Përmbledhje e Episodit 12 poshtë Deck Down nën sezonin 2

Klea

Përmbledhje e Episodit 12 poshtë Deck Down nën sezonin 2

Poshtë Deck Down Under përfundoi me disa skena dramatike javën e kaluar. Sezoni 2 nuk tregon asnjë shenjë ngadalësimi kur bëhet fjalë për kaos në bordin e Diellit Verior. Shumë prej tyre duket se rrjedhin nga ekipi i kuvertës, i cili tani udhëhiqet nga João. Me një tjetër gabim të madh, kapiteni Jason do të detyrohet të heqë qafe një anëtar të ekipit? Këtu është gjithçka që ndodhi në Below Deck Down Under Sezoni 2, Episodi 12.

Kashta që i theu shpinën devesë

(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Një tjetër gabim i madh e ka “tërbuar” kapitenin Jason. Për atë që ia vlen, duke parë pamjet prapa, duket se Adami e ndalon spirancën të bjerë më tej përpara se João të arrijë. Megjithatë, gabimi është bërë. Ai nuk e kyçi tufën përpara se të lëshonte frenimin. Në vend të kësaj, ai përdori një metodë të rezervuar për anijet tregtare. Adami ka mbetur duke shkelmuar veten, por i bindur në njohurinë se nuk do të bëjë më kurrë të njëjtën gjë. Problemi i vetëm është se atij mund të mos i jepet mundësia.

João është shumë falës. Ai ia parashtron çështjen e Adamit Xhejsonit, por mund të jetë tepër vonë. “Në çfarë niveli shkojmë, ‘Apo, le të kemi pak përvojë këtu?”, pyet ai João. Në rrëfim, João vëren se nëse do të kishte dy javë me Adamin, ai do të “bënte më shumë se Culver”. Pasi pashë këtë episod, nuk mund të mos pajtohem. Gjithçka që Barney Rubble duket se po bën është të hajë dhe të ngjethet sa herë që i kërkohet të bëjë diçka.

Kapiteni Jason më vonë i thotë Adamit se është “i shqetësuar”. Fjalimi është ai që Adamit e gjen “intenziv” dhe unë nuk jam i befasuar. Burri është atje për të siguruar familjen e tij; ai ka nevojë për këtë koncert. Është e vështirë të mos rrëmbesh për djalin.

Ka diçka për Margot

Poshtë Deck Poshtë Në përmbledhje
(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Margot është e përqendruar në punën e saj, por ajo po ndjen shpatullën e ftohtë nga Harry. Nga një perspektivë e jashtme, thjesht duket se ai është një zotëri, duke i lënë asaj hapësirë ​​pasi ata kishin një bisedë se ku qëndron realisht marrëdhënia e tyre. Megjithatë, është e vështirë të mos i shohësh ata të kërcejnë nga njëri-tjetri, qoftë edhe si miq. Kjo është diçka që Margot e ndjen si një prerje të thellë. Unë do të bëja gjithashtu, nëse do të kisha një udhëtim me varkë kaq të vështirë. Apo ndoshta ata thjesht po tregoheshin profesionistë para të ftuarve…

Ndërsa të ftuarit shijuan një ekskursion zhytjeje, i cili dukej absolutisht i mrekullueshëm, João i kujton Adamit të vazhdojë të tregojë iniciativë. Në këtë pikë, kjo është gjithçka që ai mund të bëjë.

Më vonë të njëjtën ditë, të ftuarit shijuan një vakt mahnitës me disa veshje të bukura. Të gjithë dukeshin të pabesueshëm – dhe Harry madje u ftua të bashkohej me dy nga të ftuarit në një treshe. Aesha bëri shaka në rrëfim se nuk do të dinte çfarë të bënte, por të gjithë e dinë se janë ato të qeta që duhet të keni kujdes…

A do ta bëjnë ata? Nuk do ta bëjnë?

Poshtë Deck Poshtë Në përmbledhje
(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

João dhe Tzarina kanë shumë kimi. João është një njeri i ndryshuar dhe Tzarina po ndihet e padashur pasi u refuzua nga Culver në favor të Jaimee. A jam i bindur se João dhe Tzarina do të ishin një çift i mrekullueshëm? Jo plotësisht. Por a mendoj se ata duhet t’i japin një goditje? Absolutisht. Joao duke fashuar këmbën e Tzarinës vulosi marrëveshjen për mua. Ai kujdeset për këtë grua. Dhe nëse ajo që ai po thotë për shoqen e saj është e vërtetë – se ajo ishte vetëm një qëndrim për një natë – atëherë ndoshta asaj i është dhënë përshtypja e gabuar.

Megjithatë, Culver po ofron mjaft drama për João për momentin. Ai nuk po bën një punë të mirë në kuvertë, duke treguar pak imagjinatë dhe iniciativë. Ai përgjigjet dhe duket se është i paaftë për të marrë ndonjë kritikë në bord. Kur kapiteni Jason qorton ekipin e kuvertës për lënien e baterisë të ndezur, Culver e fiket atë, por e lë tenderin një rrëmujë të plotë. Kështu, kur ai është në gjysmë të rrugës së darkës së tij, João i thotë që ta pastrojë atë. Ai bën një justifikim për përgatitjen për ta bërë atë natën, ndërsa të gjithë ishin në gjumë, por ajo bie.

Mendja e tij është te Jaimee dhe koncerti i tij i radhës me jaht. Atij i ka dërguar mesazhe nga një mik kapiten, i cili dëshiron një ekip në kuvertë dhe një merak për një kartë në Barcelonë. Culver mendon se Jaimee do të ishte perfekt. Ai i thotë po aq, dhe Jaimee fillon të ndihet paksa i mbytur. “Unë jam i humbur për fjalë,” thotë ajo. “Unë e njoh Culver për më pak se një javë.” Pavarësisht kësaj, ai ndjen një “lidhje të menjëhershme”. Nuk shoh të ardhme këtu. Vakti tjetër i Culver do të jetë byreku i thjeshtë.

Mëngjesi me budalla nga Down Under

Poshtë Deck Poshtë Në përmbledhje
(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Pasi të ftuarit kërkuan një eksperiencë të mëngjesit me kontrabandist, ekuipazhi u kënaq. Edhe kapiteni Jason u fut në aksion, duke huazuar një palë Harry për të shërbyer një mëngjes të vonë. Fjalët e mençura të Aeshës duhet të kenë goditur një akord: “Të gjithë duan të shohin paketën e kapitenit McHotty!” Pika e drejtë, e bërë mirë. Ai dukej fantastik.

Ndërkohë, Margot tronditet kur Jaimee i tregon asaj për bisedën me Culver. “EDHE! Së shpejti!” thotë ajo në intervistë. “Ata duhet të NGËNDAJNË! POSHTE!” Mjaft.

Më vonë, ndërsa anija përgatitet të niset për në bankën e të akuzuarve dhe të largojë të ftuarit, ekipi i kuvertës fillon në punë. Të gjithë përveç Culver-it që është, i cili është më i preokupuar me përpjekjen për të gjetur një blender për shake-in e tij të mëngjesit. Ai zemërohet aq shumë në paaftësinë e tij për ta gjetur atë, saqë pothuajse i kthehet kapitenit pas një urdhri të drejtpërdrejtë përmes radiove. João e kap dhe shfrytëzon rastin për ta hedhur poshtë autobusit.

Gjatë konferencës së tij, ai i tregon Jasonit për sjelljen e keqe të Culver. Nga ana e tij, Jason duket se ka vendosur ta lërë Adamin të shkojë dhe të sjellë një kuvertë plumbi për të “shkundur Culver”. João nuk mendon se kjo është lëvizja e duhur – por dikujt do t’i duhet të shkojë në shtëpi…

Below Deck Down Under vazhdon të hënën në 8/7c në Bravo.