Peacock njofton seritë e takimeve në Poli për çift

Klea

Peacock njofton seritë e takimeve në Poli për çift

Ndërsa kuptimi kulturor dhe pranimi i spektrit seksual evoluon, po ashtu evoluon edhe media jonë. Aty ku konkurset e takimeve të realitetit dikur shfaqnin vetëm çifte heteroseksuale, ato kohët e fundit janë zgjeruar për të qenë shumë më gjithëpërfshirëse. Ka ende vend për përmirësim, por ne po shkojmë në drejtimin e duhur.

Me shfaqjet e realitetit që shpesh i shtynin kufijtë, ishte vetëm çështje kohe para se gjërat të evolonin më tej. Tani, Pallua ka njoftuar një serial të ri takimesh që i kalon kufijtë e monogamisë. NBCU njoftoi shfaqjen e re, Çift në Throuplemë 9 janar.

Ata publikuan trailerin në YouTube për reagime përgjithësisht të favorshme. Me veteranin e Hollivudit të Access, Scott Evans në krye dhe ekspertin e marrëdhënieve Shamyra Howard si navigator, shihni të gjitha detajet e serisë së re ekskluzive TV-MA Peacock më poshtë.

Çfarë, ku, dhe si nga Çifti për Throuple

Përshkrimi i serisë zbulon se shfaqja “ndjek katër çifte kurioze në botën e poliamorisë teksa eksperimentojnë me sjelljen e një partneri të tretë në marrëdhënien e tyre”.

Si një gazetar i nominuar për Emmy, Scott nuk është i panjohur për të pritur. Ai ka punuar në lajme dhe emisione talk show, madje duke zgjeruar talentin e tij në një emision radiofonik. Ndërkohë, ekspertja e marrëdhënieve të spektaklit, Shamyra, ka arritje në brezin e saj duke përfshirë një doktoraturë në punë sociale, çmime në Seksologji dhe certifikim si terapiste seksi.

Detajet mbi Couple to Throuple vazhduan, “Të vendosura në një vendpushim të largët tropikal, çiftet do të takohen, do të shoqërohen dhe do të dalin me një grup beqarësh, shumë prej të cilëve kanë përvojë në poliamori. Me trefishin e argëtimit, ndjenjave dhe dramës, këto marrëdhënie kalohen në testin përfundimtar për të parë nëse ato janë ndeshja e përsosur.

“Në fund të kohës së tyre në parajsë, çiftet do të vendosin nëse zemrat e tyre kanë vend për më shumë se vetëm për “njërin” dhe do të angazhohen si grup, do të shkojnë në shtëpi pasi kanë mbërritur ose do të largohen veçmas”.

Po kur të shikohet? “Sezoni me 10 episode do të shfaqet në grupe javore me tre nga të enjten, 8 shkurt. Përfundimi i sezonit do të transmetohet veçmas.”

Couple to Throuple fillon të enjten, më 8 shkurt, duke transmetuar në Peacock.