Paralajmërimi i Erika Jayne për Annemarie Wiley

Klea

Paralajmërimi i Erika Jayne për Annemarie Wiley

Annemarie Wiley bëri mjaft koment në lidhje me Sutton Stracke (po, përsëri), dhe Erika Jayne tani është përpjekur të futë një paralajmërim në të sapoardhurit të sezonit 13 të The Real Housewives of Beverly Hills. E reja i ka bërë vetes shumë pak favore këtë sezon, kryesisht në përkrahje të Kyle Richards kundër Sutton.

Annemarie u dha fansave një arsye tjetër për ta kritikuar atë kur shpërtheu në grupet e saj para një udhëtimi në Barcelonë. Annemarie tha: “Do të zgjohem në mëngjes me fëmijët e mi të mrekullueshëm dhe burrin tim të mrekullueshëm dhe jetën time të mrekullueshme, dhe falënderoj Zotin që nuk jam e vetmuar dhe që nuk jam e pasigurt.”

Ndërsa vërejtja mund të ishte zbatuar për më shumë se një nga amvisat, gjatë “After Show”, shumica e të gjithë e panë komentin si një goditje në mënyrë specifike kundër Sutton. Ndërsa Erika nuk ndihej domosdoshmërisht keq për Sutton, ajo kishte disa fjalë për Annemarie.

Sutton akuzon Annemarie për përsëritjen e informacionit të Kyle

Teksa Erika dhe Kyle diskutonin për komentin, bjondja tha: “E dini, nuk mund ta besoj se jam duke e thënë këtë; tani, gjithçka është e shkëlqyeshme për [her], por ajo mund të dalë keq më vonë, e dini? Si, ju kurrë nuk e dini se si mund të dalë. Mund të jesh beqar dhe gjithashtu i vetmuar, e di? Është thjesht çështje kohe për të gjithë ne.” Sa optimiste.

Erika qeshi dhe e cilësoi deklaratën e saj duke thënë se e ardhmja është thjesht e paparashikueshme. Kyle qeshi në pajtim dhe gjithashtu u shpreh se i vinte keq për Sutton. “E dija se ishte drejtuar drejt saj,” tha ajo për komentin e Annemarie. “Me Sutton, ndiej se ajo në të vërtetë është e vetmuar,” shpjegoi Kyle, duke sugjeruar se komenti ndoshta ishte shumë afër shtëpisë.

Ndërkohë, kur Sutton reflektoi mbi komentin e Annemarie, ajo vuri në dukje se si dukej se Annemarie thjesht po i bënte papagallë të gjitha fjalët e Kyle kundër saj. “Ajo padyshim ka marrë informacion nga dikush,” tha Sutton. “Dhe ai person është Kyle.” Megjithatë, Sutton nuk mund t’i kuptonte motivet e Kyle për të thënë gjëra të tilla kundër saj.

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.