Paige DeSorbo "Të jetosh në dy vende" me Craig Conover

Klea

Paige DeSorbo “Të jetosh në dy vende” me Craig Conover

Paige DeSorbo e bëri të qartë një gjë gjatë mandatit të saj në Summer House – ajo gjithmonë do ta vendosë veten në radhë të parë. Sigurisht, ajo mund të jetë në një lidhje serioze me të Craig Conover dhe shiko një të ardhme të lumtur me të. Por kjo nuk do të thotë se ajo do të komprometojë asgjë, veçanërisht hapësirën e dollapit të saj, për ta kënaqur atë. Është pjesë e personalitetit të saj të veçantë që e bën atë një shtyllë kryesore të Shtëpisë Verore.

Marrëdhënia e Paige dhe Craig është gjithmonë nën vëzhgim. Njerëzit gjithmonë pyesin se kur do të heqin dorë nga një marrëdhënie në distancë dhe do të vendosen në mënyrën e prerjes së biskotave. Paige dhe Craig, pavarësisht nga “po sikur?” kanë mbetur të fortë gjatë gjithë kësaj. Edhe pse marrëdhënia e tyre po thellohet, kjo nuk do të thotë se ata janë gati të marrin një vendim drastik së shpejti.

Rruga e vetë Paige dhe Craig

Gjatë një interviste për The Daily Dish të Bravo, Paige shpjegoi pse i pëlqen të jetojë në dy vende. “Më pëlqen të luaj si një grua e pasur jugore. Unë them, ‘Më falni, thjesht do të fluturoj për në apartamentin tim në Nju Jork dhe më pas do të kthehem poshtë’, tha ajo. “Më pëlqen shumë të jetoj në dy vende.” Kjo tingëllon si gola për ne.

Ajo bëri të tingëllojë sikur Craig po ashtu thotë se ai jeton në Big Apple me kohë të pjesshme gjithashtu. “Unë mendoj se Craig pëlqen të thotë, ‘Oh po, ne jetojmë në Upper West Side’, nuk mendoj se ai me të vërtetë e di se çfarë do të thotë,” shtoi Paige. “Sikur, nëse vendosim një hartë përpara tij, nuk mendoj se ai mund ta vinte në dukje.” Një gjë në lidhje me Paige është se ajo gjithmonë do të ketë gati një linjë gazmore me një linjë. Duket sikur pavarësisht se çfarë mendojnë fansat, Paige dhe Craig thjesht do të vazhdojnë të bëjnë Paige dhe Craig.