Monica Garcia

Klea

Parukierja e lidhur me skandalin e ‘Reality Von Tease’ kapet duke shitur tregime në Monica Garcia!

Parukierja e lidhur me skandalin e ‘Reality Von Tease’ kapet duke shitur tregime në Monica Garcia!

Në një zhvillim të fundit që përfshin e Monica Garcias Drama e llogarisë IG finsta, Tenesha Luckettnjë stilist flokësh i lidhur me Realiteti Von Tease llogaria është akuzuar për përpjekje për të shitur histori në media.

Tanesha LuckettTenesha Luckett

Kjo akuzë doli në dritë kur RealityTea.com raportoi një takim me Teneshai cili fillimisht kishte refuzuar një intervistë me median por më vonë ofroi të shiste informacione në lidhje me skandalin e llogarisë finsta.

“Nëse ju djema dëshironi të blini historinë, unë jam i lumtur t’ju shes atë,” ishte mesazhi i fundit nga Tenesha për Reality Tea, sipas raportit të tyre.

Monica Garcia

Polemikat rreth kësaj llogarie u intensifikuan gjatë finales së Amvisat e vërteta të Solt Lake Citykur Monica Garcia u zbulua si personi pas një personi famëkeq troll në internet. Heather Gay hedhin dritë mbi historinë e Realiteti Von Tease llogari, e cila u tha se ishte krijuar më shumë se tre vjet më parë dhe synonte shumë RHOSLC anëtarët e kastit. “Ajo u zgjerua shpejt për të na trolluar të gjithëve. Unë, Whitney, Meredith, Lisa. Këto ishin atentate të personazheve,” Heather pretenduar. Ajo gjithashtu tregoi se si e kishte marrë vesh e Monikës përfshirja, falë stilistit të saj të flokëve (Tenesha Luckett) i cili ishte një mik i ngushtë i Monica Garcia.

Monica Garcia

Tenesha dhe e Monikës ish miqësia e ngushtë i shton një shtresë tjetër kësaj sage. Pamjet e ekranit të mesazheve të tyre dhe të tjerave të lidhura me Realiteti Von Tease llogaria janë shfaqur, duke treguar përfshirje të thellë me kalimin e kohës.

Monica Garcia

Në përgjigje të këtyre zhvillimeve, Tenesha shkoi në Instagram Stories, duke shpjeguar se ajo ruajti audio për të mbrojtur veten nga gënjeshtrat dhe manipulimet. “Unë do të ruaj gjërat që tregojnë se keni dhe po vazhdoni të gënjeni në hapësira publike për mua duke u përpjekur të më shpifni dhe shpifni. Ndaloni së munduari të manipuloni dhe jini të vërtetë me veten tuaj”, tha ajo.

Tanesha Luckett

Tenesha la të kuptohej gjithashtu e Monikës veprimet e kaluara, duke iu referuar atyre si “gjërat më të liga”. Gatishmëria e saj për të shkëmbyer informacionin me para ngre pyetje në lidhje me pretendimet e saj se nuk dëshiron të dëmtojë Monikën, pavarësisht pohimit të saj të pafajësisë në këtë situatë.

Derisa e Monikës veprimet e supozuara ndaj RHOSLC kasti dhe roli i saj në ekspozimin Jen Shah kanë qenë të diskutueshme, Tenesha përfshirja nuk mund të anashkalohet. Ky kompleksitet shtohet më tej nga marrëdhëniet e saj miqësore të vazhdueshme me Heather Gaypavarësisht skandalit të shpalosur.

Monica Garcia

Monikandërkohë, ka lënë të kuptohet se do të zbulojë më shumë gjatë ribashkimit të ardhshëm, duke thënë, “Karma është e vërtetë dhe unë jam duke jetuar timen”, duke treguar se më shumë detaje mund të dalin së shpejti në dritë në këtë rrjet të ngatërruar drame brenda Amvise të vërteta të Solt Lake City rrethi.

Monica Garcia

Pjesa e parë e Amvisat e vërteta të Solt Lake City ribashkimi transmetohet më 9 janar, në orën 20:00 ET, në Bravo.