Paul Nassif ka shpresa të mëdha për Kyle Richards dhe Mauricio Umansky

Klea

Paul Nassif ka shpresa të mëdha për Kyle Richards dhe Mauricio Umansky

U bë shumë kohë që nuk e pamë Paul Nassif në Real Housewives of Beverly Hills. Jeta e tij ka ndryshuar plotësisht. Martesa e tij 10-vjeçare me Adrienne Maloof përfundoi në vitin 2012. Sipas Paul, RHOBH kontribuoi në përfundimin e martesës së tij me Adrienne.

Tashmë një tjetër çift në emision po përballet me vështirësi në martesë. Kyle Richards dhe Mauricio Umansky, të cilët dukej se ishin qëllimet e çifteve, u përballën me raportet se po ndaheshin. Kyle së fundmi sqaroi se, pas 27 vitesh martesë, ata nuk po divorcoheshin. “Ne themi se divorci nuk po diskutohet,” vuri në dukje aktorja.

Tani Pali po peshon mbi vështirësitë martesore të miqve të tij. US Weekly ka detajet.

Duke shpresuar për një pajtim

“Meqenëse i njihja për një kohë të gjatë, veçanërisht në ditët e [the] fillimi i Amvisave, ata – përveç Lizës [Vanderpump] dhe Ken [Todd] — keni një martesë shumë të fortë së bashku,” tha Paul. “Ndjej se sido që të jetë dreqin [the rough patch] është, jam i sigurt se do të funksionojë sepse lidhja e tyre, vajzat dhe familja e tyre, ato janë të forta.”

Ai vazhdoi, “Ata do ta zgjidhin pa marrë parasysh se çfarë. Nuk e shoh që kjo gjë të përfundojë fare.”

Ylli i Botched ndau se ai bëri check-in në Kyle. Pali tha: “Unë u kontaktova me Kyle. Thjesht thashë: ‘Hej, unë jam këtu nëse keni nevojë për mua për ndonjë gjë.’ Natyrisht, sepse i dua ata të dy. Ai vazhdoi, “Dhe ajo në fakt ishte shumë mirënjohëse dhe mirënjohëse dhe [she] më thirri [as] zakonisht për të thënë ‘Faleminderit, Buttercup’. Kështu më thërriste ajo në Shtëpiake”.

Por Paul nuk ka pasur një shans për të biseduar me Mauricio. Ai tha se të dy kanë qenë “të zënë” duke u marrë me jetën e tyre.

Real Housewives of Beverly Hills pritet të kthehet në Bravo në nëntor 2023