Pse Sezoni 9 i Below Deck Med është më premtues se sezoni 8

Klea

Parashikimet tona për Sezonin 9 të Below Deck Med

Sezoni 9 i Below Deck Med është më në fund këtu! Pas vetëm dy episodeve, Sezoni 9 tashmë është dëshmuar të jetë kaotik dhe i varur. Kapiteni Sandy Yawn është rikthyer së bashku me të preferuarën e fansave Aesha Scott, e cila po shërben si Shef Stew këtë sezon. Karta e parë e sezonit nuk ishte më e buta, megjithëse kapiteni Sandy dhe Aesha sigurisht që nuk ishin fajtorë.

Sezoni 9 përmban disa anëtarë të rinj të kastit, dhe jo të gjithë kanë aq përvojë sa pritej Kapiteni Sandy. Karta e parë e sezonit zbuloi pikat e forta të ekuipazhit, si dhe disa dobësi. Parashikoj që disa anëtarë të kastit do të shkëlqejnë këtë sezon, ndërsa të tjerët mund t’i nënshtrohen presionit. Vazhdoni të lexoni për të gjithë tanët Poshtë Deck Mesdheut Parashikimet e sezonit 9.

Sezoni 9 do të jetë sezoni më i mirë i kapitenit Sandy deri më tani

Kur kapiteni Sandy bëri debutimin e saj për herë të parë në Below Deck Med, ajo ishte një arrë e vështirë për t’u goditur. Sandy mbajti gjithmonë një qëndrim jo të pakuptimtë në bord, por disa shikues menduan se ajo ishte shumë e rreptë në disa nga sezonet e saj të mëparshme. Megjithatë, kohët e fundit, duket sikur Sandy ka filluar të zbutet. Sandy ishte shumë i kuptueshëm gjatë Sezonit 8 të Below Deck Med dhe duket se po bën të njëjtën gjë deri më tani në sezonin 9.

Për më tepër, traileri i sezonit 9 tregon një ngjarje të madhe jetësore për Sandy në episodet e ardhshme. Ajo tregon se Sandy i propozon të dashurës së saj Leah Shafer, me të cilën tani është e martuar. Është e mrekullueshme që Sandy ishte në gjendje të ndante këtë moment të veçantë me fansat e Below Deck Med, pasi gjithashtu ndihmon për të treguar një anë tjetër të saj. Me një qëndrim pozitiv dhe angazhim të ri, sezoni 9 mund të jetë më i miri i kapitenit Sandy deri më tani.

Aesha do të mbajë sezonin dhe ekipin e brendshëm

Aesha ka qenë e preferuara e fansave që nga paraqitja e saj e parë në Sezonin 4 të Below Deck Med. The Chief Stew është e njohur për sensin e saj të mprehtë të humorit, gjë që e bën atë një hit të madh edhe me të ftuarit. Gjatë kartës së parë të çrregullt të sezonit 9, Aesha qëndroi e qetë, e qetë dhe e mbledhur. Pavarësisht se hasi në pengesa të shumta, Aesha megjithatë u sigurua që të ftuarit të kishin një përvojë të këndshme.

Ndërsa Aesha sigurisht që e mbart sezonin në ekranet tona, parashikoj që do të duhet të mbajë edhe ekipin e saj të brendshëm. Deri më tani, ne kemi takuar dy nga ushqimet e Aeshës këtë sezon, Elena Dubaich dhe Bri Muller. Edhe Elena edhe Bri janë zierje jeshile, që do të thotë se u mungon përvoja në jahte si Mustique. Me historinë e gjerë të jahteve të Aeshës, duket se ajo do të bëjë pjesën më të madhe të punës së ekipit të brendshëm këtë sezon.

Bri mund të pushohet nga puna

Duke folur për zierjet e gjelbra të Aeshës, performanca e Bri-së gjatë kartës së parë mund ta shkatërrojë atë më vonë këtë sezon. Bri luftoi me lavanderi, e cila është padyshim një nga detyrat më të thjeshta që i janë caktuar ekipit të brendshëm. Kur disa prej të ftuarve e gjetën veten duke i humbur rrobat, Aesha e gjeti Bri në dhomën e lavanderi duke bërë absolutisht zero progres.

Disa nga veshjet e të ftuarve humbën disi midis dhomave dhe rrobave të tyre, gjë që është një problem i madh. Nëse Bri nuk e përmirëson lojën e saj të larjes, kapiteni Sandy mund të vendosë ta pushojë dhe ta zëvendësojë me një Stew më me përvojë.

Shefi Johnathan gjithashtu mund të mos ketë një sezon të lehtë

Një tjetër anëtar i ri i ekuipazhit që mund të jetë në telashe këtë sezon është shefi Johnathan “Jono” Shillingford. Jono hasi në një situatë të vështirë gjatë charter-it të parë, kur Elena u përpoq ta zgjonte për të përgatitur ushqime të natës vonë për të ftuarit. Pasi iu kërkua të vinte të bënte djathë të pjekur në skarë, Jono tha jo dhe qëndroi me vendosmëri. Jono më vonë mbrojti vendimin e tij dhe shpjegoi se ishte e rëndësishme për të që të flinte mjaftueshëm.

Përveç katastrofës së meze të lehtë të natës vonë, traileri i sezonit 9 e ngacmon Jonon duke hasur në më shumë telashe. Pasi mori vërejtjet nga të ftuarit se ushqimi i tij ishte “ok”, Jono duket mjaft i ofenduar. Për më tepër, ndërsa Jono prodhoi disa ushqime të mira gjatë kartës së parë, disa nga vaktet e tij ishin më shumë të humbura. Jono ka një rrugë të gjatë për të bërë nëse dëshiron të përmbushë emrin e një shefi të kuzhinës Below Deck Med, gjë që shpresoj ta bëjë ndërsa sezoni vazhdon.