Dorit Kemsley

Klea

Paul dhe Dorit Kemsley Slam ndanë thashethemet, pretendojnë se po kalojnë vite sfiduese me përkushtim të pathyeshëm

Paul dhe Dorit Kemsley Slam ndanë thashethemet, pretendojnë se po kalojnë vite sfiduese me përkushtim të pathyeshëm

Dorit Kemsley dhe burri i saj, Paul “PK” Kemsley po qëndrojnë të fortë mes thashethemeve të valëzuara për ndarje, duke e bërë të qartë se anija e tyre martesore po lundron ende pa probleme.

Në një deklaratë për PEOPLE, dyshja e fortë nga Amvisat e vërteta të Beverly Hills përgënjeshtroi pëshpëritjet, duke konfirmuar se martesa e tyre prej tetë vitesh është elastike dhe e qëndrueshme pavarësisht se u përballën me pjesën e saj të baticave të trazuara.

Dorit Kemsley

“Ne mbetemi të përkushtuar për të punuar mbi këto çështje si një çift i bashkuar për familjen tonë,” the Kemsleys shprehur me zell. Uniteti i tyre nuk është thjesht një fasadë, ata kanë ndërthurur jetën e tyre, duke lundruar nëpër sfida dhe duke qëndruar të përkushtuar ndaj fortësisë së themelit të tyre familjar.

Dorit Kemsley

Ata theksuan, “Ne nuk jemi ndarë dhe as po planifikojmë ta bëjmë këtë. Përkundrazi, ne jemi të përqendruar te shërimi, të bëjmë ndryshime dhe të bëjmë gjërat që shumë çifte duhet të bëjnë në një moment të martesës së tyre.”

Dorit Kemsley

Ata vazhduan duke kërkuar mbështetje nga shikuesit. “Do të ishim mirënjohës për mirëkuptimin e të gjithëve”, thuhet në deklaratën e tyre. “Ne po bëjmë ç’është e mundur për t’u fokusuar në interesat më të mira të familjes sonë, në vend që të kalojmë kohën tonë duke u përballur me thashethemet dhe thashethemet që nuk janë të vërteta.”

Dorit Kemsley

Duke kërkuar mirëkuptim dhe mbështetje nga shikuesit e tyre, Kemsleys dëshirojnë të drejtojnë fokusin e tyre drejt ushqyerjes së interesave më të mira të familjes së tyre. Duke i hedhur poshtë thashethemet si thashetheme të rreme, ata synojnë të guximin marrëdhënien e tyre mes stuhive spekulative, duke nënshkruar mesazhin e tyre të zhytur në ngrohtësi dhe dashuri.

Dorit Kemsley

Këto pohime të forcës martesore duket se i përgjigjen pëshpëritjeve të spekulimeve që nxitën thashethemet. Pyetjet madje u përhapën nëpër grupe të Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohenduke kapur miq dhe bashkë-yje në befasi, u ndeshën me shprehje habie dhe hedhjen poshtë të hamendjeve të tilla ndarjeje.

Dorit Kemsley

Në një zbulim të fundit mbi RHOBH premiera e sezonit, Dorit mbrojti bastionin e martesës së saj kundër shigjetave spekulative, veçanërisht nga costar Erika Girardi, i cili kishte parashikuar një “splitsville” të mundshëm. Pohimi, megjithëse i zhytur në falje dhe i pranuar se ishte produkt i një përgjigjeje të çuditshme “të hijes” nga Erikau prit me një mbrojtje mbrojtëse të forcës së martesës nga Dorit.

Dorit Kemsley

Të ngulitura brenda episodeve ishin edhe thashethemet, disi në mënyrë misterioze, duke lënë të kuptohet për hijet që shoqëronin PK gjatë incidenteve specifike, duke hedhur dyshime delikate mbi shenjtërinë e marrëdhënies së tyre. Thashethemet, megjithatë, u pritën me një reagim të fuqishëm, veçanërisht nga Doriti cili tundi shpatën e së vërtetës kundër dragonjve të rrëfimeve mashtruese dhe motivimeve të dëmshme.

Dorit Kemsley

Historia e dashurisë së çiftit, e cila lulëzoi katër vjet para se të lidheshin me martesë në vitin 2015, është zbukuruar me bekimet e dy fëmijëve të bukur, duke u bërë një kopsht ku lulëzojnë dashuria dhe vlerat familjare. Kjo rrymë e fortë dashurie dhe përkushtimi ka qenë shpesh objekt i homazheve në mediat sociale, duke pikturuar kanavacën e rrugëtimit të tyre me goditje dashurie, nostalgjie dhe shoqërie të qëndrueshme.

Dorit Kemsley

Në një postim të fundit në Instagram, çifti u kujtua për udhëtimin e tyre të bukur të dashurisë, duke ndarë pamje të mrekullueshme të martesës së tyre, duke kapur momente dashurie, të qeshura dhe bashkimin e shpirtrave, duke e mishëruar udhëtimin e tyre si një sixhade historish dashurie, çdo fije e thurur me dashuri dhe admirim. Kështu, në teatrin e jetës së tyre, dashuria vazhdon të jetë skenari mbizotërues, duke e udhëhequr historinë e tyre përmes akteve të angazhimit, mirëkuptimit dhe unitetit të palëkundur.

Dorit Kemsley

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën, në orën 20:00 ET, në Bravo.