Për kë po 'shikon' Buda Lo i shefit më të mirë në sezonin 21?

Klea

Për kë po 'shikon' Buda Lo i shefit më të mirë në sezonin 21?

Shumica e njerëzve nuk janë domosdoshmërisht të kualifikuar për të kritikuar garuesit Kryekuzhinieri. Ne thjesht shikojmë dhe mendojmë me vete: “Unë do ta haja atë”. Megjithatë, dy herë kampion Buda Lo është një nga të paktët njerëz në botë me përvojë të mjaftueshme për të peshuar në mënyrë domethënëse kuzhinierët që konkurrojnë në sezonin 21. Ai ka disa opinione të forta.

Megjithëse Buda është i zënë duke e gatuar atë në restorantin e tij në qytetin e Nju Jorkut, ai po shtrydh ca kohë çdo javë për të peshuar në sezonin 21 për People. Sapo pamë kuzhinierin e parë të paketonte thikat dhe të largohej, dhe Buda zbuloi se cili kuzhinier mund të ishte kërcënimi më i madh në konkurs.

Buda e di më së miri

Si një ish- “cheftestant”, Buda i njeh gjërat e brendshme dhe të jashtme të konkurrencës. Duke parë sezonin 21, ai tha se ka qenë shumë e lehtë të dallosh disa nga gabimet që kanë bërë kuzhinierët. Është gjithashtu e lehtë për të që të shohë se kush po shkon lart e përtej me gatimet e tyre.

“Unë jam duke kërkuar për disa kuzhinierë,” tha Buda përpara se të tregonte të preferuarën e tij. “Është një kuzhinier indian, Rasika [Venkatesa] – Padma [Lakshmi] do ta kishte dashur atë.”

Buda vazhdoi, “Unë besoj se ajo po nxjerr në pah kuzhinën Tamile, dhe kjo është vërtet interesante.”

Buda e pranoi se nuk mendonte se Rasika e ekzekutoi saktë sfidën e parë të eliminimit. Megjithatë, ai tha se ai mendon se ajo ka shumë potencial që ne do ta shohim të luajë gjatë gjithë sezonit. A di ai diçka që ne nuk dimë?

Rasika është nga Chennai, Indi, dhe aktualisht punon si kuzhiniere në Nju Jork. Sipas biografisë së ofruar nga Bravo, ajo e filloi karrierën e saj në Shtetet e Bashkuara duke punuar në restorantin ikonik me tre yje Michelin French Laundry. Që atëherë, ajo ka punuar me kuzhinierë nga i gjithë vendi, duke marrë frymëzim nga gjyshja e saj. Qëllimi i saj i kuzhinës është të rikrijojë kuzhinën Tamile. Qëndroni të sintonizuar me sezonin 21 për të parë nëse ajo mund të dalë ashtu siç mendon Buda.

Rasika mund ta shikoni në Top Chef në Bravo, të mërkurën në orën 21:00.