Paris Hilton ngacmon serialin e ri të Peacock me Nicole Richie

Klea

Paris Hilton ngacmon serialin e ri të Peacock me Nicole Richie

Sanasa! Paris Hilton dhe Nicole Richie më në fund po ribashkohen, dhe ndihet si 2005 përsëri. Ikonat e dikurshme më të mira dhe të kulturës pop sapo konfirmuan se kanë një serial të ri që vjen në Peacock. Ngacmimi që ata shpërndanë e ktheu atë në fillimet e tyre të Simple Life, dhe na ka bërë të gjithëve të ndjehemi tepër nostalgjikë.

Sill dhe Bill po ribashkohen në Peacock

Paris konfirmoi lajmin për shfaqjen e ardhshme me një video që tregon një ekran të palëvizshëm televiziv. E vetmja gjë që mund të dëgjoni janë tingujt ulëritës të Nicole dhe Paris në The Simple Life. Nën mbishkrimin, Paris shkroi: “Epokë e re. Të njëjtat Besties. Së shpejti në Peacock.”

Detajet e shfaqjes mbahen të fshehta. Për momentin, nuk është e qartë nëse kjo do të jetë një rinisje e konceptit të The Simple Life apo nëse kjo është një ide e re. Sido që të jetë, të gjithë janë të emocionuar sepse kjo është hera e parë që këta të dy bashkohen për një reality show që nga përfundimi i Simple Life në 2007. Ky është një ribashkim 17 vjet në përgatitje.

Lajmi për shfaqjen e re të Parisit dhe Nicole vjen në mes të parave të NBCUniversal. Është një ngjarje vjetore ku rrjeti përpiqet të tërheqë vëmendjen për vitin e ardhshëm të programimit. Në mënyrë tipike, kjo do të thotë një ton njoftimesh të reja për shfaqje, sepse rrjeti dëshiron të ngjall interes nga reklamuesit, blerësit e mediave dhe më shumë.

Lajme të tjera televizive të realitetit që vinin nga fillimet e NBC përfshinin konfirmimin e Sezonit 3 të Traitors, dy seriale të reja që vijnë në Bravo, plus një ton të preferuarave të realitetit televiziv që do të ndiqen për sezonet e reja. Kjo do të thotë që Paris dhe Nicole do të jenë në shoqëri të mirë kur shfaqja e tyre e re të arrijë në Peacock.