Patricia Altschul e Southern Charm mendon se aktorët duhet të ndalojnë së qeni 'incestues'

Klea

Patricia Altschul e Southern Charm mendon se aktorët duhet të ndalojnë së qeni ‘incestues’

Që nga fillimi i Bravo’s Sharmi jugor, Patricia Altschul ka qenë në qendër të universit Charleston, një gur prove për të gjithë anëtarët e rinj të kastit. Ata e vizitojnë atë në pasurinë e saj madhështore dhe pinë kokteje me porosi të përgatitura nga kujdestari i saj privat. Ajo u jep atyre këshilla dhe këshilla për jetën e tyre shoqërore dhe jetën në përgjithësi.

Megjithëse këshillat që ajo jep mund të mos jenë gjithmonë ato që duan të dëgjojnë, ata ende kanë respekt dhe dashuri për Damën e Madhe. Në moshën 82-vjeçare ajo duket përrallore dhe ende është plot jetë. Asaj i pëlqen të planifikojë festa dhe evente të mëdha për të rinjtë, duke përfshirë djalin e saj Whitney Sudler-Smith, i cili në moshën 55-vjeçare, ende jeton në shtëpi me nënën e tij dhe menazhin e saj të kafshëve shtëpiake të dashura.

Këtë sezon ka shumë dramë në mesin e kastit, veçanërisht me lidhjen e supozuar të Austen Kroll/Taylor Ann Green. Si gjithmonë, Patricia ka mendime për këtë temë dhe nuk ka turp t’i ndajë ato.

Intervistë me një ikonë

Stephanie Diani/Bravo

Në një sesion pyetjesh dhe përgjigjesh, zonjusha Patricia ndan një përditësim mbi gjithçka që ndodh në jetën e saj dhe ndjenjat e saj për të gjithë bashkimin e kastit në sezonin 9.

E veshur me një tunikë të mrekullueshme të stilit aziatik me një pallua të qëndisur dhe me rruaza në pjesën e përparme, Patricia tha: “Më është kërkuar nga Familja Mbretërore t’i ndihmoj ata të krijojnë një komitet mbrojtës për Trustin e Komonuelthit të Mbretëreshës Elizabeth II të ndjerë. Kështu që unë jam shumë i zënë me këtë tani.” Uau. Kjo është mbresëlënëse.

E pyetur për momentin e saj kryesor të vitit 2023, Patricia ndan: “Jeta ime nuk është maja dhe lugina. Është gjithmonë një pikë kryesore. Nëse ka të ulëta, unë i injoroj ato. Për sa më përket mua, unë jam ende këtu i gjallë dhe duke shkelmuar… kjo është mjaft e theksuar.” Gjithashtu të kesh një vlerë neto të raportuar prej 100 milionë dollarësh nuk dëmton as.

Kur ajo u pyet nëse do të ofronte ndonjë këshillë për veten e saj të sezonit 1, Patricia pohon, “Unë bëj gjithçka në mënyrë perfekte”. Atëherë nuk nevojiten fjalë këshillash.

Së fundi, ne zbresim në thikë. Kur zonjusha Patricia pyetet se çfarë e befason më shumë në sezonin 9, ajo shpejt përgjigjet: “Bashkëpërzierja e anëtarëve të kastit. Është një botë e madhe atje. Nuk e di pse nuk mund të degëzohen. Zgjeroni horizontet tuaja. Është shumë incestues.”

Pasi nuk e pamë aq shumë prej saj gjatë pandemisë Covid, është mirë që zonjushën Patricia të kthehet duke shërbyer kokteje dhe duke ofruar mençuri të urtë për Charlestonians të rinj. Ajo është një thesar.

Southern Charm transmetohet të enjten në 9/8c në Bravo.