Sister Wives: One-on-One

Klea

PËRMBLEDHJE: Christine Brown krahason burrin e ri me Kody në “Sister Wives: One on One”

PËRMBLEDHJE: Christine Brown krahason burrin e ri me Kody në “Sister Wives: One on One”

Christine Brown gjeti përsëri dashurinë pasi i dha fund martesës së saj shpirtërore me Kody Brown, dhe fryn mbi burrin e saj të ardhshëm në episodin e së dielës “Gratë e motrave: Një për Një” e veçantë.

“Takova dashurinë e jetës sime, e takova. shok shpirti,” Kristina i thotë prezantueses, Sukanya Krishnan, për bashkëshortin e saj tani, David Woolley.

Christine Brown

Kristina shpjegon se ajo ishte në lidhje aktive kur u takua Davidipor nuk ishte domosdoshmërisht në kërkim të një lidhjeje serioze.

“Doja një partner. Doja me dikë që të kaloja mirë, por në të vërtetë po takohesha vetëm rastësisht”, thotë ajo. “Unë nuk po kërkoja ‘të atë’.”

Christine Brown

Kristina përshkruan momentin kur ajo shikoi e Davidit sytë, duke kujtuar – “Unë jam sikur, ‘Dua të më shikojnë me ata sy me pamjen e dashurisë në to për pjesën tjetër të jetës sime’.”

Christine Brown

Kristina pranon se ndihej e shqetësuar kur Davidi ishte në gjendje të “thoshte gjithçka në rregull”, por shton se rezervat e saj u zbehën pas takimit me të familja e drejtuesit të ndërtimit. Ajo kuptoi se ishte e dashuruar dhe se dashuria e tij për të ishte e vërtetë.

“Nuk e dija as atë që nuk kisha më parë, por në atë moment e dija se kjo ishte ajo. Ai është për mua”, thotë ajo.

Christine Brown

Kur u pyet për ndryshimet midis marrëdhënies së saj me Davidi dhe martesa e saj me Kodi, Kristina vë në dukje se këtë herë nuk ka vargje të bashkangjitura.

“Gjëja e parë që kuptova ishte se Davidi me dashuron. Ai më do mua dhe ndihem shumë e dashuruar”, thotë ajo. “Me këtë vjen një besim se unë mund të jem vetëm unë. Nuk ka fije të lidhura me të. Asgjë. Nuk duhet të bëj asgjë për të fituar dashurinë e tij. Është gjithmonë aty.”

Christine Brown

Kristina dhe Kodi njoftoi se ata po e thërrisnin të jepte dorëheqjen në nëntor 2021. Janelle dhe Meri ndoqi shembullin një vit më vonë, duke e lënë poligamistin në një martesë monogame me gruan e tij të katërt, Robyn Brown.

Kody Brown

Kristina e lidhi nyjën me Davidi në tetor, dhe më vonë foli për ET për rolin e tij të ardhshëm në shfaqje dhe specialen e dasmës dypjesëshe të porsamartuarve.

“Do ta shihni shumë. Ai nuk është fare në këtë sezon. Ai është në një speciale dhe, sigurisht, ai është në dasmën tonë.” Kristina ndarë në atë kohë. “Dhe ai është i mrekullueshëm, ai është aq i mirë dhe ai është kaq i sjellshëm.”

Christine Brown

Kristina shtoi se ajo dhe Davidi ndanë një lidhje të menjëhershme dhe shpejt kuptoi se ata ishin një ndeshje e përsosur.

“Nuk e kisha idenë se ndihesha kështu apo do të ndihesha kështu. Është me të vërtetë një ëndërr e bërë realitet,” tha ajo. “Eshte e mrekullueshme. Është sikur ne thjesht lëvizëm krah për krah me njëri-tjetrin dhe thjesht vazhduam të ecim përpara në jetën tonë, por ne po bëjmë gjithçka që personi tjetër donte të bënte, por nuk e bëri kurrë. Kështu që ne udhëtojmë kaq shumë dhe provojmë kaq shumë gjëra të reja dhe kemi shumë fëmijë tani.”

Gratë Motra: Një për Një speciale vazhdon të dielën në 22:00 ET në TLC.