Perfect Match Season 3 Cast: Kush dëshiron të shohë Nick Lachey

Klea

Perfect Match Season 3 Cast: Kush dëshiron të shohë Nick Lachey

Edhe njehere, Ndeshje perfekte u dëshmoi fansave të Netflix se nuk ka njeri më pak serioz për të qenë në një lidhje serioze sesa njerëzit në TV realitet që pretendojnë se sa keq duan të jenë në një lidhje. Pas rezultateve të dyshimta të sezonit 2, Nick Lachey i ka vënë sytë në sezonin 3.

Për sezonin e fundit të serisë së konkursit për takime, ata sollën beqarë nga Love is Blind, Too Hot dhe Too Handle, dhe madje edhe Squid Game: The Challenge. Kush do të jetë i ardhshëm për të hyrë në vilë? Nick ka disa ide.

Lista e dëshirave të sezonit 3 të Nick

Natyrisht, Nick ka bashkëvepruar me dhjetëra e dhjetëra beqarë falë punës së tij bashkë-hostare në Love is Blind. Në një bisedë me People, ai kishte disa sugjerime se kush duhet të godiste për të gjetur ndeshjen e tyre. Sugjerimi i tij i parë ishte AD Smith nga Season 6 Love is Blind.

“Është vërtet intriguese sepse dikush si AD, që ajo dhe Clay [Gravesande]Historia e tij ishte, mendoj, shumë e vështirë për të gjithë”, shpjegoi Nick.

“Ata dukeshin sikur ishin kaq të përsosur për njëri-tjetrin dhe ne pamë që ato gjëra të mos luheshin… o njeri, unë dua më të mirën për të dy, sinqerisht. Por unë mendoj se AD është një kandidat i shkëlqyeshëm për dikë që të jetë në shfaqje,” vazhdoi ai.

Nick tha gjithashtu se Cole Barnett nga Love is Bilnd Sezoni 3 mund të jetë një zgjedhje e mirë. Ai u la në altar, të cilin Nick e përshkroi si një “marrëveshje të keqe”. Pra, ai do të donte ta shihte atë të merrte një tjetër goditje për të gjetur një ndeshje.

“Ai e mori vërtet atë në ribashkim, me të vërtetë u grumbullua”, kujtoi Nick. “Unë thashë: “O njeri, ky tip, nuk jam i sigurt se ai po merr marrëveshjen e duhur këtu”. Pra, ai është një tjetër që nuk do ta kisha problem ta shihja të ketë një shans për diçka si Perfect Match.”

Në fund të fundit, kjo është e gjitha vetëm lista e dëshirave të Nick. ai tha se nuk e di nëse Netflix po bën kastin për Perfect Match. Nëse ata me të vërtetë po kërkojnë beqarë, Nick u dha atyre disa sugjerime të mira se ku të fillonin.