Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Pamja paraprake e Sister Wives tregon Kody duke u këputur në prodhim

Gratë Motra patriarku Kody Brown është ende i thellë në ndjenjat e tij për ndarjen e tij me Janelle Brown.

Në një vështrim ekskluziv ekskluziv nga episodi i ardhshëm, një nga producentët e serialit i jep Kody një tabletë në mënyrë që ai të mund të rishikojë luftën e madhe që i dha fund marrëdhënies së tyre pak para Krishtlindjeve 2022. Por Kody nuk e ka dhe e hedh pajisjen anash. “F**k… Unë nuk po e shikoj më atë”, i rënkon Kody producentit. “Jo! Une nuk jam. Dëgjo, nuk dua të flas më për ndarjen time me Janelle, në rregull?”

ET ka historinë ekskluzive të shkrirjes së zemëruar të Kody.

Patjetër që thumbon akoma

Kody këmbëngul se nuk dëshiron të flasë më për ndarjen e tij me Janelle – përpara se të vazhdojë të flasë për të. “Është shumë e dhimbshme, është po aq e keqe sa ajo e Christine,” thotë ai. “Por nuk doja të pranoja të njëjtat gjëra që po ndodhnin me mua dhe Janelën. Unë ende luftoj për t’i pranuar ato [things].”

Duke pranuar se ai ende po pajtohet me disa nga çështjet në martesën e tij, Kody kupton, “Janelle dhe unë nuk jemi mirë së bashku … Ajo nuk është një grua besnike dhe unë ndoshta jam po aq bashkëshort”. Ndoshta? Shoku, mendoj se të gjithë e dimë përgjigjen për këtë.

“Nuk më intereson,” shtoi ai. “Ne nuk po punojmë më dhe nuk dua të flas më për këtë.”

Nga ana e saj, Janelle duket se nuk e ka pasur problem të vazhdojë dhe nuk e ka problem të flasë për “Luftën e Madhe”. Gjithçka nisi kur Janelle i tha Kody se fëmijët e saj po merrnin me qira një Airbnb për të festuar festat së bashku. Kody e kishte bërë të qartë se fëmijët e tij më të mëdhenj “nuk ishin të mirëpritur” në shtëpinë e tij me gruan e tij të katërt Robyn Brown për sa kohë ata refuzuan të ndiqnin rregullat e tij qesharake strikte Covid. Janelle pyeti nëse Kody do të ndalonte në Airbnb dhe do të kalonte pak kohë me fëmijët e tij.

Ndërkohë, Kody nuk pranoi të takonte fëmijët e tij në gjysmë të rrugës. “Jo, nuk po vij,” tha ai. “Unë kam një shtëpi, kam një vend ku do të kishim Krishtlindje.” Por Janelle i kujtoi kushtet që do t’u vinte fëmijëve të tij më të mëdhenj, veçanërisht Gabrielit dhe Garrisonit, për të qenë në gjendje të vizitonte. Por Kody nuk do të përkulej.

Lufta përshkallëzohet

Kur Janelle u përpoq të shpjegonte më tej, Kody refuzoi ta linte të përfundonte një fjali dhe vazhdoi ta ndërpresë. Më në fund, ajo bërtiti: “Mbylle gojën e mbretit dhe më lër të flas me ty për një minutë.”

Me sa duket, Kody nuk është mësuar të trajtohet në këtë mënyrë nga një grua e ulët. “Jo, jo, jo, jo, jo, jo, jo,” vjelli ai fjalë, duke u ngritur dhe duke shkuar te dera. “Kam mbaruar së dëgjuari ty.” Ai po dëgjonte?

Ndërsa Janelle e nxiti atë të “qëndrojë dhe të flasë”, ai në mënyrë shumë fëminore tha: “Jo, sepse nuk po dëgjon”. Sinqerisht. Si e duroi ajo këtë derr për tridhjetë vjet?

“Ti nuk po dëgjon mua”, u përgjigj ajo, për të cilën ai u përgjigj: “Dhe unë nuk do të bëj.” F*** ju u shkëmbyen dhe Kody përplasi derën kur po dilte.

Por Janelle e ditëve të sotme merr fjalën e fundit, mezi e shtyp një buzëqeshje ndërsa u thotë producentëve të emisionit: “Po, çfarë gomari”.

Gratë Motra Special “Look Back” transmetohet të dielën, 31 dhjetor në orën 10/9c në TLC.