Paris Hilton ndan foton e parë të vajzës së Londrës

Klea

Paris Hilton ndan foton e parë të vajzës së Londrës

Paris Hilton përmbushi ëndrrën e saj për të pasur një vajzë të quajtur Londër Marilyn Hilton-Reum në nëntor 2023. Ajo postoi një foto në Instagram me rroba rozë për fëmijë, syze dielli me zemër dhe një kafshë pellushi. Megjithatë, fansat duhej të prisnin për të parë Londrën vetë. Tani, pritja ka marrë fund.

Londra është fëmija i dytë i Parisit me bashkëshortin e saj, Carter Reum. Të dy mirëpritën djalin e tyre, Phoenix Hilton-Reum, në botë në janar të vitit 2023. Ashtu si Phoenix, Londra lindi nëpërmjet një gruaje zëvendësuese.

Paris ka qenë gjithmonë veçanërisht e fshehtë për fëmijët e saj. Ajo as nuk i tregoi familjes së saj për Phoenix deri pas lindjes së tij. Me kaq shumë sy në Paris, mbajtja e një profili të ulët rreth fëmijëve të saj ka vetëm kuptim. Por tani, të gjithë mund të shijojnë bukurinë e foshnjave të saj.

Paris tregon të gjithë familjen e saj në botë

Më 19 prill, Paris ndau një foto në Instagram me vajzën e saj. Ajo ka shfaqur edhe foto të të gjithë familjes së bashku. “Prezantimi i Londrës Marilyn Hilton-Reum,” shkroi ajo në mbishkrim. “Kam ëndërruar të kem një vajzë me emrin London për aq kohë sa mbaj mend. Unë jam shumë mirënjohës që ajo është këtu. E çmoj vërtet çdo moment që kaloj me të.”

“Së bashku me Phoenix-in, foshnjat e mia engjëll më kanë treguar një dashuri që as nuk e dija se mund të shkonte kaq thellë para se të bëhesha nëna e tyre.”

Në një kthesë të çuditshme, Paris njoftoi dhe promovoi edhe këngën e saj të re me Sia-n. Megjithatë, ajo e lidhi atë me mëmësinë, duke thënë: “Kënga shërben si një kujtesë se lidhja e veçantë që ndjej me fëmijët e mi, burrin dhe familjen time është më e vlefshme se çdo gjë tjetër në botë.”

Ajo u tha ndjekësve se kënga ishte “një himn” që do t'i “fuqizonte” në marrëdhëniet e tyre. Megjithë reklamën, komentuesit i treguan Parisit një valë mbështetjeje. Fansat u shprehën se sa e bukur mendonin se ishte Londra. Shumë vepruan gjithashtu se sa e ngjashme dukej ajo me Phoenix.