Paul Nassif fajëson amvise të vërteta të Beverly Hills për 'Demise' e Martesës

Klea

Paul Nassif fajëson amvise të vërteta të Beverly Hills për ‘Demise’ e Martesës

Amvise të vërteta të Beverly Hills ka parë një sërë marrëdhëniesh të shkërmoqen. Siç qëndron, Kyle Richards dhe Mauricio Umansky aktualisht po përpiqen të zgjidhin dallimet e tyre, në një përpjekje për të parë që martesa e tyre të mbijetojë. Një çift që nuk ishin në gjendje të riktheheshin në të njëjtën faqe, është Paul Nassif dhe Adrienne Maloof.

Pasi u martuan në vitin 2002, çifti Beverly Hills dha dorëheqjen një dekadë më vonë. Divorci i tyre u finalizua në nëntor 2012, pasi kishin arritur një marrëveshje zgjidhjeje. Pavarësisht se ndarja e tyre ishte e keqe, në të cilën Adrienne akuzoi Paulin se e kishte abuzuar fizikisht, ish-ët tani duket se janë në një faqe të mirë. Paul u kundërpërgjigj dhe tha se Adrienne ishte vetë “e paparashikueshme” dhe “fizikisht e dhunshme”.

“Ne duam më të mirën për njëri-tjetrin dhe jemi të sigurt se mund ta ndihmojmë njëri-tjetrin të ketë një ndikim të vazhdueshëm pozitiv me fëmijët tanë,” lexohej në një deklaratë të përbashkët kur shkoi divorci. Por pse u ndanë? Pali mendon se përgjigja qëndron tek vetë RHOBH.

Televizioni i realitetit çoi në “prishjen” e martesës

“Unë nuk mendoj se do ta bëja përsëri diçka të tillë,” i tha Paul E! Francesca Amiker nga News. “Mendoj se duke qenë në një reality show, kjo e përshpejtoi vdekjen dhe divorcin tonë. Mendoj se do të ndodhte gjithsesi, përfundimisht.”

Pra, ndërsa shfaqja nuk është PREJTËSIA për të fajësuar, kjo do të thoshte se ndarja erdhi më shpejt se sa vonë. Këto komente janë saktësisht në përputhje me atë që Adrienne tha disa vite më parë.

Ajo i tha E! Lajmet në 2020 se “shfaqja në fakt më bëri një nder duke marrë [me] nga një marrëdhënie që nuk ishte e duhura për ne të dy. Kur shikoj prapa, mendoj se do të kishte ndodhur, thjesht ndodhi më shpejt se më vonë.”

Thjesht nuk ishte menduar të ishte. Le të shpresojmë që të dy të jenë shumë më të lumtur në ditët e sotme.