Paralajmërimi i Kim Zolciak për fansat pas pajtimit të Kroy Biermann

Klea

Paralajmërimi i Kim Zolciak për fansat pas pajtimit të Kroy Biermann

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann Saga e divorcit sundoi internetin për pjesën më të madhe të dy muajve. Por papritmas përfundoi sapo filloi, dhe kjo i fërkoi njerëzit në rrugën e gabuar. Njerëzit nuk mund të mos pyesnin nëse e gjithë kjo ishte një dredhi për t’u kthyer në Real Housewives of Atlanta.

Gjë që nuk është aq e largët të supozohet. Njerëzit do të bëjnë përpjekje të mëdha për të dalë në TV, veçanërisht nëse ata kanë qenë në TV më parë. Dhe me vështirësitë e fundit financiare të Kim dhe Kroy, ata mund të përdorin vëmendjen tani më shumë se kurrë.

Sigurisht, për shkak se gjërat përfunduan në mënyrë të çuditshme dhe për shkak të të gjitha dyshimeve që të gjithë kishin, shumë nuk janë të gatshëm t’i japin më Kimit kohën e ditës. Janë shfaqur raporte se sa i vështirë ka qenë pajtimi, por shumëve duket se nuk u intereson më. Megjithatë, Kim bën atë që mundet.

Kujdesi i fshehtë i Kim në IG

Të enjten, më 20 korrik, Kim postoi një mesazh pothuajse të fshehtë në Instagram Story. Në postim thuhej: “Transferimi i energjisë është i vërtetë. Kini kujdes kë lejoni t’ju prekë.” Menjëherë, spekulimet dhe konfuzioni u mbushën pasi fansat pyetën veten nëse kjo kishte të bënte posaçërisht për Kroy. Dhe nëse nuk do të ishte, fansat pyesnin se për çfarë tjetër do të kishte folur Kim.

Jo shumë kohë pas historisë fillestare, ajo bëri një postim tjetër, pothuajse aq të fshehtë sa i pari. Ajo postoi një citim nga Gisele Bündchen që thoshte: “Universi nuk e kupton të keqen apo të mirën, ai kupton frekuencën, kështu që nëse ne po vibrojmë këtë frekuencë dashurie, mirënjohjeje, lidhjeje, ne tërheqim më shumë nga kjo në jetën tonë.”

Tani, ndoshta Kim po tregohej qëllimisht i fshehtë. Dhe nëse ky do të ishte karrem, ne me siguri e kemi dashur atë. Por le të supozojmë për një moment se e gjithë kjo ishte e sinqertë. Kjo do të ishte një vetë-djeg për Kim, apo jo? Nëse tërheqim atë që nxjerrim, çfarë thotë kjo për Kim? Përveç nëse ajo thotë se pajtimi erdhi nga atmosferat e saj të mira, gjë që është gjithashtu e mundur.

NA TREGONI – A MENDONI KIM PO PO PORONI TE KARESHTE MË SHUMË KUJDES ME KËTO TREGIME? NËSE JO, ÇFARË DO TË DO TË THOTË AJO?