Përmbledhje e Episodit 8 të Beqarisë së Artë

Klea

Përmbledhje e Episodit 8 të Beqarisë së Artë

Dy zonjat e fundit të Gerry Turner Beqari i Artë më në fund janë zbuluar. Leslie Fhima dhe Theresa Nist janë dyshja me fat, të cilët udhëtuan për në Kosta Rika me Gerry-n duke ndjekur vendlindjen e tyre. Këtë javë, çdo grua pati mundësinë të kalonte një takim gjatë natës me Gerry-n, i njohur si java e famshme Fantasy Suite. Nga zbulimet befasuese deri tek kthesat tronditëse, ja gjithçka që ra gjatë episodit 8 të The Golden Bachelor!

Një bisedë me Xhesin

Foto nga: ABC/John Fleenor

Para se të shkojë në takimet e tij për javën, Gerry bën një check-in me hostin Jesse Palmer. Gerry shprehet se është i emocionuar që më në fund ka kohë të pafiltruar me të dyja gratë pas dyerve të mbyllura. Xhesi e pyet Gerrin se si ndihet për Leslie dhe Theresa, për të cilën Gerry përgjigjet se është i dashuruar me të dy. Gerry mund ta shohë Leslie duke qenë një partner i jetës, megjithatë, ai ka një ndjenjë të sigurt dhe të sigurt me Terezën në të njëjtën kohë.

Leslie merr takimin e parë

The Golden Bachelor Episodi 8
Foto nga: ABC/Ricky Middlesworth

Leslie merr takimin e parë, i cili për habinë e saj është një rappel me litar poshtë një shkëmbi 170 këmbësh! Të paktën ka një ujëvarë në fund! Pavarësisht se është nervoze, Leslie pranon se Gerry e bën atë të ndihet e sigurt dhe e sigurt. Gerry mendon se nuk ka pengesa që ai dhe Leslie nuk mund t’i kapërcejnë. A mund të kishte nisur më mirë kjo datë?

Në darkën e tyre më vonë në mbrëmje, Gerry kthehet në një bisedë më serioze. Ai e pyet Leslie se ku dëshiron të jetojë në të ardhmen, për të cilën ajo përgjigjet se nuk dëshiron të largohet përgjithmonë nga Minneapolis. Megjithatë, ajo do të ishte e hapur për të jetuar diku tjetër dhe për ta “kuptuar” me Gerry. Gerry pajtohet që të dy mund ta kuptojnë.

Më vonë gjatë bisedës, Leslie shpreh dyshime pasi ajo kurrë nuk kishte një partner afatgjatë si Gerry. Leslie emocionohet, por sigurisht ngushëllohet nga një Gerry mirëkuptues. Pas leximit të kartës së fantazisë, Leslie dhe Gerry janë të hapur për të kaluar natën së bashku. Gerry i thotë Leslie se ai mendon se ajo është ajo pa të cilën nuk mund të jetojë. Ua!

Pasi u zgjua, Gerry tregon se ai dhe Leslie mezi flinin dhe folën deri rreth orës 3 të mëngjesit. Çifti përpiqet të thotë lamtumirë, por janë të detyruar pasi tani është koha për takimin e Gerrit me Terezën.

Koha për takimin e Terezës

The Golden Bachelor Episodi 8
Foto nga: ABC/Ricky Middlesworth

Theresa është e emocionuar për takimin e saj me Gerry-n dhe pranon se nuk e kishte menduar kurrë se do të kalonte në dy finalet. Gerry është i shtyrë të kalojë ditën gjithashtu me të, dhe të dy kanë planifikuar një ekskursion romantik hipur mbi kalë! Pavarësisht se është i lumtur që e pa Terezën, Gerry thotë se ndihet shumë e çuditshme që nga një takim brenda natës me Leslie në një takim me Terezën. Mirë se vini në Bachelor Nation, Gerry!

Tereza e kupton qetësinë e Gerrit dhe e pyet se çfarë nuk shkon. Gerry shpjegon se ai ka pasur një ditë të vështirë, pasi nuk është i sigurt se si ta trajtojë situatën në të cilën ndodhet. Në një rrëfim, Gerry pranon se e gjeti veten duke pyetur veten se çfarë po bënte Leslie, ndërsa ishte me Terezën. Po!

Duke shkuar në darkë, Gerri pyet nëse marrëdhënia e tij me Terezën ka ecur në rrjedhën e saj. Ai është i etur të dijë më shumë për të dhe fillon duke e pyetur për karrierën e saj. Theresa fillimisht ishte një shtëpiake, por më vonë filloi të blinte aksione dhe u bë një tregtar ditor. Gerry është i impresionuar nga arritjet e Theresa-s dhe duket sikur gjërat edhe një herë po ecin në drejtimin e duhur për ta.

Kur Theresa hap kartën e datës Fantasy Suite, të dy ajo dhe Gerry pajtohen me kënaqësi me të. Gerry është i lumtur që mësoi shumë më tepër për Terezën në darkë dhe është gati të mësojë edhe më shumë rreth saj gjatë takimit të tyre gjatë natës. Theresa pranon se nuk ka fjetur me një burrë tjetër që prej vdekjes së bashkëshortit të saj, ndaj ky është një moment i madh për të.

Pasi zgjohet, Gerry bën shaka se është qesharake se si 24 orë mund të bëjnë ndryshim. Theresa thotë se ata më në fund u njohën me njëri-tjetrin dhe Gerry thotë se ndihet si dita e parë e pjesës tjetër të jetës së tij. Kamera më pas kalon te Leslie, e cila po thekson se si mund të kishte shkuar takimi i Gerrit dhe Terezës. Pasi i tha lamtumirën Terezës, Gerry pranon se është i dashuruar me të dyja gratë, por beson se e ka marrë vendimin e tij. Kush mund të jetë?

Golden Bachelor kthehet në ABC më 30 nëntor, duke marrë një pauzë për Ditën e Falënderimeve.