Parashikimi final i sezonit 9 të Charm Southern

Klea

Parashikimi final i sezonit 9 të Charm Southern

Duket se JT Thomas përballet Austen Kroll kishte pak ndikim në ndjenjën e tij të përgjegjësisë, kështu që ndoshta është koha për të provuar të njëjtën bisedë nga një burim tjetër. Por duke e ditur se është Austen, duket shumë e pamundur që ai Sharmi jugor djali i keq do të vlerësojë sinqerisht sjelljen e tij të ngadaltë me Lulet Olivia dhe Taylor Ann Green. Pavarësisht se ai është në terapi, dhe bën shumë zhurmë për këtë.

Natyrisht, ky është rezultati i lidhjes së Austen me Taylor-in, pasi u dashurua me shoqen e saj më të mirë Olivia për një kohë të gjatë. Dyshja e paligjshme fillimisht vendosi të mohonte mohimin. Por sapo Taylor rrëfeu për një puthje, e gjithë sharada u sulmua.

Tani, me finalen e sezonit 9 gati për transmetim sonte (4 janar), saga vazhdon. Taylor ka kërkuar falje nga Olivia. Nga ana e saj, shoqja e padrejtë ndihej e pakëndshme për të vazhduar me miqësinë. Të dy nuk janë grimuar. Jo vetëm kaq, por Olivia më në fund u përball me Austen në një vështrim ekskluziv. Ja çfarë ndodhi, me mirësjellje të Us Weekly.

Olivia tha se miqësia me Austen “nuk është e mirë” në pamjen paraprake të finales së sezonit 9 të Southern Charm

“E di që ka qenë në kundërshtim me ne, por nuk është një miqësi e mirë,” shihet Olivia duke i thënë Austen në klip. “Duket se asgjë nuk është e vërtetë.”

Bashkë-prezantuesi i podcast-it të Pillows and Beer këmbënguli se ai “thjesht po përpiqet të jetë këtu” për flakën e tij të mëparshme. Në të vërtetë, Austen hyri në rolin e miqësisë kur Olivia humbi tragjikisht vëllain e saj, Conner, në janar 2023.

“Unë e kam bërë ndonjëherë këtë vetëm për ty,” pohoi ai. “Kur nuk kam qenë atje për ju?”

Ndoshta Olivia mund të kishte vënë në dukje puthjen e tij me shoqen e saj, pastaj mohimin e mëvonshëm. Por ajo e akuzoi atë vetëm se u largua nga “duke marrë dy vajza”. [to fight].”

“Shikoni gjurmët e letrave të grave të inatosura që largoni,” tha Olivia. “Ne të gjithë kemi të njëjtën gjë për të thënë për ju.”

“Këto gra nuk e kanë rezultatin përfundimtar,” u përgjigj Austen në mbrojtje të tij.

E pashqetësuar, bukuroshja Southern Charm pështyti: “Në çfarë pike doni të ndaloni së bëri biseda dhe në fakt thjesht shkoni t’i bëni ato me veten tuaj?”

Ndoshta një bisedë e mëtejshme me terapistin e tij është në rregull. A mund të merrte vërtet Austen përgjegjësinë dhe të ndryshonte jetën e tij? Epo, ai ka një të dashur të re. A tregon marrëdhënia për një Austen të ri dhe të përmirësuar? Apo zonja e tij e re thjesht e pranon atë për atë që është?

Ndiqeni finalen e sezonit 9 të Southern Charm të enjten në 8/7c në Bravo.