Pamje e ribashkimit të sezonit 4 të Shtëpisë së vërtetë të Solt Lake City: Monica Garcia flet me aktorët për herë të parë që nga Bermuda

Klea

Pamje e ribashkimit të sezonit 4 të Shtëpisë së vërtetë të Solt Lake City: Monica Garcia flet me aktorët për herë të parë që nga Bermuda

Amvisat e vërteta të Solt Lake City Sezoni 4 ishte vërtet një për librat. Finalja e Bermudës përfundoi me zhurmë, ndryshe nga çdo gjë që fansat e “Houswives” kanë parë ndonjëherë. Ne kemi ende ribashkimin për të pritur me padurim, dhe tani, një pamje paraprake e re ka rënë.

Heather Gay u ekspozua Monica Garcia për përfshirjen e saj në një faqe heqjeje të RHOSLC, Reality Von Tease. Që atëherë, fansat e kanë pritur me frymë të lodhur ribashkimin.

Bravo e di se sa shumë i pritur është ribashkimi dhe kështu ka nxjerrë ngacmues majtas e djathtas. Më 8 janar, ata publikuan një pamje paraprake që tregonte fansat hapjen e ribashkimit.

Pamja paraprake e ribashkimit të sezonit 4 të RHOSLC: Askush nuk dëshiron ta shikojë Monikën

Paraafishimi u hap me secilën prej zonjave që mbërrinin në Nju Jork, ndërsa redaktorët na kujtuan çdo ndërveprim të tyre të fundit me Monikën. Gruaja e orës u shfaq më pas duke u dukur e paentuziazmuar si kurrë më parë.

Monika ishte amvisa e fundit që u ul dhe gratë e tjera nuk donin të bënin kontakt me sy me të. Heather i dha Monikës një sy anash, por Monica dukej se bëri çmos për të parë qartë Andy Cohen.

Ribashkimi filloi zyrtarisht dhe Andy shpjegoi se grupi ishte ende në mënyrë metaforike në Trekëndëshin e Bermudës, pra tema polare/tropikale. Ai më pas konfirmoi se grupi nuk kishte folur që nga finalja. Megjithatë, Monika mendoi ndryshe.

Shqetësimet e Heather pa Jen Shah

Ajo mendoi se grupi kishte folur, “minus mua”, gjë që ishte ajo që Andy “po vinte në dukje”. Kishte shumë pika për t’u trajtuar, por Andi vendosi të zhytej me kokë në “Jen Shahun e të gjithave”. Andi pyeti nëse ishte e vështirë të bëhej shfaqje pa të apo kishte ndonjë shqetësim. Shumica e grupit u përgjigj me një jo të fortë.

Heather pranoi se ajo kishte frikë se grupi mund të kompensonte mungesën e Jen-it për sa i përket “nivelit të dramës dhe toksicitetit dhe thjesht çmendurisë”. Ajo shqetësohej se shikuesit mund të humbnin interesin pa i sjellë Jen mashtrimet e saj të rregullta në tryezë. Thënë kështu, Heather tha se kasti ishte i emocionuar për mundësinë për të “provuar veten”.

Me këtë jashtë rrugës, shikuesve iu kujtuan ndërveprimet e Monikës me Lisa Barlow. Monica dhe Lisa u argëtuan të dy nga ecja në korsinë e kujtesës. Kur u pyet nëse donte “të bëhej Lisa”, Monika tha: “Jo”. Do të mësojmë më shumë kur të fillojë ribashkimi…

Ribashkimi i Real Housewives of Salt Lake City fillon të martën, më 9 janar, në orën 8/7c në Bravo.