The View

Klea

Panelistët e “The View” grinden për bashkëshortin e Simone Biles

Panelistët e “The View” grinden për bashkëshortin e Simone Biles

Sunny Hostin dhe Alyssa Farrah Griffin u përplasën për shkak të polemikave që vërtiteshin përreth Simone Biles’ bashkëshorti, gjatë episodit të së martës së Pamja.

Bashkë nikoqirët diskutuan Jonathan Owens duke e quajtur veten më shumë “kapur” sesa gjimnasti olimpik, gjatë segmentit “Hot Topics” të emisionit.

Pamja

Hostin e nisi diskutimin duke deklaruar se e kishte të pabesueshme një gjë të tillë Ouens nuk kishte dëgjuar për Biles kur u takuan për herë të parë në 2020.

“Ajo ishte në një kuti Wheaties. … Të gjithë e dinë se kush Simone Biles është”, shtoi 55-vjeçari. “Unë nuk e di se kush është ai.”

Jonathan Owens

Bashkëpritës Sara Haines thirri për të shtuar se ajo ishte e mërzitur që lojtari 28-vjeçar i NFL tha se ai zakonisht e konsideron njeriun në çdo marrëdhënie si “kapur”.

“A keni takuar burra të tjerë?” pyeti ajo, duke shkaktuar të qeshura nga paneli dhe publiku. “A po e dëgjoni veten tani?”

Hostin ndërhyri – “Unë dua më shumë për të. Shpresoj që ajo të jetë e lumtur. Askush nuk e di se çfarë po ndodh në marrëdhënie, por ajo është kapja.”

Sunny Hostin

Farrah Griffin u hodh për t’u mbrojtur Ouens, duke e quajtur çiftin atletik “të adhurueshëm” dhe “të bukur”. Ajo shtoi se të dy “duken shumë të lumtur”.

Farrah Griffin34 vjeç, theksoi se Ouens pretendoi se ai “nuk kishte NBC” si Biles rrëmbeu titujt kryesorë gjatë Olimpiadës 2016. Siguria e Green Bay Packers pohoi se ai ishte në kolegj në atë kohë dhe “mund të mos e ketë parë [her].”

“Unë e kuptoj se ajo është më e madhja e të gjitha kohërave, kështu që ai duhet ta dinte, por unë i jap atij një hir.” Farah Griffin shtuar.

Simone Biles

Hostin nxitoi të vuri në dukje – “Ai pa atë kutinë e Wheaties.”

Haines46, shtoi se Biles’ Personazhi i superyllit “kapërcen” Olimpiadën.

Pamja panelistët folën edhe për debatin e kaluar të dyshes se cili sport është më i ashpër, gjimnastika apo futbolli.

“Ne jemi përpjekur të lidhim njëri-tjetrin për të pëlqyer, vështirësinë, aftësinë dhe të gjitha ato gjëra.” Biles u zbulua në specialen e dhjetorit “2023 Back That Year Up” në Peacock.

Ajo tha me humor – “Pra, në fund të ditës, gjimnastika është më e vështirë – nëse ai pajtohet apo jo.”

Simone Biles

Haines peshoi mbi këtë temë, duke komentuar – “Nuk ka hije për lojtarët e futbollit, sepse këtu vjen, por, si, futbollistët përplasen me njëri-tjetrin, si, ju përplaseni me njëri-tjetrin, ju hidhni një top.”

Ajo shtoi – “Gjimnastet bëjnë gjëra me trupin e tyre – domethënë muskujt nga majat e gishtave deri te gishtat e këmbëve. … Do të doja ta shihja atë njeri të provonte.”

Shtatë herë fituesi i medaljes olimpike nuk e ka lënë publikun kundër reagimit Ouens’ Deklaratat e lëkundin mbështetjen e saj për burrin e saj.

Sara Haines

Ouens Kohët e fundit ka postuar një foto të çiftit me mbishkrimin – “Vetëm dije që jemi mbyllur këtu 🤞🏽.” Biles ranë dakord në seksionin e komenteve, duke shkruar – “🤞🏾💋 per jeten.”

Biles më vonë pyeti në X, “A keni mbaruar akoma?” mes vërshimit të kritikave të tifozëve.

Biles dhe Ouens dolën publike me lidhjen e tyre në gusht 2020. Ata u martuan në një sallë gjyqi në Hjuston në prill 2023 dhe për herë të dytë në Cabo San Lucas, Meksikë disa javë më vonë.