Parashikimi i Grave të Motra: Kody nuk mund t'i besojë Christine

Klea

Parashikimi i Grave të Motra: Kody nuk mund t’i besojë Christine

Gratë Motra Sezoni 18 është këtu, dhe djali është me të vërtetë këtu. Gjërat janë padyshim të tensionuara mes tyre Kodi Brown dhe ish-gruas së tij tani Christine Brown. Kody thjesht nuk mund ta kapërcejë faktin që ajo e la atë.

Christine nga ana tjetër thjesht rrezaton lumturi tani që po shkëputet nga ish-bashkëshorti. Kody-t nuk i ndihmon gjërat që ai ka vendosur ta urrejë edhe për pak kohë. Por tani, duket se ai mund të ndryshojë melodinë e tij – duke zgjatur një lloj dege ulliri.

Më 24 gusht, Us Weekly mori një pamje ekskluzive të episodit të ardhshëm të 27 gushtit të Sister Wives. Në vrojtim, Kody dhe Christine diskutuan se çfarë do të ndodhë pas ndarjes së tyre dhe Kody sugjeroi terapi. Christine qeshi dhe pyeti: “Këshillim pas ndarjes? Per cfare?”

Pse Kody pretendon se dëshiron këshillim

Kody sugjeroi se ndoshta edhe “këshillimi i pikëllimit” ishte në tryezë për të. Ai tha se donte të shkonte në “një vend ku nuk të urrej, kështu që kurrë nuk u flas keq për ty fëmijëve të mi”. Ai tha gjithashtu, “Nëse kalojmë diçka … e kapërcejmë, shtrëngojmë duart, shkojmë ‘Hej, kalofshi mirë’”.

Në një rrëfim, gruaja e Kody, Robyn Brown, sugjeroi se këshillimi do të ishte i mirë për Kody, megjithëse jo domosdoshmërisht këshillimi me Christine. Për më tepër, Christine i tha Kody: “Unë jam i hapur për të folur me dikë”, duke sugjeruar se ajo dhe Kody do të ishin përgjithmonë në jetën e njëri-tjetrit. Në rrëfimin e Kody, ai tha se do të dëshironte të mësonte të falte Christine.

Sidoqoftë, nëse Kody do t’i besonte sërish Christine-s apo jo, ai tha: “Ndoshta jo”. Ndërkohë Christine i tha kamerës “Nuk do të bëjmë [counseling], Unë thjesht do të flas për t’ju thënë. Ne thjesht nuk do të bëjmë.” Edhe Robyn vuri në dukje se Kody pothuajse me siguri nuk do t’i bënte gjërat të funksiononin me Christine, dhe Kody thjesht nuk mund ta kuptonte këtë.

Dhe është e qartë për të parë pse Christine do të donte të dilte. Ashtu siç tha ajo: “Për vite me radhë u kujdesa. Çfarëdo që ai kishte nevojë, çfarëdo që ai donte – unë doja të isha gruaja më e mirë ndonjëherë. Edhe kur nuk kishte rëndësi për të, unë do të kisha bërë gjithçka që ai kishte nevojë për mua. Por unë kam mbaruar.”

Sezoni 18 i Sister Wives vazhdon të dielave në orën 10/9c në TLC.