Paula Abdul i përgjigjet Nigel Lythgoe, pretendon se ka fatura

Klea

Paula Abdul i përgjigjet Nigel Lythgoe, pretendon se ka fatura

Kujdes, Nigel Lythgoe. Paula Abdul ka fatura dhe ajo nuk ka frikë t’i përdorë ato.

Pasi u akuzuan për sulme seksuale, Nigel dhe ekipi i tij ligjor vendosën së fundmi se përçmimi i Paula-s dhe sulmi ndaj besueshmërisë së saj do të ishte strategjia e tyre më e mirë e mbrojtjes. Ata thjesht u bënë tituj për akuzat tronditëse për “sjelljen e çrregullt” të Paula-s. Në thelb, ata e quajtën atë një gënjeshtare të njohur me një reputacion për ta pikturuar veten si viktimë

Tani, Paula thotë se ajo ka fatura, prova dhe pamje nga ekrani. Ata nuk e bëjnë Nigel të duket më mirë. TMZ raportoi të gjitha detajet.

Paula shtyn prapa

Në përgjigjen ligjore të Nigel, ai ndau shembuj të korrespondencës mes tij dhe Paula-s gjatë viteve, duke pretenduar se vërtetonte se ata kishin një marrëdhënie pozitive në kohën e sulmeve të supozuara. Ai ndante tekste, email, letra dhe çdo komunikim tjetër që mund t’i merrte gishtat, duke u përpjekur të provonte se kishin një miqësi të mirë.

Nuk duhet një ekspert ligjor për të lexuar mes rreshtave se çfarë po përpiqeshin të bënin Nigel dhe ekipi i tij ligjor duke sulmuar personazhin e Paula-s dhe duke prodhuar këto fatura. Kështu, kur avokati i saj iu përgjigj akuzave të Nigel, ata nuk i prishën fjalët. Ata thërrisnin turpërimin flagrant të viktimës.

Avokati i Paula-s theksoi faktin se kishte një çekuilibër pushteti në marrëdhënien e tyre, gjë që shton një kontekst të rëndësishëm në të gjithë komunikimin e tyre. Ekipi i Paula-s akuzoi gjithashtu Nigel-in se kishte zgjedhur disa komunikime gjatë viteve që e bënë atë të dukej mirë. Si përgjigje, ata ndanë tekste që tregojnë një anë shumë të ndryshme të Nigel.

Tekstet e papërshtatshme të Nigel

Për shembull, në një mesazh nga marsi 2014, Nigel i shkroi Paulës dhe i tha: “Kur të kthehesh në LA, a do të bësh dashuri me mua! Ngadalë dhe me dashuri!”

Me sa duket, kur Paula nuk u përgjigj, ai vazhdoi me një tekst të dytë dhe shtoi: “Unë do ta marr atë si PO!”

Në një tekst tjetër, Nigel dhe Paula folën për pjesëmarrjen në audicionet So You Think You Can Dance në Las Vegas. Nigel shkroi, “Do të vij nëse më premton një puthje të madhe të lagur! Me gjuhë! A po kërkon shumë një ngacmim i vogël i gomarit?”

Faturat e Palit vazhduan, por ju e kuptoni thelbin. Këto nuk janë llojet e teksteve që do të dëshironit t’i merrnit nga shefi juaj, dhe avokati i Paula-s theksoi faktin se Nigel ishte shumë i vetëdijshëm se si ai “i mbante letrat e karrierës së saj në dorë”.

Nigel nuk i është përgjigjur pretendimeve të fundit të Paula. Ai është shprehur i pafajshëm gjatë gjithë këtij rasti. Sido që të jetë, kjo betejë është larg përfundimit dhe ndoshta do të bëhet gjithnjë e më e keqe.

Ndërkohë, emisioni që Nigel bashkë-krijoi, So You Think You Can Dance, po transmeton sezonin e tij të 18-të në Fox. Episodet e reja transmetohen të hënën në orën 21:00.