Angela Deem

Klea

PËRMBLEDHJE: '90 ditor i fejuari: Për fat të mirë ndonjëherë?' Angela Deem pretendon se Michael është një kryetar i një mashtrimi emigracioni!

PËRMBLEDHJE: '90 ditor i fejuari: Për fat të mirë ndonjëherë?' Angela Deem pretendon se Michael është një kryetar i një mashtrimi emigracioni!

Në episodin e së dielës së I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?, Angela Deemzbuloi disa detaje tronditëse rreth Michael Ilesanmi.

Angela Deem

Angela Deem ka pasur gjithmonë dyshime për e Michael synimet për shkak të diferencës së tyre të konsiderueshme 22-vjeçare në moshë dhe pabesive të tij në të kaluarën. Ky episod solli provat më të frikshme deri më tani, duke e zbuluar këtë Michael mund të ketë qenë i përfshirë në një mashtrim që synonte gratë e moshuara amerikane. Anxhela zbuloi se Michael ishte drejtuesi i një bisede në grup të quajtur “Burrat e Parajsës”, që synonte burrat nigerianë që kërkonin të martoheshin me gra më të vjetra amerikane.

Angela Deem

Angela Deem ka qenë në Nigeri duke u përpjekur për të siguruar e Michael vizë për vite. Megjithatë, ajo zbuloi se ai kishte fshehur shuma të mëdha parash.

Angela Deem

Michael shpjegoi para kamerave:

“Duke ia shpjeguar këtë Angela-s, ajo nuk do t'i kuptonte të gjitha. Nuk dua të humb kohën time, të lutem. Ju as nuk e dini se si është kursi i këmbimit dhe të gjitha këto. Ju nuk dini shumë për monedhën time.”

Angela Deem

AnxhelaMegjithatë, u zemërua dhe këmbënguli që t'i shpjegonte gjithçka. Ajo kontrolloi telefonin e tij dhe gjeti bisedën inkriminuese në grup.

“Duket sikur ata po mashtrojnë njerëz nga SHBA për gra në një parajsë për burra për viza,” tha ajo para kamerave. “Çfarë f**k? Tani për tani më duket sikur ai e di kur do të vijë ajo vizë. Ai dëshiron që unë të shkoj në shtëpi që të ketë mundësinë e tij për të shkuar në SHBA pa mua.”

Angela Deem

Michael u përpoq të mbrohej, duke pretenduar se biseda në grup ishte për ndarjen e informacionit rreth procesit të vizave. Anxhela, e tërbuar, i hodhi pijen në fytyrë. Ajo më vonë zbuloi se biseda përfshinte mbi 100 njerëz dhe përfshinte diskutime rreth sigurimit të jetës dhe tarifimit të tarifave.

Angela Deem

“A po planifikon ky djalosh të më vrasë mua?” pyeti ajo producentët me mosbesim.

Situata u përshkallëzua kur ajo e mori vesh Michael kishte ndarë deklaratat e saj tatimore në chat.

“Ata e dinë biznesin tim personal!” ajo bërtiti. “A e kuptoni se çfarë ka bërë? Ata mund të më mashtrojnë për gjithçka! Ai i dha një personi të rastësishëm s**t-in tim!”

Angela Deem

Anxhela deklaroi synimin e saj për të hetuar një palë të tretë Michael, duke thënë, “Kur vjen një moment kur e doni dikë, mos jeni të verbër. Kjo është pika.”

Shfaqjet paraprake për episodin e javës së ardhshme Anxhela duke u përballur Michael pasi foli me avokatin e saj të emigracionit, duke kërcënuar se do ta raportonte atë në qeverinë federale. Përballja bëhet fizike kur Michael përpiqet të rrëmbejë telefonin e tij nga ajo, duke bërë që një producent të futet brenda. “Më jep telefonin tim.” Michael kërkon, ndërsa Anxhela bërtet përsëri, “Jo, është e imja!”