Paul Connell jep përditësime mbi planet e martesës me Dolores Catania

Klea

Paul Connell jep përditësime mbi planet e martesës me Dolores Catania

Është e vështirë të besohet Dolores Katania dhe Frank Catania janë divorcuar që nga viti 1998. Shumica e divorceve të amvisave janë të freskëta, që ndodhin përgjatë shfaqjeve të tyre përkatëse. Por ky yll i Real Housewives of New Jersey ka jetuar jetën beqare për më shumë se dy dekada.

Një tjetër gjë që e bën kaq të vështirë për t’u besuar ‘thuajsimin’ e tyre është se sa afër kanë mbetur Dolores dhe Frank. Edhe kur Dolores gjeti një shaka të re, Paul ConnellFrank ende nuk kishte vullnet të keq për ish-partneren e tij.

Ndërsa Dolores dhe Paul duket se shkojnë mirë me notin, Paul ishte i rrënjosur në disa polemika kur doli për herë të parë në skenë. Fansat shumë shpejt zbuluan se ai ishte i martuar me një grua tjetër. Kuptohet, ai ishte në proces divorci. Paul foli kohët e fundit me Page Six për të ardhmen e tij me Dolores.

A do ta transmetojnë Paul dhe Dolores dasmën e tyre?

Ndërsa Palit do t’i duhet ende, sipas fjalëve të tij, “të presë që divorci” me ish të tij të finalizohet, ai konfirmoi se ekziston një plan sapo të ndodhë. “Mendoj se kemi një plan që është në fuqi dhe besojmë se do të jetë brenda planit tonë kohor. Ajo është e lumtur për këtë, po ashtu edhe unë, kështu që mendoj se do të jenë të gjithë të tjerët.”

Sa i përket nëse ai dhe Dolores do të transmetonin dasmën e tyre, Paulie tha: “Kjo varet nga ajo. Unë jam i ri në të gjithë këtë gjë, kështu që çdo gjë që ajo dëshiron shkon.” Por pavarësisht se kur dhe si u martuan, Paul tha se priste një shaka praktike nga Frank. “Ai ndoshta do të jetë djali që do të ngrihet në këmbë [at the wedding] dhe thotë: ‘A ka ndonjë problem?’ ‘Po, po’”

Ai konfirmoi se gjërat ishin të mira mes tij dhe Frank. “Më pëlqen Frank. Frank më pëlqen. Mendoj se jemi mirë. Mendoj se është një përzierje e mirë tani për momentin, kështu që shpresojmë që të mbetet kështu.” Dhe sa i përket ceremonisë, Paul konfirmoi: “Po, ai me siguri do të jetë në dasmë, me siguri.”

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey pritet të transmetohet në Bravo në fillim të vitit 2024.