Përditësimi i betejës kundër kancerit Teddi Mellencamp: I shqetësuar për familjen

Klea

Përditësimi i betejës kundër kancerit Teddi Mellencamp: I shqetësuar për familjen

Teddi Mellencamp ka luftuar me guxim kancerin e lëkurës që nga tetori 2022, kur gjeti të parën nga 13 melanomat. Ajo e ka përdorur platformën e saj si një alum i The Real Housewives of Beverly Hills dhe një bashkë-prezantuese në podcastin Two T’s In A Pod për të ndërgjegjësuar ndjekësit e saj. Ajo gjithashtu flet shumë sinqerisht për të gjitha aspektet e betejës së saj me kancerin.

Pavarësisht këndvështrimit të saj pozitiv dhe fokusimit në rikuperim, Teddi nuk është përtej përjetimit të momenteve të dëshpërimit. Ndërsa ajo nuk është një “qarë”, ajo ka momente të mërzitur.

Ajo detajoi njërën prej tyre gjatë bisedës në Two Ts In A Pod.

Teddi zbuloi “këtë moment” ku humbi kontrollin e emocioneve të saj

Teddi foli së bashku me të preferuarin e Tamra Judge të Real Housewives të Orange County.

Tamra e pyeti Teddin nëse ka menduar ndonjëherë negativisht. “A mendoni ndonjëherë për vdekjen në një moment? Apo kjo do të lidhet me organet? Apo kjo është e ardhmja ime?” Tamra pyeti veten nëse Teddi “do të frikësohej në përgjithësi? Ju nuk jeni një klithës i madh.”

“E di, edhe pse më kanë bërë të jem një në emision. Unë nuk jam domosdoshmërisht një bërtitës shumë i madh. Është e vështirë për mua të jem në kontakt me emocionet e mia në këtë mënyrë”, u përgjigj trajneri i llogaridhënies.

“Kam pasur këtë moment të tillë, ‘Nuk do të jem aty për familjen time’. I dërgova mesazh Kyle [Richards] dhe dy nga miqtë tanë të tjerë më të mirë. Dhe unë ju dërgova gjithashtu një mesazh.”

Ajo vazhdoi: “Dhe unë vetëm thashë, ‘Ju djema, unë me të vërtetë kam nevojë që të jeni në pikën me kë Edwin [Arroyave] martohet. Dhe kush do të marrë përsipër … Kush do të rrisë fëmijët e mi?’”

Melanoma e trembëdhjetë e Teddit po rezultonte e mundimshme. Mjekët ndoqën një krem ​​imunoterapie si opsionin e parë. Kur kjo nuk doli aq efektive sa shpresohej, Teddi iu nënshtrua një operacioni invaziv.

Teddi zbuloi më parë në Watch What Happens Live: “Jam në të 13-ën [melanoma]. E 13-ta u kthye dhe kufijtë e mi nuk janë të qarta. Është hera e parë që ndodh. Tani, kam filluar një krem ​​imunoterapie.”

Teddi ndau një postim në Instagram për këtë çështje. Shkurtimisht: Trajtimi i imunoterapisë nuk funksionoi në melanomat e mia, shkroi ajo. “Unë pata një heqje të gjerë të melanomës time më të fundit javën e kaluar për të parë nëse ndodhi dhe mjerisht jo.”

“Por dhimbja dhe shqetësimi ia vlen të gjitha,” vazhdoi Teddi. “Shpërthimi i dashurisë dhe lutjeve në komente dhe DM më ka lënë pa fjalë (që është e vështirë). Do të doja t’i përgjigjesha të gjithëve, por të lutem dije se jam përgjithmonë mirënjohës. Ju lutemi kontrolloni lëkurën tuaj. Të premtoj që nuk dëshiron ta kalosh këtë.”