RECAP:

Klea

PËRMBLEDHJE: '90 Ditë e fejuara' Liz e shkatërruar, i lutet Big Ed për pajtim – por ai e mbyll Ftohtë!

PËRMBLEDHJE: '90 Ditë e fejuara' Liz e shkatërruar, i lutet Big Ed për pajtim – por ai e mbyll Ftohtë!

Në një episod të fundit të I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?, Liz Woods shprehu dëshirën e saj për të vazhduar lidhjen me Ed Brownpavarësisht se ai anuloi papritur dasmën e tyre pa e informuar atë.

Çifti janë takuar për herë të parë që atëherë Ed vendosën në mënyrë të njëanshme të anulonin dasmën e tyre, duke u larguar Liz në lot. Pavarësisht lutjes së saj emocionale, Ed ishte i vendosur, duke deklaruar se nuk kishte interes për të vazhduar lidhjen e tyre.

PËRMBLEDHJE: '90 Ditë e fejuar' Liz Woods

Ed ka një histori të përfundimit të gjërave me Liz, shpesh përmes mesazheve, por këtë herë ai deklaroi përfundimisht se kishte përfunduar. Çifti ishte shpërngulur në Arkansas për të qenë më afër familjes së tij, por një mosmarrëveshje për një pjatë me makarona tako të përgatitur nga Ed – e cila ishte shumë pikante për e Lizit vajza, Riley – u përshkallëzua para familjes së tij. Ed e përshkroi këtë si kashtën e fundit, duke pranuar se nuk mund të gënjejë më veten se ishte i lumtur ose se dëshiron të martohej Liz. Ai i dha fund fejesës së tyre duke u larguar Liz për ta zbuluar përmes një telefonate nga zyrtari i tyre i mundshëm. Gjatë takimit të tyre në një kafene, Ed pranoi se kishte kërkuar një justifikim për t'i dhënë fund gjërave.

PËRMBLEDHJE: '90 Ditë e fejuar' Liz Woods

Pavarësisht trazirave, Liz mbeti e përkushtuar, duke thënë: “Duke qenë në një marrëdhënie të përkushtuar, ju i kaloni kohët e vështira 100 për qind. Kështu që nuk dua të heq dorë, dua të jem me të Ed. Nuk e kam absolutisht asnjë ide se çfarë do të bëja më pas nëse ky është fundi dhe kjo më frikëson”.

PËRMBLEDHJE: '90 Ditë e fejuar' Liz Woods

Në një shkëmbim të ngarkuar emocionalisht, Liz ia përcolli ndjenjën e humbjes Ed, duke u ankuar, “Jo, ti je një person më i mirë këtu dhe unë po e humbas këtë. Unë ndihmova në krijimin e kësaj, të mbërthyer me ju në çdo gjë. E urrej të mendoj për ty me dikë tjetër.” Ed, dukshëm i prekur dhe duke derdhur lot, u mbajt gjatë një interviste të vështirë me producentët – me Liz ulur pranë tij – se përfundimi i marrëdhënies së tyre ishte zgjedhja e nevojshme për lumturinë e tij personale.

“Doja të ndaloja së gënjyeri veten se isha i lumtur.” Ed rrëfeu. “Kjo kishte të bënte më shumë me mua se kushdo tjetër. Thjesht e ndjeva veten duke rënë nga dashuria me të Liz. E dini, sado e vështirë të jetë Lizdoja të merrja qasjen më pak të dhimbshme dhe kjo definitivisht nuk ishte mënyra më pak e dhimbshme.” Lizi lënduar qartë nga mënyra se si u shpalosën gjërat, i bëri jehonë ndjenjës së tij, duke pohuar: “Kjo definitivisht nuk ishte mënyra më pak e dhimbshme”.

Ed Brown

Si Ed dhe Liz lundrojnë në fund të marrëdhënies së tyre duke ndarë ende hapësirën e tyre të jetesës, Ed shprehu dëshirën për të ndihmuar Liz dhe vajzën e saj për të bërë planet e ardhshme dhe për të qëndruar “të përzemërt” gjatë kohës së mbetur në qira.

“Unë dua që ju të jeni të lumtur,” i tha ai asaj. “Ti je shumë më i ri se unë. Ju keni gjithë jetën përpara. Nëse takoni dikë si unë, thjesht vraponi.” Megjithatë, Lizi pushtuar nga emocionet, nuk ishte i hapur ndaj përpjekjeve të tij për humor, duke u përgjigjur me lot: “Nuk dua të takoj askënd tjetër.”

PËRMBLEDHJE: '90 Ditë e fejuar' Liz Woods

Duke folur para kamerave, Liz ndau ndjenjën e saj të thellë të humbjes dhe tradhtisë, “Unë u martova me beqare dhe plotësisht vetëm. Mendoj se është vërtet e keqe t'i japësh tre vjet nga vetja dikujt dhe të përfundojë kështu.” Ajo ka reflektuar për premtimet dhe angazhimet që janë bërë,

“Ai me të vërtetë më bëri të ndihem se pa marrë parasysh se sa të vështira do të dilnin gjërat këtu, ne gjithmonë do ta kalonim atë. Dhe duke ditur gjithçka që hoqa dorë, mendoj se pjesa më e vështirë është thjesht të fillosh nga e para. Nuk kam zgjidhje tjetër veçse të largohem.”