte thënë tashmë se donte që unë të largohesha nga loja,” tha Phaedra. “Ti e kishe theksuar tashmë atë pikë që doje që unë të largohesha nga loja.”

“Reagimi juaj?” Andi e pyeti atë, për të cilën ajo tha: “Pesë e sh*t. Po, ai është plehra.”

Dan, Janelle, CT dhe lojtarët mendojnë se yjet e realitetit po i marrin gjërat shumë personalisht

Ribashkimi i Sezonit 2 të Tradhtarëve

Një temë tjetër që u diskutua gjatë ribashkimit ishte nëse njerëzit po i merrnin lëvizjet e lojës shumë personalisht. Janelle ka thënë tashmë se disa nga kolegët e saj po bënin më së shumti pas rënies së kamerave, por ajo nuk tregoi se kush. Tani, ne e dimë se ajo po fliste për MJ (i cili ka të drejtë të mërzitet); megjithatë, shumë lojtarë të tjerë ndjejnë të njëjtën gjë.

John i tha MJ se ishte thjesht një “lojë”, ndërsa Janelle tha se lojtarët “kurrë nuk i marrin gjërat personalisht”. Ajo vazhdoi, “Secili prej jush më pëlqen, por më pëlqen, nuk do të merrja kurrë asgjë personalisht.” Um. Sigurisht, Janelle. Ky është i njëjti person që tërheq zvarrë Nicole Franzel (përsëri, me të drejtë) sa herë që CBS MENDON ta vendosë atë në kamera.

CT i kërkoi falje MJ nëse lëvizja u konsiderua si “e pandjeshme”. Ai vuri në dukje se është “i mpirë” ndaj shumë goditjeve me thikë që ndodhin në këto shfaqje, sepse ai ka qenë në të për kaq shumë kohë. Dan e hodhi poshtë komentin e tij, duke thënë se ndjente të njëjtën gjë për Fedra. “Unë nuk e di se kur mbaron kjo nëse ajo është ende e zemëruar me mua”, për të cilën Fedra u përgjigj: “Unë jam”.

Andy diskutoi “ndryshimin kulturor” midis njerëzve që shfaqen në shfaqjet e konkurrencës dhe atyre që shfaqen në shfaqjet e stilit të jetesës. Sidoqoftë, Parvati u kujtoi të gjithëve se shfaqja quhet “Tradhtarët” për një arsye. Do të duhet të presim për të parë se si do të dalë sezoni 3.

Transmetoni Tradhtarët në Pallua.