Paris Hilton 'Eksituar' për Rinisjen e Simple Life 'Iconic'

Klea

Paris Hilton 'Eksituar' për Rinisjen e Simple Life 'Iconic'

Më në fund po marrim disa informacione të reja rreth Paris Hilton dhe shfaqja e re e Nicole Richie për Peacock. Ata po e nxisin këtë projekt të ri, por a mund të krahasohet me origjinalin Jeta e thjeshtë? Në fillim të këtij viti, dyshja dinamike ngacmoi se ata kishin një projekt të ri që po vinte, duke lënë të kuptohet për një rifillim të hitit të tyre legjendar të viteve 2000.

Teaser-i na dha nostalgji të viteve 2000, por detajet për shfaqjen e re kanë qenë të pakta. A do të dërgoheshin të dy në botë për të terrorizuar sërish punëtorët e pafajshëm të jakë blu? Kjo është ende e paqartë, por Parisi premtoi se çfarëdo që do të vijë, do të jetë “ikonë”.

Një brez i ri i The Simple Life

Paris foli për Us Weekly për reality show-n e ri dhe çuditërisht nuk e përdori fjalën “hot” për ta përshkruar atë. Sipas Parisit, ne jemi përpara një aventurë të re “ikonike” nga dy më të mirët.

“Jemi shumë të emocionuar. Nuk mund të them ende shumë, por do të bëhet ikonë”, tha Paris. “Ky do të jetë një shfaqje ribashkimi për miqësinë tonë. Ne jemi OG dhe jam shumë krenare për atë shfaqje dhe se si ai thjesht frymëzoi kaq shumë njerëz të tjerë.”

Që kur Paris dhe Nicole na “frymuan” për herë të fundit në 2007, të dy kanë bërë shumë duke u rritur. Kur i takuam për herë të parë, ato ishin vajza partiake të pasura dhe të pafat. Ata janë ende të pasur, por tani janë nëna. Ato janë gra. Megjithatë, Paris ndihet i sigurt se ata janë po aq argëtues sot sa ishin atëherë. Ajo tha se dinamika e tyre së bashku është më e fortë se kurrë.

“Ka raste kur ju thjesht shikoni njëri-tjetrin dhe thjesht e dini se çfarë po thoni,” tha Paris. “Ne kemi gjuhë sekrete së bashku. Çdo gjë që mund të them, ajo do ta kuptojë se për çfarë po flas.”

Ajo vazhdoi,” Unë nuk kam asnjë person tjetër me të cilin kam qenë mik dhe e kam njohur gjithë jetën time kështu, si një motër. Edhe pse jemi nëna dhe jemi rritur tani, ne kemi gjithmonë të njëjtën atmosferë së bashku.”

Nuk ka asnjë konfirmim se kur do të shfaqet shfaqja e re e Paris dhe Nicole, por pritet diku më vonë këtë vit në Peacock. Ndërkohë, seria origjinale Simple Life është e disponueshme për t'u blerë në Prime Video.