Angela Deem and Michael Ilesanmi

Klea

PËRMBLEDHJE: Agresioni dhe dyshimet e Angela-s ’90 Day Fiance’ e çojnë Michael në depresion

PËRMBLEDHJE: Agresioni dhe dyshimet e Angela-s ’90 Day Fiance’ më në fund e çon Michael në depresion

Gjatë episodit të 23 qershorit të I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?saga e Angela Deem dhe Michael Ilesanmi mori një kthesë dramatike. Mes stuhisë së emocioneve, Michael e gjeti veten në qendër të akuzave dhe dyshimeve nga Anxhela.

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Në episodin e fundit, Michael sqaroi veprimet e tij mes tensioneve në rritje. Anxhela, pavarësisht kërcënimeve të saj të mëparshme për ta raportuar atë tek autoritetet amerikane, dukej se e kishte falur edhe një herë. Episodi mori një kthesë dramatike kur Michael tentoi të merrte celularin nga Anxheladuke nxitur ndërhyrjen e sigurimit dhe producentëve, por çifti dukej se u pajtuan pas sherrit të fortë.

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Këtë sezon, Anxhela ka qenë në Nigeri, duke lundruar në procesin e mundimshëm të sigurimit e Michael Viza amerikane, e refuzuar në mënyrë të përsëritur ndër vite. Megjithatë, situata u përshkallëzua në mënyrë dramatike kur Anxhela zbuloi prova në telefonin që ajo kishte dhënë Michael. Ajo zbuloi se ai po menaxhonte një bisedë në grup me burra nigerianë që kërkonin marrëdhënie me gra të moshuara amerikane për qëllime vizash.

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Përveç kësaj, ai kishte ndarë deklaratat e saj tatimore dhe kishte diskutuar marrjen e një police sigurimi të jetës me të tjerët, duke ngritur dyshime për mashtrim. Anxhela u konsultua me një avokat, duke menduar të ndalonte procesin e vizave mes frikës se mos mashtrohej. Kur përballen, e Michael Përpjekja për të rimarrë telefonin e tij çoi në një skenë kaotike me sigurinë që e frenonte, një largim i fortë nga sjellja e tij e zakonshme.

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

“Prit, prit, le të shkojë!” Anxhela u përgjërua. “Ai është ende burri im!”

“Kjo ka dalë jashtë kontrollit,” reflektoi ajo më vonë në kamera. “Jam vërtet i shqetësuar Michael; sjellja e tij sot ishte e paprecedentë. Kam mbetur beqar për kaq shumë kohë për një arsye. Pasi investova kaq shumë në këtë martesë, duke i dhënë atij dashurinë time, është poshtëruese të përballesh vazhdimisht me mashtrimin e tij.”

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Ndërkohë, Michael ka shprehur apati ndaj procesit të vizave.

“Mjaft është mjaft,” pohoi ai. “Rrallë zemërohem, por kur zemërohem, është e fundit. Po, e di se për çfarë më akuzon. Mjaft është mjaft, të lutem.”

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Anxhela vazhdon të më bëjë të jem në hije dhe jam i lodhur nga kjo,” shtoi ai. “Nuk ka asgjë të dyshimtë që po ndodh. Nëse fsheh diçka, le të kontrollojë. Une perfundova.”

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Më vonë, Anxhela u befasua kur Michael u largua papritur pasi i ktheu telefonin, sjellje që nuk e kishte parë më parë. Megjithatë, ai përfundimisht u kthye në dhomën e saj të hotelit, i vendosur për të shpëtuar marrëdhënien e tyre. Ai këmbënguli se lidhja e tyre nuk ishte e nxitur nga paratë apo mashtrimet, duke shpjeguar përfshirjen e tij në bisedën në grup si një mjet për të mbledhur informacion për të përshpejtuar ribashkimin e tyre. Ai gjithashtu sqaroi një pagesë të dyshimtë si një shpenzim rutinë Wi-Fi dhe kërkoi falje për një shaka pa shije që përfshinte një grua të moshuar.

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

“E dini, po të isha online atëherë, do ta kisha fshirë sepse as mua personalisht nuk më pëlqeu”, tha ai.

Për sa i përket hetimit të sigurimit të jetës, ai mohoi ta kishte hulumtuar atë online, duke ia atribuar një reklame të mundshme. “Unë kurrë nuk jam marrë me sigurime më parë,” pohoi ai. “Unë nuk kam njohuri për të.”

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Kur Anxhela e nxiti të merrte parasysh ndjenjat e saj, ai u hap për betejat e tij emocionale.

“Unë e kuptoj që gratë janë emocionalisht të ndryshme nga burrat,” pranoi ai. “Unë nuk u shprehem shumë njerëzve. Por ndonjëherë, mendërisht, fizikisht, mbyllem. Unë bie në depresion. Në grupin ku unë jam, shumë prej nesh bien në depresion sepse ky proces kërkon vite. E dini sa kohë kemi qenë në këtë. Jam lodhur duke qenë vetëm. Unë jam gjithmonë në shtëpi. Unë nuk shkoj askund.”

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Anxhela vlerësuar e Michael sinqeriteti, por sqaroi para kamerave se pavarësisht vetmisë së saj, ajo nuk e kërkoi asnjëherë ngushëllimin në bisedat në grup. Megjithatë, ishte e qartë se ajo përthithte gjithçka Michael zbuluan, duke përfshirë dëshirën e tij për të ndërtuar një jetë së bashku dhe për të marrë një rol dominues në familjen e tyre. Edhe pse i pavendosur për statusin e vizës, Anxhela e lejoi të kthehej në shtratin e saj të hotelit, dukshëm i këndshëm Michael.

“Dua të besoj gjithçka që ai thotë tani, sepse e dua atë”, tha Angela para kamerave. “Por mendja ime vazhdon të vërë në dyshim dyshimet e shumta. Zemra ime thotë qëndro, mendja ime thotë shko. Unë nuk do të manipulohem. Unë do ta kuptoj.”

“Ti ke gënjyer aq shumë sa nuk mund të të besoj, Michael,” vazhdoi ajo. “Por nëse e revokoj vizën, është njësoj si të heq kapitullin e fundit nga libri. Nuk do ta dini fundin. Ne kemi nevojë për mbyllje.”

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Kështu, saga e vazhdueshme e Angela Deem dhe Michael Ilesanmi I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? vazhdon të magjeps shikuesit me përzierjen e pasionit, dyshimit dhe të ardhmes së pasigurt.