Paige DeSorbo thërret Craig Conover për këtë kurth të etjes

Klea

Paige DeSorbo thërret Craig Conover për këtë kurth të etjes

Paige DeSorbo është përgjithmonë vajza më e afërt në Bravo, ky është vetëm një fakt i jetës. Yllit të Shtëpisë Verore nuk i pëlqen asgjë më shumë se të lëvizë në telefonin e saj në shtrat, mundësisht me një mikeshë që flet në krah. Paige dhe Amanda Batula frekuentuan plotësisht miqtë e tyre të rinj West Wilson dhe Jesse Solomon gjatë premierës së Shtëpisë Verore, e cila nuk ishte asgjë më pak e duhur. Ishte një kujtesë e qartë se përse na pëlqen t’i shikojmë këto vajza të festojnë verë pas vere.

Paige është gjithashtu e dashura më e afërt në botë me mbretin e jastëkëve Southern Charm Craig Conover. Ajo nuk nxiton të qetësohet dhe të martohet, pavarësisht lutjeve të tij, por i qëndron gjithmonë besnike lidhjes. Plus, Paige nuk i shmanget kurrë të qeshurit me Craigy si ne të tjerët.

Së fundmi, ajo vendosi t’i bëjë hije të dashurit të saj që ta shohë interneti. Faleminderit Zot Bravo që nuk e mbajtën këtë bisedë me dyer të mbyllura.

Paige ka numrin e etjes së Craig Conover-it

Craig vendosi të tronditë internetin së fundmi duke postuar një foto të nxehtë të tij duke u stërvitur në Instagram. Bicepsi ishin biceps. Edhe mbishkrimi i tij motivues nënkuptonte se ai ishte duke peshkuar për komplimente dhe Paige mori karremin. Mbishkrimi i Craig thotë: “Cili është ndryshimi më i madh që keni bërë ndonjëherë në jetën tuaj?” Siç pritej, Paige nuk iu përmbajt kërkesës.

“Sapo keni postuar një kurth etje? Do të flasim kur të kthehem në shtëpi”, i komentoi Paige të dashurit të saj. Merre atë, vajzë. Komenti i saj gazmor ka më shumë se 10,000 pëlqime, kështu që ajo përsëri ia doli të thoshte atë që ne të gjithë po mendonim.

Ndërkohë, sezoni 8 i Summer House vazhdon të enjten në orën 21:00 në Bravo.