Parashikimi i ribashkimit të RHOC: Jennifer Pedranti mbron veten kundër gjykatësit Tamra

Klea

Parashikimi i ribashkimit të RHOC: Jennifer Pedranti mbron veten kundër gjykatësit Tamra

Një tjetër sezon i Amvise të vërteta të Orange County po i afrohet fundit dhe më në fund ndjehet sikur RHOC është kthyer në ditët e mira të vjetra. Gjyqtari Tamra dhe Vicki Gunvalson ndoshta do të dëshirojnë të marrin meritën e plotë për të, por ata meritojnë pak mbështetje. Megjithatë, mbajtësit më të rinj të portokallit pëlqejnë Jennifer Pedranti kanë mbajtur veten në sezonin 17.

Jemi një javë larg ribashkimit të RHOC dhe ka shumë për të shpaketuar. Heather Dubrow me siguri do t’i rregullojë faturat e saj pas një sezoni të vështirë. Tammy Sue do të ketë gjithashtu disa shpjegime për të bërë, veçanërisht kur bëhet fjalë për mënyrën se si ajo sulmoi marrëdhënien e “shoqes” së saj Jennifer. Bravo e di se çfarë duam ne dhe është i gjithë çaji RHOC, kështu që ata publikuan një trailer ribashkimi për të na emocionuar.

Kryebashkimi i RHOC

Në një klip nga ribashkimi i RHOC, fansat panë një paraqitje të shkurtër të Tamra kundër Jennifer-it duke u përleshur përpara një ekrani të gjelbër që parashikonte një plazh të qetë. Çfarë metafore. Tammy Sue filloi duke ndjekur përsëri Ryan Boyajian dhe sjelljen e tij të dobët. “Unë nuk e dërgova zgjedhjen e karit të f-mbretit,” bërtiti Tamra. “Ndaloni ta mbroni këtë pjesë të s-t.”

Andy Cohen zbuloi se Ryan ishte i ftuar në ribashkim, por juria nuk e di nëse ai tregoi fytyrën e tij. Kjo nuk e pengoi Tamrën të thyente me të vërtetë kashtën e fundit me Jennifer. “F-k off you mashtruese,” i bërtet Tammy Jen në një skenë. Jennifer, siç ka bërë gjatë gjithë sezonit, nuk u përmbajt në mbrojtjen e saj. “Ti je edhe mashtrues i mbretit,” debutoi ajo. Vajzat po zihen, dhe unë pothuajse mezi pres që të përfundojë finalja e RHOC-së, në mënyrë që të mund të shikojmë të gjitha të mbyllen.

Real Housewives of Orange County transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.