Parvati Shallow në lojën 'I bezdisshme' të Peter-it Luaj me tradhtarët dhe nëse ajo do të rrinte me dikë nga kastë

Klea

Parvati Shallow në lojën ‘I bezdisshme’ të Peter-it Luaj me tradhtarët dhe nëse ajo do të rrinte me dikë nga kastë

Edhe pse Parvati Shallow’s kohë në Tradhtarët nuk është më, legjenda e CBS ka ende disa ndjenja për aktorët e saj, veçanërisht për vetë The Bachleor’s Peter Weber.

Gjatë gjithë shfaqjes, Pjetri, një Besnik, ka marrë një lloj kompleksi shpëtimtar, nëse dëshironi. Ai dëshiron të udhëheqë grupin e tij të të ashtuquajturve “më besnikët e besimtarëve” deri në fund duke luajtur një lojë të ndershme dhe besnike – pavarësisht se premisa e shfaqjes është për vrasje, keqdashje dhe tradhti.

Gjatë një episodi të mëparshëm, dy Tradhtarët e mbetur, Parvati dhe Housewives Real të Phaedra Parks të Atlantës, i dërguan Pjetrit një letër rekrutimi, duke shpresuar se ai do të pranonte dhe të mbushte hapësirën shtesë si Tradhtar. Megjithatë, ai nuk pranoi, duke përmendur dëshirën e tij për të luajtur me integritet. Pra, çfarë mendoi Parv për lojën e tij? Shikoni më poshtë.

Par-va-ti tingëllon nga loja e Pjetrit dhe marrëdhënia e saj me aktorët e saj

“Pjetri është një qen me kockë,” tha Parvati për Out. “Është shumë e vështirë për të që të bjerë diçka një herë [he’s] e mori në kthetrat e tij,” tha ajo, duke iu referuar kryqëzatës së Pjetrit për të dëbuar Parvatin. “Pjetri mori këtë mentalitet të të qenit udhëheqësi i Besimtarëve, shpëtimtari i Besimtarëve. Unë mendoj se ky është dëmi i tij në këtë lojë: të paaftë për ta lënë atë të shkojë”.

“Unë mendoj se ai do të kishte pasur më shumë kënaqësi nëse do të thoshte po dhe do të bashkohej me Tradhtarët,” vazhdoi ajo. “Ne mund të kishim bërë disa lëvizje. Por ai thjesht nuk ishte në gjendje, të paktën në këtë lojë. … ai thjesht nuk ishte në gjendje të hiqte dorë nga ajo lloj epërsie morale dhe etike që ai pretendonte se po e udhëhiqte.” Hije.

Ish-fituesi i Survivor vazhdoi, duke e quajtur strategjinë e Peter “të bezdisshme” pasi një lojë si Traitors është menduar të ketë “këto lloj zuzarësh dhe heronjsh”.

“Kjo është një lëvizje e rrezikshme për të bërë: të luash televizion me realitet për të provuar se je një person i mirë. Do të të kthehet në rezultatin e kundërt.”

Në lidhje me marrëdhëniet e saj me pjesën tjetër të kastit, ku qëndron Parvati me ta sot?

“Unë jam miqësore me të gjithë ata, por nuk e di nëse do të shoqërohesha me shumë prej tyre si miq,” tha ajo. “Ishte e vështirë për mua të krijoj lidhje dhe lidhje të vërteta me njerëzit duke e ditur se po i gënjeja të gjithë. Unë mendoj se tani, pas faktit, ne të gjithë jemi ndenjur së bashku në Nju Jork për xhunket, dhe unë jam miqësor me të gjithë. Unë do të rri me ta, por nuk u lidha domosdoshmërisht me askënd.”

Episodet e reja të The Traitors janë të disponueshme për t’u transmetuar në Peacock të enjten në orën 9/8c.