Garrison Brown - Gabe Brown

Klea

Pamjet tronditëse të kameras trupore të Gabe që përshkruan skenën e vdekjes së Garrison Brown

Pamjet tronditëse të kameras trupore të Gabe që përshkruan skenën e vdekjes së Garrison Brown

Gratë Motra yll Gabe Brown gjeti ngushëllim në një ribashkim prekës me ish-trajnerin e tij të mundjes mes pasojave tragjike të vëllait të tij Garrison Brown's duke kaluar.

Garrison Brown

Pamjet e kamerës së trupit të marra nga In Touch kapën momentin emocional si Gabe22 vjeç, përqafoi detektivin që e kishte trajnuar më parë.

Janelle Brown dhe Garrison Brown

Pas një bisede me forcat e rendit për zbulimin Garnizonit trup – Gabe u prit me praninë ngushëlluese të ish-mentorit të tij. “Hej trajner,” përshëndeti ai, përpara se të mbështillej me një përqafim të përzemërt. Emocionet e personazhit televiziv ishin të dukshme teksa u dëgjua duke qarë. Pamjet shtesë të përshkruara Gabe dhe detektivi duke ecur pranë vendit të ngjarjes, biseda e tyre ishte e mbuluar në pasiguri. Përfundimisht, të dy burrat gjetën ngushëllim të ulur së bashku në trotuarin jashtë Garnizonit në shtëpi.

Gratë Motra

Në moshën e butë 25, Garnizoni tragjikisht iu nënshtrua një vetëvrasjeje të dukshme më 5 mars. Vdekja e parakohshme e ish-gardës kombëtare doli në dritë më pas Gabembi nënën e tij e Janelle Brown duke nxitur, kontrolloi vëllain e tij Garnizoni. Të shqetësuar nga një sërë mesazhesh alarmante që shprehin trishtim dhe dëshpërim të thellë, Janelle i zgjati dorën Gabe për asistencë. Përmbajtja e këtyre mesazheve shqetësuese, hedh dritë Garnizonit trazira e brendshme. Vetëm disa orë pasi u publikua lajmi shkatërrues, Garnizonit prindërit, Janelle dhe Kody Browne konfirmoi publikisht kalimin e tij përmes një deklarate të përbashkët.

Janelle Brown

“[We] me pikëllim të thellë njoftojmë humbjen e djalit tonë të bukur Robert Garrison Brown”, shkruante në atë kohë në Instagram ish-çifti, i cili i dha fund martesës së tyre shpirtërore në dhjetor 2022. “Ai ishte një pikë e ndritshme në jetën e të gjithë atyre që e njihnin. Humbja e tij do të lërë një vrimë kaq të madhe në jetën tonë, saqë na merr frymën. Ju lutemi të respektoni privatësinë tonë dhe të bashkoheni me ne në nderimin e kujtimit të tij.”

Gabe Brown

Në një shkëmbim, Garnizonit vëlla Logan Brown kontaktoi, duke e nxitur atë që “t'i telefononte”, pasi mori një mesazh shqetësues. Një tjetër shkëmbim prekës u shpalos me Janelle, ku Garrison zbuloi se kishte dalë nga puna i sëmurë para se të vdiste. Duke shprehur shqetësimin e saj, nëna e gjashtë fëmijëve i bëri një ftesë Garrison që të qëndronte në shtëpinë e saj, duke ofruar të mbulonte koston e një Uber për të siguruar sigurinë e tij në rrugë.

Shtypni luajtjen më poshtë.

Garnizoni gjithashtu i besoi nënës së tij, duke pranuar shqetësimin e familjes së tij për “prirjet e tij vetëvrasëse”. Në një shkëmbim të përzemërt, ai i zbuloi Janellës se i kishte dhënë “pistonët e tij të qitjes” Gabe “Pak kohë më parë”, duke hedhur dritë mbi thellësinë e betejave të tij dhe shqetësimin e vazhdueshëm të familjes së tij për mirëqenien e tij.

Kody Brown

Megjithë sigurinë e tij, “Unë nuk kam armë zjarri në shtëpinë time”, fotot nga vendi i krimit zbuluan një armë zjarri të pranishëm, duke hedhur dyshime mbi pretendimet e Garrison.