Parashikimi i Grave të Motra: Kody Brown kërkon mbështetje nga miqtë

Klea

Parashikimi i Grave të Motra: Kody Brown kërkon mbështetje nga miqtë

Kody Brown është si çdo burrë tjetër i martuar. Ndonjëherë Gratë Motra yllit i duhet vetëm një natë me djemtë. Ose siç i pëlqen Kody ta quajë atë, “Testosterone Marte”.

Në klipin ekskluziv të Us Weekly nga episodi i 3 shtatorit, gruaja e katërt Robyn Brown shpjegon se ajo “gjithmonë inkurajon[s] Kody të ketë kohë për djalin e tij.” Gruaja e dytë Janelle Brown pajtohet që Kody u bashkua me miqtë e tij “mjaft rregullisht” kur familja jetonte në Juta.

“Poligamia, fjalë për fjalë, mund të jetë një dhuratë ku zbeh personalitetet,” u shpjegon ai miqve të tij. “Por nëse jam i martuar me këtë grua, dhe ajo është me të vërtetë e çuditshme dhe nuk më pëlqen… do të ishte mirë të kisha një grua tjetër, sepse atëherë mund të largohem prej saj për pak.”

Po, tha çdo grua kudo ndonjëherë. Çfarë kovë dush. Ndoshta ai duhet të pyesë veten nëse arsyeja që ajo është “i shëmtuar” ka të bëjë me mënyrën se si ai e trajton atë. Unë as nuk mundem.

Përfitimet e martesës pluraliste (sipas Kody)

(Fotografia: TLC/YouTube)

Së paku Kody e pranon se martesa në shumësi ka përfitimet e saj edhe për gratë e pangopura. “Nëse jam unë ajo që është e çuditshme,” thotë ai, “ajo po mendon: “Do të ishte mirë nëse do të kishe një grua tjetër që të mund të marr një pushim prej teje.”

Janelle pajtohet me gjithë zemër me komentet e ish-it të saj në një rrëfim, duke qeshur se Kody “e goditi në hundë”. Gruaja e parë Meri Brown e sheh atë deklaratë fyese.

“Ky lloj komenti më bën të dua të vjell”, përgjigjet ajo. “Ndoshta duhet të shikoni të gjithë pamjen e madhe … dhe të kuptoni se si mund të punoni së bashku dhe të jeni së bashku në vend që të përdorni dikë tjetër si shpëtim. Po tallesh me mua?” Pas mënyrës se si Kody e trajtoi atë gjatë viteve të fundit, Meri duhet të jetë e lumtur që ka diku tjetër për të shkuar.

Gruaja e tretë Christine Brown ishte e para nga gratë e Kody që e la atë, duke njoftuar në nëntor 2021 se ajo po kthehej në Utah. Ajo tani është e fejuar me kontraktorin e mureve të thatë me bazë në Utah, David Woolley.

Kuptimi i gabimeve të së kaluarës

(Foto nga Gabe Ginsberg/FilmMagic)

Duke parë prapa, Kody u pranon shokëve të tij se “kishte një herë” në martesën e tij me Christine që ai “e kuptoi [was his] gabimi më i madh.” Ai kujton një kohë kur Christine ishte “në këtë situatë shkëputjeje, ku më thoshte se sa shumë e urrente poligaminë”. Duke parë prapa, ai tani e di se mund të ishte përgjigjur më mirë.

“Gabimi im ishte kur ajo thoshte, ‘E urrej poligaminë’,” pranon ai, “po shkoja, “Çfarë dreqin? Nuk do të kishit familje, nuk do të më kishit mua, nuk do të kishit fëmijët tanë’”.

Tani ai do të donte t’i kishte thënë në vend të kësaj: “E di që është e vështirë, zemër, më fal. Të dua dhe do të doja të mos më lëndonte.” Kjo pasqyrë e 2020-ës mund të jetë një kurvë. Apo ndoshta është thjesht “i shëmtuar?”

Sister Wives transmetohet të dielave në orën 10/9c në TLC.